Prietene la bine si la greu - 124
Raspunsuri - Pagina 20
monis5 spune:
Salutare
Monica ce mare s-a facut Mariuta de cand n-am mai vazut-o
Na_bo spor la casuta, hai ca se termina vara si incepe iar sa miste putin piata imobiliara. Cum a invatat Amalia sa manance singura? a vrut ea? ca Iulian a vrut doua zile si gata
Gabitza pe unde umbli mamis?
Ralu ce povesteti tu acolo este fix ce e si in cosmarul meu despre ce ma asteapta la toamna .
Multumim de vizita si de vestile despre voi
Liloaso m-am gandit aseara la tine. Se vede treaba ca ai simtit, simtitoareo . Ai scapat din frucile caudine?
Multumesc, Iulian e bine. Cu semnele . Mai are unul intr-un cot pa care il tot pipaie intr-una; ma intreb ce o sa faca atunci cand se va vindeca de tot .
70% dintre copii sunt inca batuti?!?! . Dar oare de ce ma mir? Azi la Brico a impins un nene caruciorul cu cumparaturi peste picioarele mele pentru ca am stat prea mult la casa. SI a inceput sa urle la mine in mijlocul magazinului, intrebandu-ma daca m-am mutat acolo (eu avand 5 rahati in mana, dar nesimtita si idioata cum sunt, am vrut factura, care a durat fix un minut). Asa ca ce naiba m-oi mira atat?!?
Oau ce vorbareata e Lila!!! nu-mi vine sa cred ce de-a cuvinte zice
Dana eu alerg zilele astea ca o gaina fara cap, tare mi-e ca nu ajung la nici o intalneala...
Duminica dimineata ne gandim sa dam o fuga la www.fermaanimalelor.ro/home" target="_blank">ferma animalelor. Mai vine cineva?
iesencelor, plimbareala placuta va doresc!
si la tot restul, zile racoroase!
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
gabitza35 spune:
salutari...
Pai,draga Monis,in afara de vizite pe la psiho pt Dragos si,mai nou, dentist pt mine...doar in parc. .
Am fost marti la o noua evaluare pt Dragos, urmeaza vineri sa primim raportul si programul de terapie....so,Dragos incepe scoala cand toti copiii iau vacanta
Incerc sa tin pasul cu voi macar la capitolul citit,nu o fac zilnic...
de scris nu prea am ce, probabil cand voi avea si vesti bune
Ma doare ca Eva e cumva "victima colaterala",ca atentia mea se indreata in aceasta perioada mai mult asupra lui Dragos... ea e cel mai vesel copil ever, cel mai energic,cere atentie mereu....
poze
lili_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Liloaso m-am gandit aseara la tine. Se vede treaba ca ai simtit, simtitoareo . Ai scapat din frucile caudine? Duminica dimineata ne gandim sa dam o fuga la www.fermaanimalelor.ro/home" target="_blank">ferma animalelor. Mai |
Am simtit, am simtit N-am scapat inca, mai am pina la sfirsitul lunii si dupa aia dau de baut
Eu am fost la ferma de Rusalii, Lilei i-au placut cel mai tare calutii din cauciuc asa ca am fost obligata sa plec cu unul de acolo Daca va duceti, e musai sa treci si pe la mine, sa vad si eu semnul din cotul lui Iulian
dymomo imi pare rau ca ai asa o zi grea si nu te poti duce la intilneala
gabitza
monica ce frumoasa e Mariuta, si are niste haine foarte chic
Fetelor, citindu-va am ajuns la concluzia ca eu (adica Lila) stau destul de bine cu somnul - se culca cel tirziu la 10 (cam o ora dureaza adormirea dar sta cuminte la ea in pat si se frichine si vorbeste pina cade lata, vrea doar sa stie ca ii sintem alaturi in camera) si doarme neintoarsa pina a doua zi la 7 jumate. Iar de baut lapte bea 300 ml de lapte de capra seara inainte de dus si apoi tzitzi la culcare. Si atit...
Ma duc la furcile mele caudine, va
Lalu_79 spune:
Buna seara, fete dragi
Fac cinste mare in seara asta, sampanie si orice va mai doreste sufletelul Avem casuta si suntem taaaaare fericiti! Parca nu-mi vine sa cred!!!
Multumim mult pentru felicitari si pentru incurajari!
Ari acum se simte bine, a trecut boala, dar nu am riscat sa merg la intalneala... din ce am citit copilul proaspat vindecat mai poate fi contagios, asa ca ramane sa ne vedem cu ocazia viitoare cu iesencele si fulgusorii. Cu siguranta o sa ne vedem cand terminam de amenajat casuta, sa dam de baut si pe viu, nu doar virtual . Acum sunt mega incantata ca tocmai am comandat tobogan, leagan si masuta pentru curte . Abia astept sa vad cat mai multi fulgusori la noi in curte, sunt toti invitati
Ideea lui Raluci cu lapticul de la 6 dimineata urmat de somnic la noi a functionat o vreme... solutia mea, pe care o recomand cu caldura:tati se trezeste si face biberonul, mami motaie cu copilul pana vine tati cu lapticul, lasat copilul sa pape singurel si...somn de voie!!! Acum nu mai functioneaza intotdeauna pentru ca Ari se mai trezeste pe la 7, 7 si ceva si nu mai are chef de somn dupa.
Va pup pe toate, fara exceptie!