Aspirante optimiste> 20ani (696)
Raspunsuri - Pagina 13
alina_loca spune:
Ok, nu stiu cand ajung prin Buc., dar iti multumesc. O sa te contactez eu cu PM. 
Doamne ajuta-ma sa raman
cu un
sanatos...
http://www.fertilityfriend.com/home/34a766
lorena_86 spune:
mamutz, bine zis stresata
mi-am pierdut locul de munca, ma ingroapa ratele la banci si acum doua saptamani a decedat socrul dupa multe chinuri
acum speram sa ne mai linistim
stiu ca poate e de la stres dar parca imi e frica sa nu mi se fi infundat trompele ca la ultima sarcina pierduta m-au chiuretat
sper totusi sa fie ok
stimulare nu are rost sa-mi fac ca am monitorizat ovulatia si ovulez
acum asteptam sa se si prinda
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
alina 

am vazut postarea ta si am zis sa ma interesez dar am uitat complet sa te si anunt
sper sa ma ierti
o sa intreb la distribuitori aici ca am pe cineva si iti trimit pm
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
mamutz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 mamutz, bine zis stresata mi-am pierdut locul de munca, ma ingroapa ratele la banci si acum doua saptamani a decedat socrul dupa multe chinuri acum speram sa ne mai linistim stiu ca poate e de la stres dar parca imi e frica sa nu mi se fi infundat trompele ca la ultima sarcina pierduta m-au chiuretat sper totusi sa fie ok stimulare nu are rost sa-mi fac ca am monitorizat ovulatia si ovulez acum asteptam sa se si prinda ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Daca nu ai avut infectie dupa chiuretaj, nu prea aveau de ce sa se infunde trompele. Daca vezi ca se lasa asteptat bebe, faci o HSG.
36+
Lia73 spune:
mihaela Doamne Ajuta sa scapi mai rpd de stresul si suferinta asta
elenush imi pare bine ca ne-am cunoscut azi la spital
imi pare rau ca nu am putut sta mai mult de vb cu tine dar nu am voie sa stau in picioare pluis ca trea sa ma duc sa-mi rezolv si cu iesirea din spital, ai vazut ca eram cu sotul si el trea sa alerge la comisie
in ceea ce priveste problema cu sotul yo zic sa stati de vb, sa nu va reprosati nic unu altuia
nimeni nu e vinovat de ceea ce s-a intamplat
ce ti-a zis dl conferentiar azi?
cand poti sa incepi
mai devreme de 3 lun nu te sfatuiesc
incearca in timpul asta sa ajugi la un consens cu sotul
pup fata 

ca tare mai suferea 
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
+19
lorena_86 spune:
mamutz, nu am avut infectie dupa
am facu gentamicina
si am fost ok, nu am avut probleme
si acografie este totul ok si la control pe masa e totul ok, ba chiar mi-a zis dr ca nici nu se vede ca am fost chiuretata, colul arata super ok
acum eu stiu, noi incercam din toate puterile
poate totul vine de la cap
numai sa vina bebe odata

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
elenusht spune:
lia73 si eu te pup si iarta-ma...m-am gandit apoi sa vin la tine sa mai vb! l-am vazut si pe sotul tau, dar nu ma simt in stare sa vb cu nimeni....am cam intrat in depresie.Dr epure mi-a zis ca sunt ok din punct de vedre fizic si sa ma linistesc. mi-a spus ca dupa primul ciclu as putea sa ma apuc din nou de bebe. mi-a dat sa fac analizele de trombofilie pe care le-am mai facut acum 2 ani si erau bune!o sa le repet sa fie bine! Cat despre sotul meu...asa e el mai profund si nu era momentul dar na, il iubesc si sper sa fie bine!stiu ca si el ma iubeste, dar acum e stresat, a fost si cu licenta, isi dorea tare bebele, ca si mine de altfel! o sa va tin la curent si sa dea Doamne Doamne sa vina bebele si sa nu mai plece de langa mine! tie iti urez o sarcina usoara si sa ai grija de tine si sa ne scrii dupa ce nasti!
mihacor spune:
buna fetelor...eu intru mai tarziu ca de obicei...
am fost la medic...sunt mandra de samburelul meu...are aproape 6 saptamani si ne laudam cu prima poza...tati a fost cu noi si de azi parca l-a luat strechea...cand ma enervez ma cearta ca ii stresez copilul...
miha,draga mea sa fi tare si sa te ajute DD sa treci cu bine peste toate...sa te gandesti ca orice decizie iei impreuna cu sotul tau,este cea mai buna pt voi doi...

elenusht,lasa ca isi revine sotul,sunt sigura de asta...cat despre
sa dea DD sa vina cat mai repede si sa fie cumintel acolo 9 luni...

matza ,sa stii ca si eu sunt foarte activa si foarte iritata in ultimul timp...si daca nu iasa lucrurile cum vreau eu,inebunesc 

...am fost si inainte asa,dar acum sunt exagerata...si eu care credeam ca graviditatea o sa ma relaxeze
...
haideti fetelor,care mai veniti la odisee?
5+
gabyv spune:
Buna 
Nu prea am gasit mare lucru azi pentru mine, poate o sa mai ma duc si maine prin magazine.
Mihacor, felicitari pentru samburel 
(as veni eu la odisee, dar mai am asa mult pana la ov... asta daca o sa se intample) 

YLARI spune:
Neata!!!!

Mihacor, da-da, felicitari, vezi ca ai scapat de emotzii ![]()
Fetelor, eu am zis de ieri gata, viata sanatoasa, ced ca fac iar o cura de raw food (am facut si anul trecut si am reusit sa scap de kg ramase in plus de la sarcina care erau vreo 10
) De data asta nu urmaresc sa mai slabesc ca as ajunge schelet ambulant, si sa ma detoxific, sa ma pun efectiv pe picioare ca inainte de a ramane gravi eram dezechilibrata rau, demult nu mai mancam dimineata, bagam cafea ca o nebuna, etc, etc, asa ca am zis, gata, vitamine nene!! Suc de fructe sau de legume, smoothie-uri (pe care le ador) si lasa ca nici mai putina carne nu strica. Ma rog, asa m-am gandit eu. Mi-am cumparat si vitamina C dar nu stiu daca se suge sau se inghite ca nu scrie pe ea. Iau in continuare si acidul folic si vitamina zilnica Elevit, sa fiu pregtita. Inainte sa raman cu Eva stiu ca am facut si o cura de spirulina, dar nu o sa ma bombardez acum cu toate, o iau prin rotatie ![]()
Mihaela, ce faci scumpo, cum esti? Mai scrie-ne sa stim de tine.
Elenusht scumpa te imbratisez tare tare. Nu mai fii suparata, iti dai seama ca si sotului ii e greu, si el a pierdut un bebe... Sotul meu era intrigat ca toata lumea il intreba de mine cum ma simt, dar de el nu-i pasa nimanui, si a suferit din cauza asta. Ptr ca suferinta fizica e toata la noi, lumea ii neglijeaza, uneori chiar si noi. In legatura cu dorinta ta de te apuca de bebe repede ti-au raspuns si fetele, nu te grabi, trebuie sa se refaca mucoasa uterina, ce face, unde se prinde bebe daca ramai? Mie mi-a zis ca dupa un ciclu putem incepe dar cred ca o sa las 2, oricum imi va fi usor ptr ca sotul meu va fi detasat in Franta cu serviciul si va veni rar pe acasa, asa ca are timp corpul meu sa isi revina. Nu te grabi, graba strica treaba. Aaaaa, si pe mine daca ma intrebi, acum as "pune" un bebe in burtica!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa