Prietene la bine si la greu - 124
Raspunsuri - Pagina 5
cristina_boc spune:
Buna dimineata,
Suplimentez si eu cu , pentru cele care se trezesc mai tarziu.
Noi ne-am trezit azi la 10, dar culcarea aseara a fost dupa 23.
Vin sa ma plang si eu cu ceva: Andrei nu vrea sa imi mai zica mama, ci imi zice Pia ( asa sunt alintata acasa). Totul a inceput dupa un weekend petrecut cu niste prieteni si un baietel de varsta lui, care tot striga dupa mine Pia,.
Andrei si-a terminat de papat macaroanele, asa ca ne pregatim sa iesim.
O zi frumoasa!
Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE
Lumi_Richard spune:
Cristina,daca veti insista cu "mama",eu cred ca isi va reveni. Pe mine ma amuza,pt ca nepotul meu isi striga ambii parinti pe nume
Fetele din Iasi,nu ati vrea sa ne intalnim astazi pe la 5-6?
Am fost ieri in parculetul de la "Mamma Mia",si ne-am jucat foarte frumos: leagan special pt strumfi,nisip,copilasi multi...
laurairina13 spune:
Da, deci fiimea a dormit aproape 2 ore in dimineata astaNu mai inteleg deloc ce si cum e cu programul ei, e clar ca dupaamiaza mai are un somn, nu cred sa reziste pana la 9...
Lyly, o perioada de vreo saptamana doua scapasem si noi de petele de dermatita, chiar imi spuneam ca poate ca e vara si se trec..Vad ca de vreo trei zile au reaparut. Te cred cu cremute si alte alea, off off..
Cory, vad ca ai furat ceva minute si ai scris de la munci
Da..si eu vreau vesti de la Stephy si de la Mihamora!! Dar nu le condamn, imi imaginez ce ma asteapta si pe mine cu doi cupiii
Lumy, sa inteleg ca v-ati decis sa va stabiliti de tot in tara, daca ati luat casuta in iasi. Richard cum o sa impace afacerile? sau tot asa, naveta Japonia-Anglia-Romania? App. cum mai merge businessul in japan?
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 28+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
Lumi_Richard spune:
Licu,si eu eram foarte derutata cand trecea de la doua somnuri la unul...mai bine nu incerca sa-i impui tu un program,las-o pe ea sa o faca,chiar daca e greu pt tine. Noi avem un somn,dar se mai intampla sa doarma si de doua ori. Si nu stiu daca e bine sa o tii treaza pana mai tarziu,in speranta ca va fi obosita si va dormi mai bine/mai mult,la noi a fost mai rau(agitata,adormea greu) cand incercam asta.
Cu casa....pai eu in Japonia nu mai vreau sa ma mut,ca m-a "lecuit" cutremurul...in Londra inca nu putem sa ne mutam,asa ca mai continuam cu stilul asta o perioada,sau poate ramanem aici(cu toate ca visam la mutatul in Londra).
Businessul incepe sa miste mai bine,ca peste tot,de altfel....
Ramonika spune:
Lumi de la piscina mi-au zis ca primesc copii de 1 an jumate, nu e problema.
pretul e 25 lei luni-vineri, iar in w-e 35 lei. asta si pt. celelalte iesence, in caz ca vrea careva sa vina.
cat despre intalnire, incerc, dar nu promit, e cam departe de noi pt. a merge pe jos, cu masina nu pot. poate-mi fac curaj sa vin cu tramvaiul. ar fi ceva nou si pt. Ruxi.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
Lumi_Richard spune:
Ramonika multumim pt informatii. Unde e piscina? Imi poti trimite PM cu nr de tel?
Eu abia astept sa o duc din nou acolo,tare relaxant a mai fost ieri.Ar fi fain daca ati putea veni.
raluci_b spune:
Dozz maq bucur ca ai dat pe la noi, lasa rezuperarile zi-ne de Ana si poate-ti mai faci poamana de o poza, ca tare dor imi este sa o vad
Licurici azi Renus s-a trezit la 6 jumate dar la 9 l-am bagat in carutz si nani nani, a dormit aprox o ora. Poate incercati cu printesa asa, ca e clar ca mai vrea un nani
dar nu o lasa mai mult de o ora ca-si strica somnul de pranz
Gabitza sper sa-si faca treaba crema aia cu balauri
Legat de spalatul pe cap, Renus a invatat sa puna mainile pe perete si sa lase capul pe spate, nu face mereu asa, dar s-a prins ca e mai bine asa
Monis multumim de linkuri, ala cu racelile tare de folos
Lyly imi pare rau ca iar ramaneti fara tati, sper ca pana la urma sa scapati de dermatita. Sa stii ca si eu, cat de tare ma dor sanii la supt, parca m-am obisnuit, si oricum e clar ca nu suntem pregatiti pt despartire
Dana iti doresc sa finalizezi bagajele si sa ajungi la rasfatul suprem si poate ne vedem de data asta
Cristina - isi va reveni si va spune mami, mie mi se pare tare aiurea cand aud copii strigand-usi parintii pe nume. Am o prietena a carei fiica o striga pe nume cand e suparata pe ea
Va asteptam la noi la balacealahttps://picasaweb.google.com/bogdanralucam/VaraDragaVara?authkey=Gv1sRgCMfX64K-6NiIDg#5618745405591780514 si la joaca https://picasaweb.google.com/bogdanralucam/VaraDragaVara?authkey=Gv1sRgCMfX64K-6NiIDg#5618744017988316306
tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 13+cu
grigore_tina spune:
Buna ziua,
Va dau si eu cappucine cu sirop de visine daca e nevoie si inca nu v-ati trezit.
Aseara nu am reusit sa mai intru.Am ramas fara net.
La noi a inceput campania gemurilor (azi fac de capsune) si a compoturilor (de cirese).
Acum sunt dadaca.Am si nepotica la mine.De papat nu prea au vrut amandoi dar de jucat se joaca ,se mai cearta pe jucarii (fi'miu cedeaza.e un mic cavaler).Sunt tare dulci amandoi.
Vroiam sa le zic Dankutzei si Ancutzei ca peste tot sunt probleme.Important e sa trecem peste ele.Poate ca si ei mai gresesc,poate si noi le cerem prea mult.Daca exista un compromis si fiecare mai lasa de la el cred ca se rezolva.
sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci!
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Ramonika multumim pt informatii. Unde e piscina? Imi poti trimite PM cu nr de tel? Eu abia astept sa o duc din nou acolo,tare relaxant a mai fost ieri.Ar fi fain daca ati putea veni. My english rose Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1 www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2 www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3 `Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.` Mahatma Ghandi |
in Pacuret. de la capat Pacurari o iei pe o straduta spre Rediu. nu stiu nr. de tel. insa cauta pe FB "eos piscina". eu le-am trimis mesaj prin FB.
sigur vom merge, probabil in timpul saptamanii, insa nu stiu cand exact, sa se mai elibereze putin tati, pe 5 iulie intra in concediu si atunci sigur vom fi mai liberi.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz