Prietene la bine si la greu - 124

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

sper marea mea rusine nu am retinut daca avem pe cineva din sibiu printre noi daca da as avea nevoie de o recomandare de salon coafor va rog, multumesc

tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)

si-a facut treaba, 14+cu

Am o prietena buna in Sibiu. Nu sta acolo decat de 3 ani dar ii zic sa se intereseze... maine sper sa am si un raspuns

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Many, drum bun si un concediu linistit va doresc!

Asa as mai pleca si eu undeva...savurez cu gandul concediile voastre

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 28+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

multam fain de raspunsuri, Strumfy astept raspunsul tau daca nu mergem cu primarul, Andre

noapte racoroasa

tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)

si-a facut treaba, 14+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Buna seara fetele mele,

Ma simt tare prost ca nu reusesc sa scriu.
Am citit un pic pe diagonala, dar pozele..m-au lasat paf. Ce schimbati sunt fulgusorii, si ce mamici avem...

Legat de ce spunea Monis cu organizarea dupa inceperea serviciului...tr multa organizare, nene.
E adevarat ca avem o luna f incarcata in sensul ca: husbandul pleaca in fiecare dimi in jur de 6 si vine seara dupa 22 (nu ne-am vazut inca pe ziua de azi), pe Matei nu mai are cum sa-l duca la mama, asa ca ori vine ea sa-l ia dimineata la maxim 08:30, ori ca asta seara, il las la ei peste noapte si de la munca direct si stau cu Matei pana spre culcare, ii dau acolo tzitzi si apoi vin spre casa. Si incep cu chestiile administrative: bagat la spalat, o mancarica tra la la. Acum e usor ca nu e Matei, ca altfel tr sa imping toate acestea dupa ora 23. Si iaca ma prinde 01-02 dimineata. Dar vor veni si zile un pic mai usoare.

Asta e motivul pt care nu mai apuc sa scriu..ma bucur ca am reusit sa ma pun la zi cu cititul. Trebuie sa precizez ca am totusi tot suportul parintilor mei si incearca sa ne ajute cu tot ce pot.

Despre Matei: vad ca vrea sa vb tot mai mult, e innebunit dupa animale, in weekend suntem mai tot timpul pe la tara, si de ex maine pleaca cu mama si matusa acolo, e posibil sa revina spre seara in Buc sau sa ramana acolo, caz in care dupa ce ies de la munca ma duc si eu acolo pana vine ora de somn.
Referitor la tzitzi, mai suge la culcare, sanii s-au micsorat considerabil, ii explic faptul ca e baietel mare, si baietii mari beau laptic de la vacuta Muuuu, ca si tati si tataie si Liviu (cumnatul meu) beau laptic de vacuta..il intreb apoi: i-ai vazut tu pe tati, tataie ca sug tzitzi?! Pai da mami, ca Matei e baiat mare de acum..cred ca mai mult am eu o retinere sa renunt la alaptat.
Referitor la metode, una din matusi a alaptat al 2lea baiat pana la varsta de 3 ani. A incercat metoda cu ardei iute, dar copilul facea: arshhh, mami mai iau o gurita! Pana la urma a iesit figura cu Albastru de metil: i-a spus ca a facut buba si ca tr sa se vindece. Si asa s-a incheiat acest capitol. Eu nu am inima asta....
Aaa, intr-o seara, dupa ce a supt cateva min la un san, banuiesc faptul ca nu mai curgea lapte, sau oricum f greu, si Matei s-a tras de la san, mi-a dat o palma peste san si a zis: Aaaaaa! cu un ton certaret asa..nu stiam dc sa plang sau sa rad.

Striga 3 persoane pe nume, inca stalcit dar inteligibil, vecini, nu membri ai facmiliei, ma fascineaza pe zi ce trece ca intelege si raspunde prin actiuni la ce ii cer sau spun, doar ca nu poate raspunde inca verbal pe masura.
Daca fac dus si ii cer sa-mi aduca papucii, vine cu ei, sau imi aduce prosopul dupa caz, dupa ce il imbrac fuge la oglinda, isi alege sandalutele cu care sa il incalt..in afara de Laptele de vacuta pe care il refuza ca atare, papa de toate. Mananca fructe multe.
Intr-o zi i-a furat mamei de pe farfurie un snitel, si l-a gasit mama molfaindu-l, i se parea cam liniste in casa ...
Deschide usa de la cuptorul aragazului, da capacul acela la o parte, ii cere lui tata aprinzatorul si se face ca il aprinde, si spune: Ufff, ufff!
Miroase florile, uda in gradina gazonul, imi cere sa se spele pe dinti cum prinde ocazia.
Are genunchii juliti, dar pana se insoara trece!

