Prietene la bine si la greu - 124

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Si pentru ca tot v-am obisnuit, pun un filmulet
http://www.youtube.com/watch?v=hujy_BGxSB8
cu noi pe faleza.
hmm..tre sa caut cum vine pus sub link..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 29+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Ionela parca in expozitiei sunt mai multe pt copii. Dar mie imi convine oriunde... numai sa ne vedem Poate toate...
Sorry dar am multe lucruri de facut si am cam intrat in criza de timp... asa ca am fugittt

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Fetele de la Iesi imi pare rau ca nu ne putem vedea . Azi avem programare la doi oncologi pt soacra unul la 13.00 la Spiridon si altul la 18.00 la Arcadia, plus ca ieri a facut soacra prima perfuzie cu citostatice si azi se simte f rau si intre cele doua programari vreau sa ajung si la ea la spital.
Distractie placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

incercam in parcul expozitiei pe la 17,30, dar nu promitem.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

incercam in parcul expozitiei pe la 17,30, dar nu promitem.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

E bine asa. Eu cred ca veti ajunge... cu sau fara promisiune

Dymo imi pare rau ca te retin de la intalnire "lucruri" mai putin vesele. Te imbratisez si mi-e dor de tine si de Danut

Strumfy iaca na ca abia astept sa o vad pe Andruta cu par "lung". Adica sa vad cat a crescut
A trecut atat timp de cand nu ne-am mai vazut toateeee... Macar aproape toate poate reusim.

Lumi, Laura, Monica , voi ce spuneti?

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

In jur de ora 5 vom fi in parcul expozitiei. unde ne vedem, la intrarea dinspre parcare e ok?

Mami fericita de printesa Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Va las cateva pozici noi cu Mariuta

Mami fericita de printesa Mariuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

Buna fetelor!
Mi-ati facut asa o pofta de mare, dar nu stiu daca vom ajunge anul asta, e asa departe si banii astia asa putini. plus ca am inceput si noi sa construim o casuta si nu reusim sa vindem apartamentul pentru a o termina...bine ca deocamdata numai fundatie avem.

Vreau sa o laud si eu pe Amalia si sa va zic ca mananca singurica, bine la supica o mai ajut dar mancarurile mai solide le mananca cu noi alaturi la masa.

in legatura cu somnul eu am observat ca daca ii depasesc ora de somn chiar cu cateva minute, adoarme foarte greu, saptamana trecuta a fost sora mea acasa si daca am pus-o la somn putin mai tarziu am stat si 1 ora jumate sa adoarma, in rest adoarme in 5 -10 minute.

Am vazut si eu poze cu fulgusori mari si frumosi, apropo, Laura esti o graviduta tare frumoasa.
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Raluci ideea ta nu e rea deloc, dar nu stiu cum mama zmeilor poti tine lapte dulce 10-12 ore peste noapte cald, fara sa-si modifice compozitia . Poate o intrebi pe pediatra ta cum sta treaba, pls?

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

poate pic ca musca-n lapte... dar despre ce zicea Raluci cu laptele cald peste noapte? Puteti relua? Ca daca e ce cred eu, si pe mine ma intereseaza (eu ii dau lp noaptea pt ca nu stiu cum sa fac sa tin cald lc/lv). Daca nu despre asta era vorba, scuze.

Somn: tot prost stam. Am scos patul din camera din functie, a ramas doar patutul, poate asa se imprieteneste cu el si doarme.

Mamici care va reintoarceti la birou, cred ca o idee ar fi sa aranjati somnul copilului peste noapte inainte de revenirea la birou. Obiceiurile proaste de somn sunt tare greu de corectat si genereaza ff mare oboseala. Asa cum pateste si Ralu acum, cu treburi casnice pe care le terminam pe la 1-2 noaptea, asa cred ca va fi pt aproape toate. Dar daca la asta adaugi si trezirile de noaptea....hm....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dozz

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Raluci ideea ta nu e rea deloc, dar nu stiu cum mama zmeilor poti tine lapte dulce 10-12 ore peste noapte cald, fara sa-si modifice compozitia . Poate o intrebi pe pediatra ta cum sta treaba, pls?

poate pic ca musca-n lapte... dar despre ce zicea Raluci cu laptele cald peste noapte? Puteti relua? Ca daca e ce cred eu, si pe mine ma intereseaza (eu ii dau lp noaptea pt ca nu stiu cum sa fac sa tin cald lc/lv). Daca nu despre asta era vorba, scuze.

Somn: tot prost stam. Am scos patul din camera din functie, a ramas doar patutul, poate asa se imprieteneste cu el si doarme.

Mamici care va reintoarceti la birou, cred ca o idee ar fi sa aranjati somnul copilului peste noapte inainte de revenirea la birou. Obiceiurile proaste de somn sunt tare greu de corectat si genereaza ff mare oboseala. Asa cum pateste si Ralu acum, cu treburi casnice pe care le terminam pe la 1-2 noaptea, asa cred ca va fi pt aproape toate. Dar daca la asta adaugi si trezirile de noaptea....hm....

Nu esti ca musca-n lapte, ca tot e vorba de lapte . Raluci zicea ca ar merge dimineata la 6 cand se trezeste kupilu sa-i vari direct un lapte ca poate mai doarme, dar problema este exact cea de care zici: daca e vorba de lapte altul decat praf/formula, nu poate fi vorba de tinut cald peste noapte. Trist, dar asta e.

Asta cu obiceiuri proaste despre care iti spui in sinea ta ca le vei corecta tu repede "candva" este f f adevarata.

Mergi la inceput