Aspirante optimiste> 20ani (696)
Raspunsuri - Pagina 14
sophia_m spune:
buna dimineata fetelor
marti am fost si noi la control, totul e bine de data asta, codita este in uter
..tare stresata am mai fost, dar dupa ce m-am convins ca nu am defectiuni din fabrica mi-am revenit cu picioarele pe pamant si pot sa ma simt si eu gravida cu acte-n regula![]()
miha si elenusht
, aveti grija de voi si va doresc putere sa treceti cu bine peste perioada asta si voi si sotii vostri

va pupam fetelor
, haideti cu bebeii la interval
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev053pbs.png
5+
PaulaFrida spune:
Neata![]()
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
lucianamoga spune:
Neata fetelor1
Ylari multumesc de cafea1
Gravidutelor felicitari pentru samburei!

Elena fi tare si daca ai nevoie sa te descarci , sa urli , sa plangi sti unde ne gasesti 

Mihaela cum esti?
Paula , nu te-am mai vazut de ceva timp?Ce noutati ne dai?
PaulaFrida spune:
luciana

deocamdata nu am nici o veste,sunt Z 15,de maine incep duphaston![]()
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
Monique77 spune:
neata fetele!
va astept la o cafea rapida ca dupa aia plec la o intalnire in oras si ne mai vedem dupa pranz
mie inca nu mi-a venit, ceea ce ma bucura din 2 motive:
1. poate e bebe (desi nu cred, cu sanii desumflati si secretia pe care o cunosc deja)
2. bine ca sunt ziua 23 si macar 24 zile sa am CM - ca altfel mi-as pune intrebari. oricum vreau sa intreb de progesteron ca am impresia ca trebuie sa-l ajut.....
in rest?
vad ca sunteti mai bine dragelor,
Elenush, lasa-l ca a suferit un soc, sotzul
isi revine el
in momente de cumpana asa fac barbatii - bat in retragere pentru ca sunt mai lashi sau mai nepriceputi si mai fricosi 
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucianamoga Neata fetelor1 Ylari multumesc de cafea1 ![]() Gravidutelor felicitari pentru samburei! ![]() ![]() Elena fi tare si daca ai nevoie sa te descarci , sa urli , sa plangi sti unde ne gasesti ![]() ![]() Mihaela cum esti? Paula , nu te-am mai vazut de ceva timp?Ce noutati ne dai? ![]() Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
Luci, cum stai cu CM? tu esti luna asta cu vreo 2 zile inaintea mea nu?
sper ca n-a venit
lucianamoga spune:
Moni nu ai mai facut test?
Pe mine asa ma roade de vreo doua zile sa fac si umblu cu el in geanta si nu am curaj sa fac ![]()
lucianamoga spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
Luci, cum stai cu CM? tu esti luna asta cu vreo 2 zile inaintea mea nu? sper ca n-a venit |
Pai ieri nu a venit , astazi inca nu...si de vreo cateva zile ma simt gravida...dar cred ca o iau pe aratura

Monique77 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucianamoga
Pai ieri nu a venit , astazi inca nu...si de vreo cateva zile ma simt gravida...dar cred ca o iau pe aratura ![]() ![]() Doamne ajuta-ne sa devenim mamici ! |
Wow, pai esti deja in intarziere

suuuuuper
pai ar trebui sa faci un test nenicaaaaaaaaaaaaa
eu nu fac, ca stiu ca voi fi dezamagita
sigur nu-s gravida
n-am eu norocul asta