Imi e tare dor de voi, tare as vrea sa ne vedem..poate ne primeste si pe noi Raluci!

Nu mai stiu acum ce sa spun, dar o sa incerc sa scriu si mai nominativ. Acum insa tr sa ma retrag la bucatarie..va pupic pe toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Buna seara,
Azi sunt cam obosita asa ca nu resusesc sa scriu prea multe.
Ralu ma bucur ca ai scris cate ceva despre Matei.
Laura eu zic ca suna bine Eduard/Eric Stefan.
Monica maimuta face "uuu" cu accent pe fiecare u.Asa am zis noi.Tre ' sa inventam sunete pentru orice.
Raluci sa va fie de bine concediul.
Dana bun venit pe vechile meleaguri ale patriei noastre.
Magda asta e Romania in care traim.
Dankutza legat de obiecte bagate in nas/urechi nu stiu ce sa iti zic.Eu te rog sa ai grija cu corcodusele.Nepotul meu asa a patit-o.
Monis crize cum spui tu mai are si Geo.Uneori si noaptea.Au inceput sa nu ma mai tina nervii.
Acum sunt in tratative cu tati.Sa mai culce si el seara copilul.Mai adoarme intr-o ora,o ora jumate.Asta la curte (aici am mai mult de munca si il neglijez cate o data.Nu ma joc tot timpul suficient cu el).Acasa adoarme in 20 de minute.
Cam atat am retinut.
La Carrefour au reduceri.I-am luat lui Geo set de 3 tricouri/3 maiouri cu 10 ron.Crocsi tot cu 10 ron bucata.Aveau si pantaloni scurti la 20 ron 2 bucati si multe altele.
La Kiabi au reduceri.Salopete de vara set de 2 la 33 ron parca.Bermude la 33 ron perechea iar a doua e la juma' de pret.
Noapte buna.

sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_a spune:

Buna dimineata! M-am sculat prima si n-am mai fost de mult pe aici asa ca fac eu - si cu lapte , si cu zahar, si cu frisca, si cu whiskey
ralu_seby cind am citit ce program ai mi s-a parut tare obositor, imi vine sa zic ca bunicile din parc "noroc ca esti tinara, maica" Mai pune-ne si noua o poza cu Matei sa vedem cit a crescut
tina si de tine ma intreb cind ai timp de toate si ai mai fost si la cumparaturi. Geo vine cu tine? Am vazut poze de la mare, parca erati frati
A propos de mare, licu si pe tine te-am vazut cu burta mare si picioare foarte slabe, mie nu mi se pare ca te-ai ingrasat.Mi se pare mie sau e burta mult mai mare decit la Amalia? Rechi e rapitoare si se joaca foarte frumos cu tati. Chestia aia cu apa de 29 de grade eu cred ca se se refera la bagat copilul cu tot corpul si stat in ea, daca intra doar pina la genunchi cred ca merge si mai rece. Ma bag si eu cu PAM-PAM-ul dupa raluci si zic ca nu e buna ideea cu TV-ul acolo, eu inteleg ca vrei si tu sa mai te uiti la una alta, dar asa se capata obiceiurile proaste... + ca se fac cam multe studii referitor la cresterea enorma a tulburarilor nervoase la copilasi de cind TV-ul se foloseste foarte mult (anii '70 in strainatate). Parerea mea neceruta este sa tii TV-ul la tati, stai si tu si te uiti acolo si cind ti se face somn te bagi inapoi la copii.
A propos de raluci, vino incoa sa te pup ca tare mi-e dor de tine!
dankutza n-am nici o solutie sa-ti dau, Lila nu face inca asa, nu poti decit sa stai tot timpul cu ochii pe ea fara se te vada si sa nu-i spui non stop sa nu-si bage chestii in nas ca va vedea ca asa atrage atentia si va face intentionat
many draga mea vacanta placuta, sa va intoarceti bronzati si veseli
dozz imi pare rau ca nu merge metoda de somn, vad ca sint multi copii carora le ia cam o ora sa se deconecteze si sa poata adormi, poate o fi o etapa... Mama zice ca noi adormeam in 5 minute dar eu tare banuiesc ca nu e chiar asa... Si la Lila tot cam atit tine, am observat ca ii place daca stam si eu si sotul si shushotim in capul ei, cred ca birfa i se pare foarte relaxanta
monis cum mai sint semnele de buna-purtare de pe fata lui Iulian? Am citit ce-ai scris pe blog, ai tare multa dreptate, eu sint convinsa ca si felul in care am fost crescuti + ce facem noi acum influenteaza tare societatea, si vedem si asta cum e... Am vazut in seara asta la TV, cica s-a facut un studiu in anii 2007-2008, in Ro 70% dintre copii inca sint disciplinati cu bataia, de la palma la fund pe care unii parinti inca o cred inofensiva pina la abuzul fizic si psihic
magda
monica la noi maimuta face uu-aa si se scarpina in cap ca in Cartea Junglei
lumi vin cu intirziere si zic si eu sa va bucurati de casuta si sa fiti fericiti acolo
si tot cu intirziere fetelor dragi a caror zi am ratat-o
Mai aveam multe de zis dar cam pierd sirul, se vede ca nu-mi ajunge asta virtuala, imi trebuie ceva mai serios
Despre noi - totul bine, Lila vorbeste fara incetare de dimineata si pina in secunda in care adoarme, stie tot soiul de cuvinte (dintre care unele nepotrivite ), a dat nume tuturor papusilor dupa diversi copii pe care ii cunoaste (ultimul bebe se numeste Agasadu=Alexandru), spune multe cuvinte bine dar pe unele le poceste foarte simpatic, mie mai imi plac si babasada=balustrada, babatzu=albastru, fafeta=laveta, bibica=burtica etc ca as putea sa insir o zi intreaga. Are si ea acum niste par cit de cit de fetitza, nu se compara cu Ruxi insa Aaa, si are o pasiune pentru Ati/colonelul Hathi, elefantul din Cartea Junglei
Ma duc la cafeaua aia, pup pe burtici, urez iesencelor ieseala placuta si cer scuze fetelor pe care nu am apucat sa le nominalizez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neatza

