Prietene la bine si la greu - 124
Raspunsuri - Pagina 7
Andrecluj spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluci_b
|
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Ancutza,sunt superbe sandalele. Ce bine ca nu au 36,ca nu as avea cum sa le cumpar(sunt cam scumpe....)Andre,se poate asa ceva???? Abia astept sa ne mutam si sa va invit!!!!My english rose Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.` Mahatma Ghandi |
monica_80 spune:
Lumi pe unde e parcul ala? Am ceva treaba dar s-ar putea sa trec sa va vad. pe la 5 spuneai? oricum te sun daca vin.
Mami fericita de printesa Mariuta
laurairina13 spune:
Monica, nu ai facut nici o gafa, cred ca toate lumile au iesit pe la plimbari prin parcuri, a fost o vreme superba in seara asta
Si noi am iesit, dupa 5 cand s-a trezit mandra
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 28+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui laurairina13 Monica, nu ai facut nici o gafa, cred ca toate lumile au iesit pe la plimbari prin parcuri, a fost o vreme superba in seara astaSi noi am iesit, dupa 5 cand s-a trezit mandra Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 28+ cu Firefly's shop BLOGUL MEU |
laurairina13 spune:
Neata!
Andre, a adormit ieri dupaamiaza ..dar dupa o ora jumate de leganat pe picioarele mele, nu spun ce burtoi tare aveam cand a picat adormita. La ta'su nu a vrut sa adoarma si pace! Azi revenim la un somn la pranz ca s-a trezit la 7..nu o sa ii inteleg niciodata programul. Acum e la plimbare, dar de cum a plecat a inceput moftureala cu tataia, nu a mai vrut in tricicleta deloc, nici nu stiu cum se descurca cu ea pe afara caci numai un moft este, in brate nu, pe jos nu, si tot asa.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 28+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui laurairina13 Neata!Andre, a adormit ieri dupaamiaza ..dar dupa o ora jumate de leganat pe picioarele mele, nu spun ce burtoi tare aveam cand a picat adormita. La ta'su nu a vrut sa adoarma si pace! Azi revenim la un somn la pranz ca s-a trezit la 7..nu o sa ii inteleg niciodata programul. Acum e la plimbare, dar de cum a plecat a inceput moftureala cu tataia, nu a mai vrut in tricicleta deloc, nici nu stiu cum se descurca cu ea pe afara caci numai un moft este, in brate nu, pe jos nu, si tot asa. Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 28+ cu Firefly's shop BLOGUL MEU |
Ramonika spune:
citat din mesajul lui monica_80 Am facut eu vreo gafa? Mami fericita de printesa Mariuta |
ati fost in parc? eu am uitat complet mi-am amintit pe la 6,30 cand eram prin Tudor, cu trici, asa ca n-am mai ajuns.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
Ramonika spune:
cred ca problemele cu somnul is de la luna plina, ati vazut aseara ce plina era?
plus alaltaieri eclipsa...
Padi La multi ani! ne mai citesti?
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz