Aspirante optimiste> 20ani (696)
Raspunsuri - Pagina 11
ankcta spune:
elenusht mie dr mi-a spus dupa pierdere k tb sa astept cel putin 6 luni sa fiu sigura k totul e ok acolo in viitoarea casuta a lui bb si apoi sa ne apucam de jap jap fara protectie
Mai bine astepti o perioada, te protejezi, te calmezi si reiei proiectul bb
Ancuta , in curand 
lorena_86 spune:
mamutz
ce faci?
ce putin mai ai
eu sunt bine
am fost la d-na dr si mi-a repetat homocisteina care a scazut, e in limite normale acum
e totul ok
si a zis ca linistita pot ramane gravida dar imediat ce ma testul pozitiv voi incepe injectiile ca la mine inceta in evolutie foarte repede
multi pupici

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Matzaila_81 spune:
Elenusht, faza cu sotul nu ai mentionat-o la odisee.
Pai asa se comporta el in vremuri grele? Asa intelege el sa-ti asigure suport? Cum adica ii este lui mai greu? Pai a trecut el prin chiuretaj, sangerari si analize si asa mai departe? ce inseamna comportamentul asta marlanesc de-a dreptul? Sotia plange ca a pierdut copilul si brusc ti-ai dat seama ca esti mai frustrat si ca de fapt te-a suparat si acum 3-4 luni????
Cam multe semne de intrebare. Sa faci bebe nu este totul. Trebuie sa-i oferi caldura si siguranta si ce tata e asta daca vrea sa-si ia talpasita in vreme de criza? Ce o sa faci daca copilului ii este rau si exact in momentul ala in loc sa mearga cu voi la spital el isi mai aduce aminte de alte frustrari?
Cred ca toate se intampla cu un motiv in viata si un barbat care se comporta asa da dovada de lasitate si de superficialitate nicidecum de calitati care trebuie pentru a fi tata.
M-am enervat rau la ce mi-ai spus.
Stiu ca iti doresti mult bebe dar pune-l pe primul loc. Poate trebuie sa te gandesti tu la alt tatic si dupa se rezolva si cu bebe.
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenusht Lia_73 eu eram fata care plangea cu opantaloni galbeni de la spital...pacat ca ne-am vazut in astfel de conditii... fetelor, va multumesc din suflet ca va mai ganditi la mine.... ![]() nu am mai intrat pentru ca nu ma simt in stare...off.....Viata mea parca a luat-o cu susul in jos....Am senzatia ca sotul meu ma invinovateste...nici el nu stie...a fost un soc mai mare pentru el decat pentru mine!Brusc si-a dat seama ca a acumulat frustrari, ca parca vrea sa ne despartim??!!! CEee???? acum??? in momentele astea? Pana la urma am tot discutat si am decis sa nu luam decizii pripite si sa trecem peste tragedia intamplata si sa mai discutam cand suntem mai linistiti! Oricum, i-am zis ca indiferent de decizia pe care o va lua, mie trebuie sa-mi faca un copil... Am fost azi la control si doctorul mi-a spus ca sunt bine fizic dupa chiuretaj si mi-a dat sa fac analizele pentru trombofilie, pe care eu le mai facusem si iesisera bine- ce-i drept acum 2 ani! doctorul spune ca dupa vreo 2 sau 3 luni pot sa ma apuc din nou de bebe! Nu vreau sa par egoista, nebuna, dar ma gandeam ce se intampla daca ma apuc de acum si se prinde? voi ce stiti?![]() ![]() nu stiu, sunt tare confuza....![]() ![]() Sper ca dumnezeu sa-mi dea putere sa trec peste toate! Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! ingeras plecat la 7 wks |
Doamne....Elenush...
saraca de tine....
bai dar nu ne mai revenim si noi?
n-am mai vazut vesti bune........
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui Matzaila_81 A scazut homocisteina lui Lore, asta e veste buna |
dadada
asa e
lorena_86 spune:
matzi 

ce tare ai fost
ce face bebe?
cum mai esti?
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
mamutz spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 mamutz ![]() ce faci? ce putin mai ai eu sunt bine am fost la d-na dr si mi-a repetat homocisteina care a scazut, e in limite normale acum e totul ok si a zis ca linistita pot ramane gravida dar imediat ce ma testul pozitiv voi incepe injectiile ca la mine inceta in evolutie foarte repede multi pupici ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Asta e o veste f buna, vezi ca nu era asa de nerezolvat cum credeai la un moment dat. Pai tin pumnii sa se prinda bebe repede.
Pe 11.07 am si eu programare, ca pe noi trombofilele ne paste cezariana. Eu stau la pat de atata timp ca am si uitat sa merg
36+
Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui elenusht Lia_73 eu eram fata care plangea cu opantaloni galbeni de la spital...pacat ca ne-am vazut in astfel de conditii... fetelor, va multumesc din suflet ca va mai ganditi la mine.... ![]() nu am mai intrat pentru ca nu ma simt in stare...off.....Viata mea parca a luat-o cu susul in jos....Am senzatia ca sotul meu ma invinovateste...nici el nu stie...a fost un soc mai mare pentru el decat pentru mine!Brusc si-a dat seama ca a acumulat frustrari, ca parca vrea sa ne despartim??!!! CEee???? acum??? in momentele astea? Pana la urma am tot discutat si am decis sa nu luam decizii pripite si sa trecem peste tragedia intamplata si sa mai discutam cand suntem mai linistiti! Oricum, i-am zis ca indiferent de decizia pe care o va lua, mie trebuie sa-mi faca un copil... Am fost azi la control si doctorul mi-a spus ca sunt bine fizic dupa chiuretaj si mi-a dat sa fac analizele pentru trombofilie, pe care eu le mai facusem si iesisera bine- ce-i drept acum 2 ani! doctorul spune ca dupa vreo 2 sau 3 luni pot sa ma apuc din nou de bebe! Nu vreau sa par egoista, nebuna, dar ma gandeam ce se intampla daca ma apuc de acum si se prinde? voi ce stiti?![]() ![]() nu stiu, sunt tare confuza....![]() ![]() Sper ca dumnezeu sa-mi dea putere sa trec peste toate! Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! ingeras plecat la 7 wks |
Doamne ce bine te inteleg.
Pe mine sotul nu ma invinovateste ca nu am facut nimic dar tot timpul imi spune sa ma linistesc si sa iau lucrurile cu calm ca o sa fie bine.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
ankcta spune:
Mai fetelor pe barbatii astia ai nostrii i-a tampit caldura, sau ce?! 

Doamne cum ii apuca pe ei crizele de barbatie asa in mijlocul supararilor noastre...!
Ancuta , in curand