Fulgusorii in luna lui Ciresar:DD ajuta Ruxi!!{12}
Raspunsuri - Pagina 17
My_Lady0091 spune:
eu nu mai am parola la contul comun
*Blackmoon Lady
8+si lipistocul meu iubit
| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:
'neata
magda sunt de acord cu tine si cu ce zic sotii C, dar cand vad prin parc copilasi de varsta lui David, si chiar si aici pe forum, fara scutec (mai putini cei drept), atunci ma gandesc ca daca altii pot noi de ce nu putem...sau macar sa incercam...
pishko suuuper achizitia...s-o folositi sanatosi..
eu fac mancarica de linte cu ficatel pt David, si placinta cu branza si marar pt noi...apoi plecam afara...
la toate
Adriana, mamica pufarinului David
vias spune:
buna ziua si de la mine....mai am in afara de azi inca 2 zile de venit la servici si apoi vacantaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Lady ai PM cu parola, ca sa nu mai
si sa nu cumva sa stresezi baiatu' ![]()
![]()
![]()
imediat ma voi loga si eu de la servici sa vad pozele
va pup si va urez o zi minunata...
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
vias spune:
aaaaaaa, inca ceva...ziceam ceva de olita, de dimineata zic..."hai sa incerc", l-am dezbracat, i-am adus olita, se punea pe ea, se scula, se punea, se ridica..tot asa pana a facut pipi pe covor....am vrut sa-l imbrac si nu a vrut...se juca gol prin casa...la cateva minute, precum un catelus, in mijlocul bucatariei s-a asezar, a facut caca si a mers mai departe 

...dar mi-a aratat cu degetul "caca mami"...asa ca azi am scutit un pampers 

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui camy_pus aaaaaaa, inca ceva...ziceam ceva de olita, de dimineata zic..."hai sa incerc", l-am dezbracat, i-am adus olita, se punea pe ea, se scula, se punea, se ridica..tot asa pana a facut pipi pe covor....am vrut sa-l imbrac si nu a vrut...se juca gol prin casa...la cateva minute, precum un catelus, in mijlocul bucatariei s-a asezar, a facut caca si a mers mai departe ![]() ![]() ![]() ![]() ...dar mi-a aratat cu degetul "caca mami"...asa ca azi am scutit un pampers ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri ..................................................................................................................... "Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă." |

si a mea.azi n-a nimerit olitza,pana sa ajunga la ea,a facut din mers pe drum.dar perseveram
*Blackmoon Lady
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
pishko...super faina trici-ce fima e?pare super durabila!sa o stapaniti sanatosi!1
nu am putut remarca ce verde frumos si ce parc minunat aveti acolo.ca in povestile cu Hansen si Gretel.In ce zona locuiti mai exact?Ca uita baba,ca-i zaluda!Stiu ca ai zis candva..![]()
Io azi am gatit cornulete cu nuca din aluat cu osanza,smantana si ou.buneeeeeee...
.va servim si pe voi
uof...cand aud de alte tari..asa am pleca si noi,de nu ne-am uita inapoi...insa nu avem unde,la ce...practic suntem sclavii Romaniei..si cat am visat eu la un viitor frumos,macar pentru copilaria copiilor mei...insa ce n'est pas possible,vorba francezului.si asta ma deprima rau,printre multe altele
*Blackmoon Lady
A_driana spune:
lady trimite incoace cateva cornulete 
da auzi, mare gospodina esti tu...observ ca f des faci ceva dulce 
de ce esti deprimata iar? hai nu fi, te rog eu 

voi ii lasati pe copii prin casa fara scutec?.....ca eu daca il las pe David si face pe el, incepe sa planga...nu stiu ce are...
no ma duc la placinta, ca s-a culcat duracelu'
magdaz_ina spune:
| citat din mesajul lui A_driana voi ii lasati pe copii prin casa fara scutec?.....ca eu daca il las pe David si face pe el, incepe sa planga...nu stiu ce are... |
Si Rares are aceeiasi reactie.

Le trece lor, cred ca de la excesul de personalitate li se trage.
rares - clipe in spirala norocului
A_driana spune:
magda io nu stiu de la ce li se trage...dar eu cand l-am vazut, in repetate randuri, cum reactioneaza, m-am speriat....si am abandonat operatiunea ,curutul gol prin casa'
dar acuma m-a luat iar ,olita'
...
ii dragut el....imi aduce olita sa-l pun, sta cuminte pe ea, etc...dar nu face nimic 
pishko spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 pishko...super faina trici-ce fima e?pare super durabila!sa o stapaniti sanatosi!1 nu am putut remarca ce verde frumos si ce parc minunat aveti acolo.ca in povestile cu Hansen si Gretel.In ce zona locuiti mai exact?Ca uita baba,ca-i zaluda!Stiu ca ai zis candva.. |
Si mie mi s-a parut f stabila... si e f comoda ca noi cam vrem sa scapam de carut ca singur merge el dar nu pe distante mari... el copilul, nu carutul
cum e la noi la munte... noi stam in rotterdam intr-o zona destul de buna, cam cea mai buna din oras... sa nu-ti imaginezi totusi ca nu e si aici mizerie...insa nu ca in romania... seara in centru e destul de murdar.. dar pe la 10 vin astia si curata si a doua zi nici nu zici ca a fost asa
pishko
Mihai (28.10.2009) si
Emma (14.03.2011)