Prietene la bine si la greu - 124

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b
Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Salutare, fetele, incerc o postare, poate poate-mi iese. Monica Palarioara aia a fost utila doar anul trecut. De cand a implinit anisorul, e primul lucru pe care-l tranteste cand intram in baie, nu e chip sa i-l asez pe capsor. Daca vrei, ti-o pot trimite, doar ca se plateste posta. Noi folosim acum un pestisor care se pune pe teava de dus ca sa nu aiba presiune mare si ne jucam de-a "stropeste pestirosul picioarele, stropeste burtica, stropeste mainile, vai, daca nu stropeste si capsorul, plange" si pana stropim, spalam.
adicatelea acesta http://www.tookie.ro/protectie_dus_pestisor.html tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09) si-a facut treaba, 13+cu
Adicatalea fix astea, cu astea chiar ma descurc bine. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard
Ancutza,sunt superbe sandalele. Ce bine ca nu au 36,ca nu as avea cum sa le cumpar(sunt cam scumpe....)Andre,se poate asa ceva???? Abia astept sa ne mutam si sa va invit!!!!My english rose Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.` Mahatma Ghandi
M-am mai linistit, saru mana Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Lumi pe unde e parcul ala? Am ceva treaba dar s-ar putea sa trec sa va vad. pe la 5 spuneai? oricum te sun daca vin.

Mami fericita de printesa Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Am facut eu vreo gafa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Monica, nu ai facut nici o gafa, cred ca toate lumile au iesit pe la plimbari prin parcuri, a fost o vreme superba in seara asta
Si noi am iesit, dupa 5 cand s-a trezit mandra

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 28+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Monica, nu ai facut nici o gafa, cred ca toate lumile au iesit pe la plimbari prin parcuri, a fost o vreme superba in seara astaSi noi am iesit, dupa 5 cand s-a trezit mandra Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 28+ cu Firefly's shop BLOGUL MEU
Norocosilor ca a adormit mandra. La noi a fost intr-un mare fel, sunt in drum catre dus sa spal litri de sudoare. S-a trezit la 12, buni a inceput readormirea de "pranz" la 4 si a rezistat eroic pana la 6, cand mi-a pasat-o, am continuat negocierile pana la 19.00, cand am cedat, am imbracat-o si am scos-o la magazin. Am repetat de vreo 5 ori "suie-te in scaun, da-te jos din scaun", am mers din magazin in magazin, am obosit-o, dupa ultimul magazin se balanganea ca un betivan, dar avea puterea sa alerge si a adormit in masina la 21.00. Am trezit-o, i-am facut baie, a mancat si a adormit ... acum. De maine incerc s-o tin treaza pana macar la 12.30, cand o las sa doarma cat poate sau vrea si o mai culc seara. Huh, fuf, noapte buna Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neata!

Andre, a adormit ieri dupaamiaza ..dar dupa o ora jumate de leganat pe picioarele mele, nu spun ce burtoi tare aveam cand a picat adormita. La ta'su nu a vrut sa adoarma si pace! Azi revenim la un somn la pranz ca s-a trezit la 7..nu o sa ii inteleg niciodata programul. Acum e la plimbare, dar de cum a plecat a inceput moftureala cu tataia, nu a mai vrut in tricicleta deloc, nici nu stiu cum se descurca cu ea pe afara caci numai un moft este, in brate nu, pe jos nu, si tot asa.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 28+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
Neata!Andre, a adormit ieri dupaamiaza ..dar dupa o ora jumate de leganat pe picioarele mele, nu spun ce burtoi tare aveam cand a picat adormita. La ta'su nu a vrut sa adoarma si pace! Azi revenim la un somn la pranz ca s-a trezit la 7..nu o sa ii inteleg niciodata programul. Acum e la plimbare, dar de cum a plecat a inceput moftureala cu tataia, nu a mai vrut in tricicleta deloc, nici nu stiu cum se descurca cu ea pe afara caci numai un moft este, in brate nu, pe jos nu, si tot asa. Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 28+ cu Firefly's shop BLOGUL MEU
Niatza!N-o fi avand probleme cu tataie, de fapt?Si noi trecem clar la un singur somn de azi, orice ar fi, pentru ca nu stiu cine rezista 3 ore jumate de adormit. Coffee? Eu daaaaaaaaaaaaaaN-o fi ava Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_80

Am facut eu vreo gafa?

ati fost in parc? eu am uitat complet mi-am amintit pe la 6,30 cand eram prin Tudor, cu trici, asa ca n-am mai ajuns.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

cred ca problemele cu somnul is de la luna plina, ati vazut aseara ce plina era?
plus alaltaieri eclipsa...

Padi La multi ani! ne mai citesti?

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput