Prietene la bine si la greu - 124

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Ieri am fost la ortoped, Rares este bine, mersul lui in exterior nu are cauze ortopedice, este doar o obisnuinta care face parte din procesul de invatare a mersului.
La inceputul lunii viitoare vom merge la al doilea ortoped, pentru linistea noastra (mersul se invata pana la 3-4 ani si nu pot astepta linistita pana atunci, am vazut adulti care au ramas cu obisnuinta de a calca spre exterior).
Oricum, avem deja programarea facuta pentru ca am mers pe ideea de obtine un control cat mai curand si asa ne-am ales cu programare la doi medici.
Nu avem alte recomandari in afara celor obisnuite (mers fara incaltaminte, incaltaminte cu talpa flexibila).
Mi-a placut ca l-a verificat si ca pozitie a picioarelor dar si la torace si coloana unde puteau sa apara probleme prin asociere cu malformatia cardiaca.
Rezultatul este ca Rares nu are probleme ortopedice.
Ne-a spus ca putem reveni la control peste 6 luni, ca ceea ce are bun nu se pierde si ca el crede ca in acest timp vom observa imbunatatiri ale mersului.

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mneatza

Mai pe la pranz, asa

Am ajuns asta noapte acasa. Acum despachetam si incercam sa ne organizam

Pe 15 ( asta a fostmiercuri?) ne-am vazut cu Matei si Iulian in parc. Copii sunt asa cum ma asteptam: foarte frumosi, atomici, independenti. Multumesc mult Monicai si Rodicai ca au venit sa ne vada in parc. Din pacate , avand copii atomici cu toatele , mai mult ne-am zarit decat ne-am vorbit... dar ma bucur nespus ca am putut macar atat.

Mihnea s-a comportat binisor spre foarte bine in deplasare. Nu m-a mofturit in masina ( decat foarte putin cand amortea in scaun si cerea pauza), a papat, a dormit.... indiferent unde l-a prins vremea.
Cu toate astea nu a fost asa cum il stiu eu , sociabil si vesel si iubaret.... m-a pocnit peste ochi in parc( era obosit dupa o zi luuuunga) a refuzat sa o pupe pe sor-mea pana am plecatr acasa ( la plecare a pupat-o cu mare foc , asa sa compenseze). Pe ansamblu sunt multumita de el

dimineata ( azi) de cum s-a trezit a incercat sa ma convinga sa: "pa, mau, Rara" ( adica sa mergem la pisica si la Ramona alias sor-mea). Putin cam greu de facut...

Suntem putin raciti pentru ca miercuri am facut baie intr-o fantana arteziana si apoi am fost in parc la umbra... dar nesemnificativ... decocamdata tratam cu indiferenta si servetele nazale

Pup si revin, sper eu cu ceva poze si vreo postare pe blog

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare. Azi plec spre zburlita mea draga. Ne este din ce in ce mai greu fara ea...o sunam seara si e asa fericita cand ne aude la telefon. Pune fruntea pe telefon si il pupa O intreb cum o cheama si-mi raspunde...e greu tare...unde-i butoiul ala?? l-ati ascuns ?

Gabitza, cum a fost aseara la dr? mucosii.

Ionela sa va fie de bine intalneala. Ce cuminte este Mihnea in masina...noi am fost cu Ema de la Rm Sarat la Focsani(40km) si deja incepuse sa chiraie

Licu imi pare rau ca te chinui asa cu Amalia. Poate incet-incet isi face ea un program. Asa era si Ema, cand dormea de 2 ori pe zi cand o singura data, si nu avea un program. Dar de cand si-a facut un program de 1 somn pe zi este mult mai bine, chiar daca de multe ori doarme doar 1 ora la pranz. A reusit mama sa-i faca un program ca ceasu' elvetian. Se culca la 21:15, se trezeste la 7 -7:30, la 12:15 o culca, doarme 1 ora maaaaxim 2, apoi se mai culca la 21:15 .

Felicitari Magda pt vestile bune de la ortoped.

Andre ce povesteti tu acolo despre somnul printesei am mai experimentat si noi, dar era pana intr-un an. Va invidiez in schimb ca puteti merge cu Chiara la mare sa se joace in nisip...chiar, asta nu o oboseste? Legat de tigari, tati nu s-a ingrasat si e un maaare gurmand.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

'na ziua!

aveti pe contul comun mail cu o carte pt fumatori, am uitat sa va zic de ea

nu am timp de scris...va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Salutare,
cine cerea butoiul ala??? sa isi gaseasca loc in alta parte, ca eu m-am bagat in el si daca v-ati uitat bine la mine ati vedea ca abia incap si eu in el, apoi sa mai intrati si voi
Eu sunt cu copilul la Timisoara la moasa lui Dominic, pe motiv de cearta cu tati de Dominic. Am aruncat haine in genti, suit copilul in masina, luat inima in dinti si tot inainte, spre ce...habar nu am, dar e clar ca nu imi mai convine ce aveam. Motivele ar fi cele ce le-a enumerat Ancutza saptamana trecuta plus muuuuulte altele, mici si marunte dar care s-au adunat si m-au dat peste cap total.
Cel mai greu e ca Soricelul imi zice ca "a dol de tati" "tati a lucu" si atunci eu tot trebuie sa ii zic ca tati e la lucru si ca tati il iubeste, o sa ilo vedem pe tati curand,desi nu cred ca o sa fie asa curand. E al naibii de greu.... gata m-am plans .
Pe drum a fost nesperat de bine, desi am mers regulamentar, adica rareori am atins viteza de 90km/h(inca nu mi-am reinnoit permisul pierdut, asa ca aveam doar id-ul la mine), si am facut cam multicel pana la TM, mai ales ca e si un ocol de facut, doar 2 orpiri scurte am facut, una de papa si cealalta de plimbare in parcare.

Laura, noi de la inceputul lunii am ramas la un somn pe zi, in primele 2-3 zile cu mari eforturi din partea amandurora, dar chiar inainte de asta o saptamana ma capiase cu somnul. La10- 11 era rupt de somn, adormea imediat cum il puneam la nani, iar apoi la somnul al doilea adormea foarte greu desi era tare obosit, undeva in jur de 5 si se trezea pe la 6jumate-7, ceea ce nu imi mai permitea sa il culc inainte de 10, asa cum cred eu ca e normal pentru copii sa se culce. Asadar, fortati oarecum de imprejurari, pentru ca eram la priveghi si inmormantare si nu am mai avut timp doar de el, i-am ignorat plansetele/isteriile pana la ora 13-14 si l-am culcat doar atunci. A treia zi deja era mult mai usor si dupa aceea parca asa ar fi dormit dintotdeauna, Aici la TM, daca e bezna totala in camera doarme dimineata pana in jur de 9, iar la amiaza vreo 3 ore, ceea ce e vis pentru mine. Sper sa reusiti si voi cat de curand sa gasiti formula magica de odihna pentru rechinasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Monica,asa ma gandeam si eu cand ne-am intors, dar cred ca toata lumea a iesit la plimbari.... Iti multumesc ca ati venit

Ramonika,ne-am intalnit cu Monica.

Andre,mare chin cu somnul,....si noi ne chinuim un pic,ca i-am stricat programul cu vacanta.
Mi-o si inchipuiam pe Chiara ametita,dar incercand in continuare sa se tina tare

Magda,felicitari pt rezultatele bune,ma bucur ca nu e nimic in neregula

Floricik,asa ma emotionez cand iti citesc mesajele de dinainte de weekend....ce dor trebuie sa va mai fie de ea
Distractie placuta cu papusica vostra draga

Ionela,mare luptator Mihnea,sa reziste mititelul la asa un drum!
Sa va fie de bine plimbarea,asteptam sa va reveniti,si apoi poate ne vedem,ca ne este dor de voi!

