Fulgusorii in luna lui Ciresar:DD ajuta Ruxi!!{12}

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

mummy ma bucur ca v-ati simtit bine...si ma bucur ca sotul ii bine...

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

asaaaaaaaaaaa..ca mi-am adus aminte ce am visat azi-noapte.... am visat ca imi facusem un test de sarcina..si era pozitiv .....si eram tare suparata...

..si din start spun ca sa nu apara discutii inutile..ca nu-s insarcinata si nici nu am cum sa fiu ...dar ca sa vedeti stresu' meu

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Da, fetelor... am plecat si eu cu inima impacata... tati e mult mai bine... i-a luat si in brate pe baieti

Mergi la inceput

stie cineva ceva de Lady?? sper ca e bine si ea si copilasii ei

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

suntem bine..cu greturi,fara chef de scris...va citim zilnic

*Blackmoon Lady 8+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

buna fetelor si de la mine...

Lady, lasa ca trec si greturile astea....daca e diferita sarcina...cica e baiat

am o foame in mineeeeeeeeeeeevreau acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

buna ziua toata ziua,
lady o sa treaca greturile...in rest, toate bune?

fete, dati-va cu parerea: s-a trezit David din somnul de amiaza si l-am pus pe olita (stiu ca intotdeauna cand se trezeste face pisu), a stat cuminte si linistit vreo 10 minute...am vazut ca nu face nimic, l-am ridicat, i-am pus pampers....si dupa nici 2 minute dupa ce i-am pus pampers, l-a umplut si de pisu si de kk...
sa continui cu operatiunea olita sau sa-l las in pace (imi dau seama ca el nu-si da seama cand face ceva)? daca insist, fac bine sau din contra o sa refuze si mai tare sa faca pe ea? nu-i pregatit inca?

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Am scris aici "vorbe din carti" despre operatiunea "olita", cu mentiunea ca, desi eu nu voi demara operatiunea mai devreme de vara viitoare, am vazut azi in parc o fetita de 1 an si 5 luni cu lectia aceasta deja invatata.

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

si eu am renuntat de mult timp la aceasta operatiune....in schimb socrela a zis ca ea vrea sa-l invete...n-are decat, eu nu-mi voi bate capul absolut deloc cu treaba asta

si pt ca vad ca nimeni nu are chef de scris, va pup! pe maine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Nici noi nu ne batem prea mult capul cu olita... i-am scos-o, l-am pus pe ea, i-am dat pantalonii jos o data si i-am spus ca acolo trebuie sa faca caca si pipi si acum astept sa ceara el ... am pus poze noi... una cu noua achizitie cu care am facut maaari furori prin oras...

pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput