Aspirante optimiste> 20ani (696)
Raspunsuri - Pagina 6
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mihaelafalt Katy bine ca ai descoperit ce ai, de acum cu tratament incetul iti revii. Fetelor mie imi e frica sa nu fi luat ceva de aici din spital, acum am fost la baie si era ceva in afara vulvei alb branzos.Poate fi de la chiuretaj sau am luat un puiut de candida? Voi ce ziceti? Moni eu cu 2 zile inainte de a face testul am ametit asa ca poate e semn bun si la tine, parca asa am citit ca te-a luat cu ameteli nu? ![]() ![]() ![]() Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
'Neata fetele frumoasele!
da Miha,
m-a luat asa putin si am vazut vreo 2 stelute argintii. noroc ca stateam jos
dar mi s-a mai intamplat si acum nu stiu pe seama cui sa pun aceasta mica ameteala.
Miha n-a fi exclus sa iei din spital.
si mie mi-a fost frica in bucuresti, la Giulesti, ca stiu ca s-a mai intamplat destul de des
deci mai bine, daca tot esti acolo, faci si o verificare, o analiza de secretie

lucianamoga spune:
| citat din mesajul lui Katy82 Neata fetele! Luci multumim de cafea. ![]() Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand! |

Sa dea roade tratamentul tau !

alina_loca spune:
| citat din mesajul lui Katy82 Da Alina, aveam dureri la contact si la menstra si in plus m-a durut la consultatie cand m-a apasat pe burtica, exact ca la menstra. Am mai avut o data si am tratat-o dar se pare ca a revenit. Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand! |
Merci de raspuns, si eu vreau sa raman mai repede si ma leg de toate bolile.

Dar tin minte ca pe mine m-a apasat pe toate partile si nu m-a durut nimic si la contact sau la menstra la fel , nu ma doare nimic. De asta vroiam mai multe informatii.

Doamne ajuta-ma sa raman
cu un
sanatos...http://www.fertilityfriend.com/home/34a766
alina_loca spune:
| citat din mesajul lui Mihaelafalt Fetelor in ce zi se face analiza la progesteron. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
La un ciclu ca al tau de 30 de zile, cred ca in ziua 24-25, 25 sa fi sigura.

Doamne ajuta-ma sa raman
cu un
alina_loca spune:
| citat din mesajul lui dreambaby Alina_loca, am intrebat-o pe doamna dr endocrinolog daca analizele astea trebuiau facute in mod special in perioada ciclului si mi-a spus ca nu. Pe langa Tsh mi-a mai dat 4 analize de facut si mi-a facut si ecografie la tiroida. Vestea buna este ca nu am noduli si nu trebuie sa ma operez deocamdata de tiroida. Vestea proasta este ca toata viata trebuie sa iau tratament de tiroida. Obstreticianul e plecat pana pe 1 iulie din Bucuresti, asa ca nimic nu prea imi merge zilele astea. Noapte buna! Va pup ![]() |
Nu stiu ce sa zic, poate ca nu trebuie facute intr-o perioada anume din cm, medicul stie mai bine.
Eu le-am facut in z3 si in z 21.
Doamne ajuta-ma sa raman
cu un
alina_loca spune:
| citat din mesajul lui gabyv Culmea este ca la hormonale nu mi-a iesit nimic bizar, dat totusi nu ovulam.. Numai ca la analize lh ul imi iesea mic cand faceam stimulare si dr a zis ca e inhibat de puregon, dar ma gandeam ca odata lasat puregonul, lhul creste ca sa ovulez. Da, imi bat capul prea mult ![]() |
Nu te mai gandi ca nu are rost.
Eu am inteles oricum ca rezultatul analizelor hormonale este in general subiectiv si poate varia semnificativ de la o luna la alta. Asa ca nci eu nu-mi bat capul.
Doamne ajuta-ma sa raman
cu un
YLARI spune:
Buna dimi si de la mine ![]()
Va pup pe toate, azi ma simt mai bine.
Hm... bantui si eu pe aici, abia astept sa ma refac, ca pana atunci fac umbra forumului aiurea... ![]()
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
EllaR spune:
| citat din mesajul lui Katy82 Buna fetele! Dupa cum va spuneam urma sa merg la doctor aseara. Am fost. Am ramas f. incantata de d-ul doctor. Diagnosticul a fost BIP(boala inflamatorie pelvina), urmeaza sa incep tratamentul de cand imi vine menstra, o luna pauza si apoi o alta luna de tratament. Dupa cele 3 luni ma prezint din nou si daca nu vine bebe dupa tratament ma programeaza pt histero. Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand! |
Ce tratament ai primit pentru BIP? Eu am tras-o cateva saptamani urat de tot.
Pana la urma cel mai bine a mers pentru dureri, pe langa antibiotice, Comprese cu bitter si cu argila + supozitor Carpicon S. Compresa cu argila si bitter e intradevar o minune.

ancadragoman spune:
Neata
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
EllaR spune:
| citat din mesajul lui Mihaelafalt Katy bine ca ai descoperit ce ai, de acum cu tratament incetul iti revii. Fetelor mie imi e frica sa nu fi luat ceva de aici din spital, acum am fost la baie si era ceva in afara vulvei alb branzos.Poate fi de la chiuretaj sau am luat un puiut de candida? Voi ce ziceti? Moni eu cu 2 zile inainte de a face testul am ametit asa ca poate e semn bun si la tine, parca asa am citit ca te-a luat cu ameteli nu? ![]() ![]() ![]() Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Sumpa vorbeste cu doctorita sa-ti faca ceva analiza sa vezi daca ai saltat ceva sa te tratezi acum. Pe mai tarziu sa fii pregatita de bebe.

. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!