Aspirante optimiste> 20ani (696)
Raspunsuri - Pagina 5
Katy82 spune:
Da Alina, aveam dureri la contact si la menstra si in plus m-a durut la consultatie cand m-a apasat pe burtica, exact ca la menstra. Am mai avut o data si am tratat-o dar se pare ca a revenit.
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
Katy82 spune:
Magda e mult prea devreme pt un test, mai ai rabdare.
Ne dorim mult un
Mihaelafalt spune:
Fetelor in ce zi se face analiza la progesteron.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Katy82 spune:
Miha din cate stiu eu la un CM de 28 de zile se face in Z21
Ne dorim mult un
dreambaby spune:
Buna fetelor. Mihaela, imi pare tare rau pentru ce ai patit
. Sa fii puternica si sa nu te dai batuta! Si eu am inceput seria de analize peste analize, vizita la endocrinolog si medicamente pentru tiroida. Tsh mi-a iesit putin peste limita maxima si m-a pus pe tratament. Noroc ca am gasit o doctora f draguta, v-o recomand cu draga inima. Asa ca 6 saptamani trebuie sa stam pe bara, ca sa termin tratamentul si sa vad daca putem sa ne apucam de bebe. Pana atunci, o sa va citesc in fiecare zi ![]()
dreambaby spune:
Alina_loca, am intrebat-o pe doamna dr endocrinolog daca analizele astea trebuiau facute in mod special in perioada ciclului si mi-a spus ca nu. Pe langa Tsh mi-a mai dat 4 analize de facut si mi-a facut si ecografie la tiroida. Vestea buna este ca nu am noduli si nu trebuie sa ma operez deocamdata de tiroida. Vestea proasta este ca toata viata trebuie sa iau tratament de tiroida. Obstreticianul e plecat pana pe 1 iulie din Bucuresti, asa ca nimic nu prea imi merge zilele astea. Noapte buna! Va pup 
mihacor spune:
fetelor eu va pup cu drag...
vreau doar sa va spun ca maine dimi am programarea la ginecolog,pentru prima data de cand am aflat ca sunt insarcinata...
am emotii,sper sa fie totul bine...
il iau si pe sotul cu mine...
maine seara intru sa va pove...
sa dea DD sa aud numai vesti bune de la voi...si sa mai fie cineva cu liniute,ca la odisee parca nu mai imi da sufletul sa intru...
Sa dea DD sa fie
si sa stea acolo cuminte...
gabyv spune:
Mihacor, abia astept sa povestesti 
Las o intrebare pt maine dimineata: Trebuie sa fac o prajitura romaneasca ca sa o degustam la sfarsitul unui curs, ce imi recomandati sa fac?
lucianamoga spune:
Neata fete frumoase!
Pe unde umblati?Sau inca dormiti?
Ia haideti la o cafea
!
Mihaela ma bucur ca ai rezolvat macar cu vaccinul 
Mihacor bafta astazi la doctor , cred ca ai emotii sa-l vezi pe
pe amandoi
Eu sunt cu dureri de menstra de doua zile , nici nu ma gandeam ca nu vine luni sau ieri , astazi parca sunt mai mici...
Sotul meu a fost ieri la urologie , din acest punct de vedere e ok iar acum e la endocrinologie ; sa vedem cum vor iesi analizele astea

la toate fetele si o zi frumoasa 

Katy82 spune:
Neata fetele! Luci multumim de cafea.
Ne dorim mult un