Aspirante optimiste> 20ani (696)
Raspunsuri - Pagina 8
EllaR spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui EllaR
Vitamina B12 nu ae acidul folic si din cate stiu e una din problemele ascunse a sarcinii. Ma uit outin pe net si-ti postez link |
uite am gasit in sfarsit!
http://www.info-sanatate.ro/index.php?l=ro&mode=articol&t=32&i=518

camcris spune:
neata fetele
mai dau si io o cafeluta
SS-Tzuky
asa te vreau o luptataore
ce nu facem noi doar sa avem bb
Mihaelafalt sper sa nu ai astefel de balauri dar eu sigur am facut de la antibiotic, intreaba dr. sa-ti dea ceva nu sta asa, in rest cum te mai simti si cat mai stai?
va doresc o zi frumoasa
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Katy82 spune:
EllaR am primit o schema de tratament formata din antibiotic si antiinflamatoare - zanocin Z1-Z10, aulina Z1-Z5, sumamed Z11-Z13, flamexim Z6-Z12, polygynax ovule, dupa menstra ca sa nu fac candida, tinctura de lemn dulce si branca ursului. In ac timp se trateaza si sotul 5 zile cu zanocin, sper sa fie de bine si sa suport tratamentul, e destul de puternic. Acum 2 ani tot BIPam avut si dupa ce am tratat in sept am ramas gravi, doar ca am avut avort menstrual, de at nu am mai ramas.
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
Mihaelafalt spune:
Fetelor sunt speriata de moarte, mbeta mi-a crescut de luni de la 488 la 567 azi.
Asta inseamna ca m-a chiuretat degeaba si sarcina e in trompa? Dar cum de vineri pana luni beta a scazut si acum de luni a crescut iarasi la valoarea la care era vineri.
Astept sa vina doctorita si ii spun sa imi faca trimitere la iasi ca daca tot e sarcina extrauterina atunci macar daca se poate sa fac laparascopie si nu operatie normala sa imi taie trompa.
Sunt inebunita astia fac experiente pe mine?
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
La laparascopie iti taie trompa?
Oare imi poate face acel tratament metrotrexat sa se curete sau nu stiu ce sa mai zic
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Katy82 spune:
Miha imi pare tare rau ca teci prin asta.
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
alina_loca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mihaelafalt La laparascopie iti taie trompa? Oare imi poate face acel tratament metrotrexat sa se curete sau nu stiu ce sa mai zic Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Nu-ti taie trompa, decat iti curata trompele si uterul de eventuale aderente.
Eu te sfatuiesc sa faci laparoscopie decat sa iei acel medicament sa stai atat pe bara si cine stie ce efecte adverse are. Dupa laparoscopie o sa stai putin internata o zi doua si apoi pleci linistita acasa si poti sa te apuci de treaba dupa un ciclu, doua; a....si cu ocazia asta iti curata si trompele.
Eu asa stiu, sper ca nu spun prosti.

Doamne ajuta-ma sa raman
cu un
sanatos...http://www.fertilityfriend.com/home/34a766
lorena_86 spune:
miha, nu te pripi
tu ai zis ca nu ai dureri si nici stari de rau
nu stiu ce sa mai zic
esti sigura ca sunt bune analizele? sigur le-au facut bine?
ciudat.....
tinem pumnii 
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
neatza fetelor

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen