Aspirante optimiste> 20ani (696)
Raspunsuri - Pagina 12
lorena_86 spune:
mamutz, exlica-mi si mie de ce majoritatea trombofiloaselor nasc prin cezariana ca dr mea ginecoloaga mi-a zis ca din contra nu e recomandata operatia
si mi se pare logic ca e mai nasol cu cezariana
poate stii tu ceva
sa-mi zici si mie
legat de prins e cam problema ca vad ca nu mai raman, imi e frica sa nu se fi infundat trompele ca asa la eco totul pare normal
acum sunt in perioada fertila si prestam cu drag si spor si asa am intepaturi de ovare....parca as ovula cu amandoua odata
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Matzaila_81 spune:
Lore, cred ca bebe e ok. Nu o sa ma linistesc decat cand o sa-l vad la mine in brate. Imi schimba personalitatea insa. Sunt certareata, prost-dispusa si de la persoana imprastiata care eram am ajuns cu inventare si listute.
Astazi am facut o lista cu ce va trebui pentru bebe si nastere si tot si am calculat o suma aproximativa plus o marja de eroare de 15 % si ce trebuie cumparat si cand si am dat mail la toate prietenele cu bebei sa vad ce-mi poate da fiecare daca e cazul sa tai de pe listuta si sa se micsoreze suma.
Am instituit si fondul de bebe in care am depus primii bani. O sa fac o lista si pentru rude ca sa nu-mi ia toti hainute ci sa se organizeze si sa ne ia ceva ce chiar ne trebuie. Au totusi cateva luni la dispozitie.
Uite asta fac eu. Sunt curioasa daca dupa astea 12 saptamani o sa redevin eu cea zapacita sau o sa raman tot militaroasa asa.
Ah, si mai intru pe la voi sa va citesc si sa va sustin si sa va trag de urechi daca apucati calea butoiului. Sunteti aici sa va umpleti de energii pozitive, sa gasiti sustinere si sfaturi nu sa disperati.
Mi se pare ceva atat de frumos toata prietenia asta neconditionata dintre voi incat nu cred ca Doamne Doamne nu va trimite bebe unor suflete atat de bune.
mamutz spune:
Poate ai fost mai stresata. Incearca si o stimulare cu clomifen si eventual un ovitrel cand ajung ovulele la 20 si ceva de mm, sa fii sigura ca se sparg.
De ce cezariana? Pai in primul rand ca trebuie sa opresti anticoagulantul cu minim 24 de ore inainte, mie mi-au zis acum 72 de ore, si nu ai de unde sa stii cand opresti daca nasti natural. Nu stii cand te apuca. Eu am si rarit injectiile, nu mai fac zilnic de 2 saptamani. Si apoi e mai greu de controlat hemoragia daca apare si te rupi haotic. Sigur ca nu e imposibil sa nasti si natural.
Mie la medlife, la consultul preabestezic, mi-au zis ca in caz de urgenta le ajung 12 ore la la ultima injectie, ca am doza de 0,4.
Eu inca nu stiu pe nimeni cu trombofilie care sa fi nascut natural.
36+ 
alina_loca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv Buna ![]() Eu explorez, ca la noi au inceput soldurile de vara Miha fii tare!!! O sa treci si peste asta!! ![]() Alina, nu mai stiu, ai declarat Z1 sau nu? sau te testezi La mine nimic nou. ![]() ![]() |
Eu am ajuns la performanta zilei cu nr 37, luni test negativ, sunt dezamagita de sistemul asta hormonal al meu, pierd timpul asteptand menstruatia pe cale naturala. Dar cum vine incep o cura cu naturiste si ma apuc sa strang bani pt o noua stimulare.
Ce pana mea pot face mai mult?
Imi vine sa urlu

Doamne ajuta-ma sa raman
cu un
sanatos...http://www.fertilityfriend.com/home/34a766
alina_loca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamutz Lorena ce mai faci, esti ok? Alina loca parca intreba de Pregnyl, daca esti din Bucuresti gasesti la farmacia Academia, in caz ca nu au insisti sa iti aduca. Daca dispui de finante e mai bine sa cumperi ovitrel. E acelasi lucru, doar ca generatie noua si cost mai ridicat. Succes la toate fetele. ![]() 36+ ![]() |
Nu sunt din Bucuresti, si nici nu dispun de finante. As vrea sa imi trimita cineva care gaseste ca la noi nu este, nici cu comanda, cu nimic.
Cred ca Lorena nu a vazut postarea mea, m-am gandit ca ea ma poate ajuta ca e in domeniu.
Merci pt raspuns si sarcina la termen si usoara.

Doamne ajuta-ma sa raman
cu un
mamutz spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alina_loca
Nu sunt din Bucuresti, si nici nu dispun de finante. As vrea sa imi trimita cineva care gaseste ca la noi nu este, nici cu comanda, cu nimic. Cred ca Lorena nu a vazut postarea mea, m-am gandit ca ea ma poate ajuta ca e in domeniu. Merci pt raspuns si sarcina la termen si usoara. ![]() ******************************************************* Doamne ajuta-ma sa raman cu un sanatos...http://www.fertilityfriend.com/home/34a766 |
Eu am un pregnyl (l-am luat si nu am mai avut nevoie), e la frigider, dar nu stiu cum as putea sa il trimit la rece. Doar daca ai pe cineva care vine in Buc si dispune de o lada frigorifica. Il dau gratis.
36+
alina_loca spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mamutz
Eu am un pregnyl (l-am luat si nu am mai avut nevoie), e la frigider, dar nu stiu cum as putea sa il trimit la rece. Doar daca ai pe cineva care vine in Buc si dispune de o lada frigorifica. Il dau gratis. 36+ ![]() |
Merci frumos, esti tare draguta dar nu pot sa-l accept fara sa-ti platesc. Cate fiole ai?
O sa ma interesez la o firma de curierat rapid, poate au vreun sistem mai special de transport al medicamentelor astora cu regim special.
Poate daca mai intri mai vb si te anunt.
Merci inca o data.

Doamne ajuta-ma sa raman
cu un
Monique77 spune:
daaaaaaaaaaaaa, numa' unu' si unu' sunt barbatii nostri
cum e de raspundere...cum baga capu-n nisip :))))))))))))))))))
mamutz spune:
Alina am doar una, nu merita sa platesti curier. Cat despre cost nu s-ar pune problema nici daca as avea mai multe fiole.
36+