Lylyana multumim....eu nu ma bag la citit,ca-mi place viciul asta

RamoC nu stiu ce e intre voi....dar tare vreau sa cred ca se va rezolva! E bine ca ai plecat,decat sa stati sa va spuneti vorbe pe care le-ati regreta pe urma... O pauza de asta e bine venita pt amandoi...poate va puneti ordine in ganduri,si apoi veti putea discuta si rezolva problemele ca doi adulti. Deci sper sa va faceti curaj si sa stati de vorba pe indelete....Si cat esti singura,pune in balanta si binele si raul,vezi care e mai greu la "cantar"....In toate familiile apar neintelegeri,certuri....dar multe se pot rezolva frumos,daca ambii parteneri sunt dispusi sa discute,sa asculte si sa faca unele compromisuri Eu sper ca veti reusi sa treceti si peste asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Licu,tocmai pe tine te-am sarit
Pai cum spune si Andre,poate nu il place pe tataie prea mult...nu stiu ce sa zic. A mea,oricat ar fi de obosita,daca o duc la un loc de joaca,tot isi gaseste o activitate(chiar daca asta inseamna sa priveasca copiii cum se joaca).
Poate ar putea,in loc sa o plimbe,sa coboare langa bloc cu niste jucarii....sau sa o lase sa se joace cu niste pietricele,nisip,bete...(astea sunt marile atractii pt a mea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard
RamoC nu stiu ce e intre voi....dar tare vreau sa cred ca se va rezolva! E bine ca ai plecat,decat sa stati sa va spuneti vorbe pe care le-ati regreta pe urma... O pauza de asta e bine venita pt amandoi...poate va puneti ordine in ganduri,si apoi veti putea discuta si rezolva problemele ca doi adulti. Deci sper sa va faceti curaj si sa stati de vorba pe indelete....Si cat esti singura,pune in balanta si binele si raul,vezi care e mai greu la "cantar"....In toate familiile apar neintelegeri,certuri....dar multe se pot rezolva frumos,daca ambii parteneri sunt dispusi sa discute,sa asculte si sa faca unele compromisuri Eu sper ca veti reusi sa treceti si peste asta!

RamoC

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

La multi ani, Padi si floricele pentru Ramonika cea atenta ! Magda Felicitari pentru control! Ionela Da-i un pup special la Mihnea pentru ca a fost de treaba, la multi ani surorii tale! Tu cum te simti? Floricik Si eu si eu si eu citesc postarile tale de vineri, ma cuprinde emotia. Te admir ca rezisti. Cu somnul ... tocmai asta m-a dat peste cap, ca fata era ceas elvetian inainte. Dar cred ca m-am prins unde am gresit si uite de ce spun ca nu mai vreau ajutoare. Chiara trecuse pe un singur somn de nici nu am stiut cand a facut-o, a venit pur si simplu de la sine. A tinut cam o saptamana, dupa care am fost intr-o excursie super obositoare in care a dormit 40 de minute toata ziua, iar a doua zi era zombi, a dormit dimineata, la pranz, seara, toate bune, numai ca a venit buni cu "vezi ca mai are nevoie de somnul de dimineata?", eu am zis ca stie ea mai bine si am trecut iar pe 2 somnuri, cu chinuieli mari. Azi am tinut-o treaza relativ usor pana la 12.30, cand a adormit in 3 minute. Inteleg ce spui cu marea, si eu invidiam lumea inainte de a ma muta aici. Ma observ si vad ca sunt alt om cand incep ziua cu o tura de mare, o iubesc extrem de mult. Ramo , imi pare rau, sper sa va reveniti dupa pauzeala. Lumi Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Padi Multi Ani fericiti, te asteptam pe la noi

O sa-i zic de acum La Multi Ani si Dianei, maine e sambata nu stiu pe unde ne vor umbla piciorulese, asadar sanatate si mult noroc

Magda ma bucur ca ati trecut examenul d ela orto cu bine

Ionela bineatiajuns, tare rau imi pare ca nu am reusit si noi, no, data viitoare sa treaca raceala cu indiferenta va doresc

Gabitza cum a fost la psiho? ori ai zis si eu

Floricik drum bun, sunteti prea tari cum rezistati voi

Many, Lili miss u

Mami de Chiara sarumanusitzele de comentarii

Imi pare rau sa tot aud de discutii in cuplu, va doresc sa rezolvati toate problemele si sa va bucurati de viata cea frumoasa si copii minunati.

tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)

si-a facut treaba, 13+cu

Mergi la inceput