Prietene la bine si la greu - 124

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Raluci, tv-ul este pt moi care mai beleste ochii la el seara la culcare, caci si eu mi-am mutat domiciliul in camera lor, dorm cu Amalia in pat, si cat e si bb2 micut tot acolo o sa zac,cum mai cresc, cum vira la dormitorul conjugal, cu tot cu tv dupa mine.

inteles, dar ai grija, toti psihopedi zic total INTERZIS TV in camera copiilor, cu timpul Amalia se va uita la TV cu tine inainte sa adoarma, somnul ei va fi perturbat de "monstrii" din TV...etc
mai bine-ti muti tu domiciliul langa sot unde ti-e locul, fiecare cu intimitatea lui, zic, evident cu PAM PAM

tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)

si-a facut treaba, 14+cu

Mergi la inceput
Mergi la inceput

mda, ca de obicei, ne ametesc pana ti se ia

si-a facut treaba, 14+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Iesencele, azi nu pot eu ca am musafiri... nepotica Nu ma aventurez cu 2 copii singura, mai ales ca asta mica e m ai neastamparata si educata dupa alte principii. Maine???? Nu vreti maine???

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Monis, Raluci , maine cu noaptea in cap decolam, daca ne cazeaza cum ajungem aproape ca avem toata ziua la dispozitie, insa o sa fie greu cu maimutica mica sa-l trezesc si va trebui sa-i dau laptele prin aeroport. Cum el doarme pana pe la 10-10,30 eu trag sperante ca va dormi, sper sa nu patim ca Dana sa ne puna sa dam carutul odata cu bagajele. O sa avem un laptop la noi si poate mai "transmit" de la fata locului.
Licu, ma bag si eu in seama ptr. amuzament, cu un top de nume de baietzei, sper sa nu supar:
1. Vlad
2. Stefan
3. Filip
4. Eric
5. Horia
Asta ptr. ca mie imi plac numele scurte, eu urasc ca am un nume lung cat o zi de post. LA noi s-a dorit foarte mult ca Vlad sa fie Stefan. SI mie imi placea foarte mult, insa sotul este Stefan, chiar daca in familie nu i se spune Stefan, si mi se parea ca este copilul fara identitate.

Gata fug, ca mai am "trebi" de facut.
Fetelor daca nu ne mai auzim, sper sa va regasesc cu bine si fulgusorii sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Ionela dak nu mai zice nimeni nimik...lasam pe maine...ca sa vedem si o burtica...

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Salutare la fetele dragi Ionela mami nu ma invidia, tu stii ca orice se plateste in viata, nu? Pup burticuta Licu Te inteleg perfect cu somnul. La noi merge cu un singur somn, ne chinuim doar o ora, intre 11 si 12, in rest e super ok. Sa folositi sanatosi noua mobila! Dozz Imi pare rau ca nu tine figura, chiar imi pare rau. Eu zic ca metodele astea nu au cum sa fie general valabile, poate nu e Ana suficient de obosita. Daca o treci si tu incet incet la un singur somnic? Concluzia mea, cel putin in ce o priveste pe Chiara, e ca nu are legatura cu metodele de adormire, ci cu cat am solicitat-o. Poate ca Ana se bucura s ate aiba doar pentru ea in orele de adormit si profita de asta la maxim, daca o lasi la baita mai mult sau o obosesti cumva? Zic is eu, intr-o faza relaxata si odihnita a mea Monisule Nu am facut nimic special, doar ca o chinui putin intre 11 si 12. Iesim la mare la 7.30, ne balacim, jucam, stam la plaja, la 10.30 mergem la cumparaturi, apoi gatim si la 12.30 doarme. Doarme si 4 ore, banuiesc ca de la balaceala. In astea 4 ore am senzatia ca am o gramada de vreme, adica ne asezam ca oamenii normali la masa, mai si dormim, mai si calcam, mai si spalam. Seara tot nu o adorm inainte de 22, dar sincer nici eu nu adorm usor la 35 de grade, asa ca nu ma mir de ea. Dupa masa nu putem iesi decat dupa 19.00 si asa am senzatia ca toata ziua avem liber la treaba. (Bine, saptamana asta buni nu vine cu noi la balaceala ca zice ca e arsa si ma simt tare relaxata sa fac cum stiu si cum pot eu, fara sa mi sa spuna cum sa imbrac copila, ce sa ii dau sa manance, ce sa fac de la 9 la 10, etc). Dana Bine ati ajuns in Romania! N-am inteles faza cu caruciorul, era dreptul vostru sa-l duceti pana la urcare in avion. Sejur placut si odihna placuta! Strumphy Chiara face figura cu ascunsul dupa mine la barbati frumosi, in rest merge in brate la oricine, trimite pupicuri, etc. Va las si eu cateva poze cu marea, de pofta (fotograf mami, dar oricum nu ma puteam prezenta in costum de baie). mare Va pup fara exceptie Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Salutare la fetele dragi

Va las si eu cateva poze cu marea, de pofta (fotograf mami, dar oricum nu ma puteam prezenta in costum de baie).

ma bag si eu printre fetele dragi si zic, vazut poze

si-a facut treaba, 14+cu

Mergi la inceput

sper marea mea rusine nu am retinut daca avem pe cineva din sibiu printre noi daca da as avea nevoie de o recomandare de salon coafor va rog, multumesc

si-a facut treaba, 14+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b
Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Salutare la fetele dragi Va las si eu cateva poze cu marea, de pofta (fotograf mami, dar oricum nu ma puteam prezenta in costum de baie).
ma bag si eu printre fetele dragi si zic, vazut poze tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09) si-a facut treaba, 14+cu
Tu esti fata draga, cum te bagi? Saluta Sibiul din partea mea si spune-i ca-l iubesc mult, da? N-am sa-ti recomand decat o fosta soacra, care nu cred ca s-a coafat de la nunta. (il cunosc si pe primar, crezi ca iti poate recomanda ceva util?) Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput