Aspirante optimiste> 20ani (696)
Raspunsuri - Pagina 9
Mihaelafalt spune:
Nu stiu lore ce sa mai zic acum m-a dat la eco si se vede din ce in ce mai bine pe trompa
imi face metrotrexat
de 50mg acum sa vada vineri daca scade beta
nu vrea sa imi dea drumul la iasi sa imi faca laparascopie ca oricum o sa imi taie trompa
ele spera cu medicamentul asta sa imi scape trompa
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Matzaila_81 spune:
Mihaela, am citit ce ai scris si m-am ingrijorat rau de tot. Draga mea, sa fi tare. Ai fost la timp in spital, trebuie sa faca in asa fel incat sa nu-ti taie trompa.
Mihaelafalt spune:
Fetelor nu vreau sa va sperii pe cele care sunteti insarcinate, matza lasa ca e bine cu toate ca eu sunt cu moralul la pamant, sotul sa dus sa imi cumpere medicamentul am vorbit si cu doctorul de la policlinica in care am eu incredere si a zis sa fac acest injectabil ca e mai bine si poate nu ajungem la operatie.
Imi este atat de frica stiu ca da reactii adverse si stau ca pe ace, nu pot face altceva decat sa plang, nu stiu daca in momentul acesta imi mai doresc copii atat de mult pe cat imi doresc sa scap de aceasta problema si sa traiesc.
Daca se intampla ceva va multumesc ca ati fost alaturi de mine si eu v-am considerat mai ceva ca familia mea.
Va pup dulce

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
alina_loca spune:
Doamne, nu es poate sa-ti taie trompa, mai cere o parere la alt doctor. Asa ceva este ireversibil, trebuie sa fie f grav sa iti faca asa ceva. Cere 100 de pareri daca este nevoie.
Sa ne ti la curent.
Doamne ajuta-ma sa raman
cu un
sanatos...
http://www.fertilityfriend.com/home/34a766
magddalena spune:
buna fetelor
miha imi pare rau prin ce treci sper sa nu fie nevoie sa iti taie trompa Doamne ferte
mie dupa chiuretaj mi s-a zis ca hormonii de sarcina mai raman in corp doua saptamani cel putin si beta va fi mare in timpul asta siapoi incet incet scade acum nu stiu ce sa zic la tine a crescut un pic..poate au gresit la laborator la cate se intampla in romania totul e posibil
poate daca mai astepti sa mai faci alta eco sa vezi mai bn
nu stiu tare e incurcata treaba doctorii din rom sunt chiar asa nepasatori??te taie daca ai nevoie sau nu hai sa taiem ca doar e usor

sper sa treci cu bine peste toate 

eu am dureri ca la ciclu de ieri
trebuie sa imi vina pe 30 dar dureri cu o saptamana inainte??cine a mai vazut!!!!!!!!!
va pup fetelor
ieri seara am tras o cearta cu sotul de imi venea sa plec de acs!!! si de la nimicuri sunt asa irascibila de cateva zile sindromul pm cred ca

pupa mare pt toate

ancadragoman spune:
Miha imi pare rau ,poate totusi salveaza trompa eu una as merge cu medicamentul chiar daca dupa stai mai mult dar ai alte sanse cu 2 trompe.
La ce spital esti?
La ce dr?
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
bebelu86 spune:
mihaela eu din cate am citit si din ce am vb cu mai multi medici, mediamentul este ff puternic. nu stiu dc ai citit prospectul. dar se adiminstreaza pt cei cu cancer si cu probl destul de grave.
eu as merge mai mult p laparascopie. pt ca si dc faci lapa si dc iei medicamentul, trompa aia este afectata si nu mai este "buna"
dar dupa laparo iti revi mai repede si poti sa te apuci de treaba. pe cand dupa medicament, trebuie sa stai o per muult mai lunga sa iti revi.
incearca totusi sa mai vb si cu alti medici 
sanatate multa si sunt alaturi de tine
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea
Natalia Maria (30. 12. 2010)

www.aliapop.ro/index.html" target="_blank">Sa o ajutam pe ALIA sa traiasca

dreambaby spune:
Buna fetelor
. Mihaelafalt, mai cere parerea si altor medici. Nu exista vreun profesor sau cineva mai mare in grad care sa vina in control in fiecare dimineata la voi? Intreaba-l direct pe el... La mama venea dr asta, destul de in varsta dimineata la 7-8 si studia fiecare pacient in parte. Si eu sunt satula de medicii incompetenti din Romania si ii intreb de fiecare data daca mi-ar spune ca e ceva in neregula cu mine (teoretic sunt obligati, practic insa se feresc sa zica ceva sigur). Eu ma duc la particular de fiecare data, chiar daca dau niste bani in plus dar macar sunt doctorii super buni. Pana acum nu am nimic de obiectat, sa vedem dupa 6 saptamani daca mi-a dat tratament ok
. O prietena a ramas insarcinata doar cu o trompa dupa putin timp de incercari. A avut extrauterina, medicul i-a taiat trompa ca nu a avut de ales dar a sfatuit-o sa ramana insarcinata cat mai repede. Si acum are o scumpete de fetita
. Va pup
Mihaelafalt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Miha imi pare rau ,poate totusi salveaza trompa eu una as merge cu medicamentul chiar daca dupa stai mai mult dar ai alte sanse cu 2 trompe. La ce spital esti? La ce dr? anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!! Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
Sunt la spitalul mare din suceava la doctorita coca laura, dar ma vazut si doctorita melinte si doctorul merticaru nu cred ca cunoasteti ca oricum niciuna nu sunteti de pe aici.Parerile aici sunt foarte bune despre doctorita coca in special se spune ca e cel mai bun doctor din spital si suceava este venita de la iasi

Mia gasit sotul medicamentul vine acum si o sa imi faca 50mg de metrotrexat odata

Mihaelafalt spune:
Nu mai am pe cine sa intreb deja am vorbit cu cei 3 medici de aici din spital si unul din ei este seful sectiei si cu doctorul de la policlinica care este destul de renumit.
Ce sa mai fac altceva nu stiu unde sa apelez ca sunt la mana lor si nu am ce face.
Nu pot sa plec la iasi ca e riscant si oricum daca merg acolo pana imi face analizele si toate celelalte tot acolo ajung.
Stiu ca medicamentul e periculos dar ce sa fac sa ii spun sa ma bage in operatie oricum laparascopic aici nu se face.
Plus ca e departe si nu poate veni nimeni la mine.