Fulgusorii in luna lui Ciresar:DD ajuta Ruxi!!{12}

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata la toata lumea
dau o mare si aromata la toata lumea, sau ceai la burticuta....poate asa reusesc sa va scot din ,barlog'...

unde sunteti toate???

o zi faina sa aveti

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

salutari si de la brasov...unde e o vreme in continuare de kko, degeaba zic astia ca se indreapta vremea, poate prin alte parti, vad ca aici la noi, frigul nu cedeaza asa usor..

in rest, toate bune, pe mai tarziu, o zi faina

A_driana faina tare , poate vin si celelate fete la o cafeluta asa buna

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

'neatza...

multumim de cafea!

camy...va veni canicula...fii fara grija.Murim iar de cald!

*Blackmoon Lady 9+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Si eu sunt pe aici, v-am citit,dar fara fara chef de scris,o perioada cam nasoala...dar trecem noi peste ea

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexa06

Salutare !
Si eu sunt pe aici, v-am citit,dar fara fara chef de scris,o perioada cam nasoala...dar trecem noi peste ea

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan 29.03.2006 si Stefan Teodor 21.12.2009

ce-ati patit?

*Blackmoon Lady 9+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

mai..si eu am o perioada cam agitata asa...am multe interviuri, imi e tare teama sa nu raman fara job de la 31 oct
la vechiul loc de munca nu se pune problema ca sa ma intorc, varii motive, aici unde vin la birou pt proiectare, vin moka , o fac pt mine, pt sot, pt noi (si pt altii) dar ce voi face de la 31 oct?????? mi-e groaza ce va fii, locuri de munca nu se gasesc mai deloc, desi mi-am pus cv-ul pe net, e vizualizat dar nimeni nu suna ..grele tare cu criza asta, cu lipsa locurilor de munca...

.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

si da, as vrea sa vina odata canicula, ca saptamana viitoare, joi seara plecam in concediu...si vreau cu adevarat sa fie cald, apa la fel..ca nu vreau sa stau si sa ma uit pe geamul hotelului la picaturi de ploaie sau sa stam imbracati ca in noiembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

alexa ce-i baiu?
camy ioi tu vrei caldura...eu nu stiu pe unde sa ma mai ascund...imi place vara dar canicula ma termina

puricu a cazut lat la datorie, saracu il doboara caldura...cred ca mai bine m-as culca si eu...

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Hai ca m-am intors de la Londra...
Baietii sunt bine ca sanatate... Dutzu vorbeste tot mai mult... Aseara a adormit numai cu mine langa el
Sotzu' de luna asta nu mai are job... asa ca maine e ultima zi de gradi a lui Andi (inca nu i-am spus si mi-e teama ca va fi un soc pentru el)
Duminica Andi pleaca in cantonament... si am emotii ca trebuie sa-l ducem cu masina si nu stiu ce ne facem cu Vlad... (sper sa nu mai verse)...

Cam asta fac eu... se cheama "fuga de idei"

Mergi la inceput

buna dimineata fetelor

vad ca nu sunteti deloc prin preajma calculatorului , va prieste caldura
In sfarsit, soare si cald si la Brasov, am crezut ca nu mai vad asa ceva , acum sper sa avem noroc de vreme buna, dar si de apa calduta

cred ca ar trebui sa-mi fac lista cu ce trebuie sa luam la noi, ca iar vine vorba de bagaje, pe care nu stiu cand le voi face, ca nu am nici un chef , mi-e lene sa fac lista, sa ma apuc de cumparaturi, apai sa mai fac si bagajele......dar peste o saptamana suntem la mare

Mergi la inceput