Din nou la socrii
Raspunsuri - Pagina 5
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexia_07 ... si am intors foaia ... |
Si ce-ai gasit? Ca dupa cum spui nu-i ceva ce-ti place...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
bobocel_07 spune:
Nu sunt o scorpie sa stii, si nu stiu Iulia daca tu ai suporta sa faca cineva presiuni asupra ta prin orice mijloace si sa stii doar tu, ea parea cea buna si eu cea care nu o suporta.De ce sa discutam pe la spate, hai sa o facem cu cartile pe masa.Si stii ce, socrul meu tine cu mine si mi-a spus ca bine am facut ca trebuie si sotul sa stie prin ce trec.
alexia_07
Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte
Rufus spune:
Eeeee...Pregateste-te de razboi lung si dificil...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
michelle-usa spune:
nu trebuie sa accepti de la nimeni sa-ti jigneasca sotul sau sa fii jignita.
michelle
bobocel_07 spune:
Asa am zis si eu Michelle-usa atat timp cat eu respect o persoana vreau respect.Stiu ca poate pe sot il doare dar e mai bine sa stie si oricum stie mai demult ca el nu e bun de nimic pentru ea indiferent daca o ajuta sau nu.Asa ca am incercat sa scap de aceste teorii care mi le tinea atunci cand nu era sotul acasa.Si acum sunt mai rare dar sunt.De exemplu cand nu ii convenea ei ceva venea si ma presa ca sotul nu face bine,ca nu e corect cum a procedat, ca eu sa ma duc sa ii spun, ea sa cada in picioare si eu vinovata dar nu tine,i-am spus clar cand are ceva de comentat la adresa lui sa-i spuna personal.
alexia_07
balanta_tm spune:
Nici eu nu as concepe ca in cazul in care soacra mi l-ar critica pe fii-su, sa nu ii spun lui. Mi s-ar parea inadmisibil gestul ei.
A_Iulia spune:
Alexia, pai n-o fi soacra ta perfecta, nici tu poate ca nu esti, dar totusi cu ce te pot ajuta mesajele de aici? cata vreme nu aveti cum sa va mutati in alta parte, nu inteleg demersul tau...in plus, nu este expusa aici decat varianta ta, evident soacra ta are o cu totul alta poveste decat a ta.
totusi, concret, ce solutii crezi ca ai la indemana? sau ce fel de sfaturi astepti de aici? cauta-ti cat mai degraba alt loc de munca, in felul asta o sa petreci mai putin timp cu soacra si toata lumea o sa fie multumita.
bobocel_07 spune:
Pai si eu am spus mai devreme poate si eu gresesc ca nici un om nu e perfect,poate orice fac eu, ei i se pare pe dos desi eu cred ca fac bine si invers.Eu am scris aici sa ma descarc pentru ca nu am cu cine sa vorbesc despre problemele pe care le am si citind sfaturile voastre m-am mai relaxat putin si am reusit sa nu mai vad totul atat de negru.Aveam nevoie de sfaturi si de puncte diferite de vedere.
Daca as gasi ceva de serviciu si acum m-as duce dar e greu.Oricum caut in continuare si pentru ca stau intr-un orasel mic e foare dificil.
alexia_07
bobocel_07 spune:
Iar ce ma macina cel mai mult e ca sotul nu o sa vrea sa plece de unde a bagat bani si atunci solutia e sa plec singura.Cateodata asa de mult as vrea sa nu ma mai uit inapoi dar nu pot.Si oare se merita sa ma despart de sot din cauza socrilor?
alexia_07