fiica-mea cum s-a trezit cum mi-a cerut sa-i pun "bye-bye" pe calculator, adica filmuletul www.mothergooseclub.com/videos.php" target="_blank">asta si toate din aceasta serie, dupa care e innebunita.

iesencele a ramas pe azi, sau v-ati intalnit ieri? poate ajungem si noi, desi nu promit.

ralu foarte frumos bilantul lui Matei , sa inteleg ca nu se trezeste noaptea pt. tztz? si nu cere dimineata, daca nu doarme la voi?
offff... vad cum serviciul asta pe multe va indeparteaza de copii...

lili felicitari pt. Maria vorbareata cum imi zicea o vecina ieri, de-abia asteptam sa-i vedem vorbind, iar cand o sa-si dea drumul nu se mai opresc, de o sa ne rugam de ei sa mai taca putin...

licu felicitari pt. mobila, e foarte frumoasa.
cat despre body-urile roz, nu te mai crampona atata de culoarea lor, eu i-as da roz si pe strada, nu doar in casa, de ce e musai sa stie lumea ca e baiat sau fata?

dankutza intr-adevar cam naspa faza cu bagatul in nas. ce poti sa faci decat s-o pazesti non-stop, sperand ca e o toana si o sa-i treaca in cateva zile, iar daca nu faci caz de intamplare, poate uita mai repede, cum zicea Lili.

Dozz si la noi se intampla uneori sa se prelungeasca faza cu adormitul, insa rar, iar daca depaseste ora 22,30, de multe ori ma culc si eu o data cu ea, iar atunci adoarme si ea, nu mai are tupeu sa protesteze. cand ma simte ca abia astept sa adoarma ea ca sa plec, parca isi da seama si adoarme mai greu... nu cred ca e o reteta universal valabila pt. adormit, depinde de la caz la caz.

many concediu placut!

vazut in poze italiencele frumoase si pe Rares si Iarina foarte draguti toti. am mai vazut si o rechinasa simpatica, cu burticuta ei de gazela alaturi.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mneatza

Noi nu am fost ieri... vrem azi. Ora 17 e ok? Parcul expozitiei? Parcul Copou? Voturi???

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niatza, profit de inca cateva minute cat lipseste maimutica miorlaicioasa ca e pe afara..
Lili, sa stii ca am burtoi muuult mai mare fata de cand eram gravi cu Amalia, toata lumea imi zice ca stau sa nasc, si pe buna dreptate. Burta de acum-29sapt o aveam cred la 37 sapt cu Amalia. La picioare mereu am fost slaba, e conformatia de vina(burta/spate/tatze mari si picioare bete). De luat kile am vreo 7 luate pana acum. Dar stiu ca de acum iau cu nemiluita, si tot bag rosii cu branza si castraveti la greu sa compensez cu tona de dulciuri care am inceput sa o balotez in ultimul timp..
Sa zici la feedback despre urs..ca sunt tare tare

Iesencele intalneala placuta, eu o astept pe Andruta by Strumfy la mare, ce numai intre voi sa va vedeti

gata, fuug, ca acus suna interfonu..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 29+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Neata fetele!

Intru pe fuga sa va rog, in caz ca se organizeaza vreo intalneala si nu sunt pe faza, poate imi da si mie cineva un sms...am lasat nr la contacte pe mailul comun.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 17+

Mergi la inceput