Aspirante optimiste> 20ani (696)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Deci nu mai pot de nervi
Eu chiar nu stiu ce e in tara asta!?Chiar toti incompetentii sunt doctori?Va spuneam , nu stiu daca ati si vazut,ca sotul a fost astazi la endocrinologie si a dat de o proasta care i-a spus ca el e in regula din ce vede ea , adica ...cu 13000000 de miscatori el e bine si ca crede ca eu am o problema , si-i explica lui de ovulatia mea cum sa mi-o calculez
Deci nu mai pot de nervi si-l trimit si la o clinica particulara sa stim ce dam de doctori nu de "doctori"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata fetelor.
Ma pregatesc sa vorbesc cu doctorita cand vine ca e in sala de operatii si am sa ii zic, nu este o scurgere propriu zis dar cand merg la baie intre labii am ceva alb branzos, nu ma mananca dar eu zic ca e inceput de candida ca imi face antibiotic injectabil si nu am luat nimic altceva, trebuia sa imi dea ceva sigur fac de la antibiotic.
Va pup

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Buna dimineata iubitele! Ma inghesui si eu la cafeluta?
Ieri am facut ultima dintre analize, cea de sistem imunitar, numai patru flacoane de data asta - o sa am rezultatul pe vineri, sau daca nu, saptamina viitoare cel tirziu.
Desi banuiesc ca nici acum nu vor gasi nimic...Dintre toate intepaturile pe care le-am suportat cu stoicism (am oroare de spitale si mi-e frica de seringi), singurul lucru care nu a iesit ca la carte a fost Progesteronul. Dar si aici, o valoare nu extrem de mica, doar la limita inferioara - deci nu ar fi putut fi o cauza.
HSG nu am facut...recunosc ca nici nu vreau, si doctorul are un eco performant, a zis ca uterul are aspect normal, nu-i bicorn sau mai stiu eu ce, n-am nici o morula sau cum se mai cheama aia, iar trompele ar trebui sa fie functionale, daca am ramas de doua ori.
Ma gindisem sa incep din nou lupta pentru bebe, dar ma simt descurajata ca nu s-a gasit nimic, n-am impotriva cui lupta, ma simt ca la o loterie. Sentimentul asta de neajutorare ma face sa urlu, ca de plins nu mai pot.
O, m-am cam ambalat, scuze.
Da' mergem inainte, uite-asa, de-a drq, n-am sa pun steagul jos!
O zi minunata va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Neata fetelor.
Ma pregatesc sa vorbesc cu doctorita cand vine ca e in sala de operatii si am sa ii zic, nu este o scurgere propriu zis dar cand merg la baie intre labii am ceva alb branzos, nu ma mananca dar eu zic ca e inceput de candida ca imi face antibiotic injectabil si nu am luat nimic altceva, trebuia sa imi dea ceva sigur fac de la antibiotic.
Va pup

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

E foarte posibil sa faci si de la antibiotic, dar trebuie sa vorbesti cu ea.

Sper si Elenush sa fie bine o

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SS-Tzuky

Buna dimineata iubitele! Ma inghesui si eu la cafeluta?
Ieri am facut ultima dintre analize, cea de sistem imunitar, numai patru flacoane de data asta - o sa am rezultatul pe vineri, sau daca nu, saptamina viitoare cel tirziu.
Desi banuiesc ca nici acum nu vor gasi nimic...Dintre toate intepaturile pe care le-am suportat cu stoicism (am oroare de spitale si mi-e frica de seringi), singurul lucru care nu a iesit ca la carte a fost Progesteronul. Dar si aici, o valoare nu extrem de mica, doar la limita inferioara - deci nu ar fi putut fi o cauza.
HSG nu am facut...recunosc ca nici nu vreau, si doctorul are un eco performant, a zis ca uterul are aspect normal, nu-i bicorn sau mai stiu eu ce, n-am nici o morula sau cum se mai cheama aia, iar trompele ar trebui sa fie functionale, daca am ramas de doua ori.
Ma gindisem sa incep din nou lupta pentru bebe, dar ma simt descurajata ca nu s-a gasit nimic, n-am impotriva cui lupta, ma simt ca la o loterie. Sentimentul asta de neajutorare ma face sa urlu, ca de plins nu mai pot.
O, m-am cam ambalat, scuze.
Da' mergem inainte, uite-asa, de-a drq, n-am sa pun steagul jos!
O zi minunata va doresc!

Doua sarcini pierdute, 8 si 9 sapt.

Ai facut ceva analize la un genetician?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Mihaela sper sa nu fie nimic , asteptam sa vedem ce-ti spune doctorita!
Tzuky capul sus , pana la urma va fi bine

Mergi la inceput

SS-Tzuky - Ma mai gandesc si eu asa test sa vezi cum stai cu vit. B12 ai facut?

O sa fie bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui EllaR

O sa fie bine!

Doamne ajuta sa fiu cu 2 bebei sanatosi tun si la termen!

Multumesc de sugestii
La genetice nu ma duc, pentru ca sunt suportate de casa de sanatate doar dupa un al treilea avort si sunt foarte scumpe sa platesc din buzunarul propriu. Prietenul meu are patru copii, cu doua femei diferite, deci problema nu e la el. Si chiar daca s-ar gasi ceva, nu exista tratament, te trimite direct la sterilizare
Vitamina B12 e acidul folic ? Pai am bagat acid folic la greu, ambele dati cind am ramas, cu doua luni inainte, plus, pe timpul sarcinilor complex de vitamine pentru sarcina (Centrum materna se cheama) Zinc, fier, Potasiu, Omega 3 etc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui SS-Tzuky

Citat:
citat din mesajul lui EllaR

O sa fie bine!

Multumesc de sugestii
La genetice nu ma duc, pentru ca sunt suportate de casa de sanatate doar dupa un al treilea avort si sunt foarte scumpe sa platesc din buzunarul propriu. Prietenul meu are patru copii, cu doua femei diferite, deci problema nu e la el. Si chiar daca s-ar gasi ceva, nu exista tratament, te trimite direct la sterilizare
Vitamina B12 e acidul folic ? Pai am bagat acid folic la greu, ambele dati cind am ramas, cu doua luni inainte, plus, pe timpul sarcinilor complex de vitamine pentru sarcina (Centrum materna se cheama) Zinc, fier, Potasiu, Omega 3 etc.

Doua sarcini pierdute, 8 si 9 sapt.

Vitamina B12 nu ae acidul folic si din cate stiu e una din problemele ascunse a sarcinii.
Ma uit outin pe net si-ti postez link

Mergi la inceput

Multumesc, Ella. Am citit aici ceva, intr-adevar foarte interesant!
www.formula-as.ro/2008/802/sanatate-35/sanatate-cu-vitamine-vitamina-b12-9018" target="_blank">http://www.formula-as.ro/2008/802/sanatate-35/sanatate-cu-vitamine-vitamina-b12-9018
Pe bune ca incep sa iau si eu, ca simptomele de carenta mi se potrivesc. Mii de multumiri

Mergi la inceput