Prietene la bine si la greu - 124

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Uite ca am gasit si eu una,cu lectii de inot si poze cu bebei la balaceala! Piscina Union!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Uite ca am gasit si eu una,cu lectii de inot si poze cu bebei la balaceala! Piscina Union!

My english rose Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

atentie mare, intrebati musai de temperatura apei, sa nu fie mai mica de 29 grade (intra usor in hipotermie) si de concentratia de clor valoarea normala de 0,5 – 1.2 mg/l o sa-l mai intreb inca odata pe instructor. Este foarte important ca testele sa se faca zilnic, ph, clor...etc

aici la baby spa, cel mai renumit bazin pt bebei, au pe perete un ecran unde afiseaza toate informatiile, electronic.

la bazinul unde mergem noi apa este de 31 de grade, la 29 remus a tremurat mai tot timpul si nu a rezistat mai mult de 15 minute

succes

tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)

si-a facut treaba, 13+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:

pentru copii e buna , pt. adulti care vor sa si inoate, e mult prea mica.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

tot legat de piscine am observat la lui Ruxi ii place apa, deci o sa-i luam o piscinuta de plastic si o s-o punem in curte la bunici, ei stau la 15 km de Iasi si mergem cam o data pe sapt. acolo. deci va avea unde sa se balaceasca gratis, macar ea.

la clatitul pe cap si la noi e jale, mai ales la partea din fata unde e greu de clatit cand sta in fund. oricum plange, asa ca facem si noi operatiunea cat de repede putem, plange putin si se opreste, ce sa facem?

licu ref. la programul Amaliei, iti spun ca decat sa te impotrivesti curentului, mai degraba te lasi dusa de el. probabil nu e momentul cand ea vrea sa iasa la plimbare, de face atatea mofturi. renuntati si voi si faceti ce vrea ea, daca vrea sa doarma de 2 ori pe zi, asta e.
si mie mi-ar placea un copil sa le faca pe toate dupa ceas cand imi convin mie. dar cati sunt asa?

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

neata

Gabitza corticoizi?!?! asa din prima? A zis doctorul de la ce ar putea sa fie? Bafta diseara!

pai nu din prima,din a doua .La inceput am fost cam o saptamana pe Cicalfate+ Trixera... acum a plusat

poze

Mergi la inceput

Citat:

Gabitza,ma bag si eu ca musca...Iritatia si aftele lui Dragos seamana cu ce spunea Lalu de Ari.
Sper sa te linisteasca psihologul si sa-ti alunge toti piticii

Seamana doar un pic.... noi iritatie avem doar la putza,aftele cam s-au dus(i-am dat zmeura in ziua respectiva,poate de acolo sa fie??/) iar febra absolut deloc....Pe mine iritatia aia la putza ma dispera, ca nu trece absolut deloc....Ieri Drggos a fost mai cooperant, un pic din pitici au plecat...au mai ramas cativa... vedem deseara...

poze

Mergi la inceput

si ziua buna....raspundeam pe masura ce citeam
Dragos inca nu a adormit si la 18 tb sa fim la psiho....va trebui sa-l trezesc, de mancat cred ca va papa un bibe de lp

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Salutare, fetele, incerc o postare, poate poate-mi iese. Monica Palarioara aia a fost utila doar anul trecut. De cand a implinit anisorul, e primul lucru pe care-l tranteste cand intram in baie, nu e chip sa i-l asez pe capsor. Daca vrei, ti-o pot trimite, doar ca se plateste posta. Noi folosim acum un pestisor care se pune pe teava de dus ca sa nu aiba presiune mare si ne jucam de-a "stropeste pestirosul picioarele, stropeste burtica, stropeste mainile, vai, daca nu stropeste si capsorul, plange" si pana stropim, spalam. Dozz asa am citit si eu si incerc sa nu ma bag peste programul ei de somn. La noi nu dureaza chiar o ora, dimineata mergem pe 10 minute, la pranz cam o ora si seara vreo 20 de minute. Ieri la pranz a incercat buni 2 ore jumate, dupa care a cedat si mi-a pasat-o, asta mica pica de somn si nu reusea sa adoarma, noroc ca am gasit Mozart Baby (scos din program de cateva luni), a adormit in 10 minute. azi am incercat o alta figura, a adormit la 11 si la 12 am trezit-o facand zgomot, zice buni ca reia "tratativele" pe la 16 si o lasam maxim o ora jumate. Incerc sa gasesc o combinatie ca sa nu fie nici asa, nici altfel, dar tin sa doarma inainte de 12 noaptea mcara o ora jumate. Licu Si eu zic ca e doar o perioada a lor, poate e trecerea la un singur somn, poate le este cald, poate e aerul mai puternic la mare, nu stiu. Va trece, vor veni zile in care nu vor mai dormi deloc si atunci sa ne tinem. Lyly Chiar imi pare rau de dermatita, poate in concediu se rezolva si asta. Sa petreceti frumos! Ancutz Postarile cu alaptarea le sar, dar asta cu aloe m-a distrat. Azi am fost la o tanti care alapteaza si fetita are 4 ani, mi-a fost asa de draga cum se ruga asta mica de lapte si mami ii spunea ca numai deseara si sa dispara. Apoi se ruga mami de sot sa ii aduca ceva medicamente sa nu mai aiba lapte ca e sleita rau. Dana Mi-e cunoscuta imaginea cu bagajele, as aa fost si la noi, pana am inceput sa le fac cat doarme sau e la plimbare. Spor! Lumi Multumesc in numele Chiarei. Nu mi-ai zis daca ne primesti la voi in casa noua Gabitza Bafta la psiho, sa ne spui ce si cum, da?Va pup pe toate Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Salutare, fetele, incerc o postare, poate poate-mi iese.

Monica Palarioara aia a fost utila doar anul trecut. De cand a implinit anisorul, e primul lucru pe care-l tranteste cand intram in baie, nu e chip sa i-l asez pe capsor. Daca vrei, ti-o pot trimite, doar ca se plateste posta. Noi folosim acum un pestisor care se pune pe teava de dus ca sa nu aiba presiune mare si ne jucam de-a "stropeste pestirosul picioarele, stropeste burtica, stropeste mainile, vai, daca nu stropeste si capsorul, plange" si pana stropim, spalam.

adicatelea acesta http://www.tookie.ro/protectie_dus_pestisor.html

tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)

si-a facut treaba, 13+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ancutza,sunt superbe sandalele. Ce bine ca nu au 36,ca nu as avea cum sa le cumpar(sunt cam scumpe....)

Andre,se poate asa ceva???? Abia astept sa ne mutam si sa va invit!!!!

Mergi la inceput