Prietene la bine si la greu - 124

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

raluci, mersi de info.
Pai si cu apa de mare cum facem atunci? Ca eu nu prea cred sa urce peste 29 de grade nici in cele mai toride zile de vara.

Eh, visez si eu cu ochii deschisi...dupa ce mi-a facut pofta Licu pe care o invidiez de mooooorrr. (pozele Tinei nu le-am vazut inca).
Asta e primul nostru an in care nu vom vedea marea si mi se pare cumplit. Offf, dar lasa...la anu' pe vremea asta, cine o sa defileze mandra pe malul marii, cu doi kinderi dupa ea?

Hai ca bag repede un ochi la poze si fug la orizontala stanga.

Pfiii...ce emotii m-au apucat cand mi-am schimbat acum saptamanile de la semnatura.

LICU: arata super schimbata Amalia si foarte frumoasa! La unele poze m-am uitat de doua ori, crezand ca e ceva verisoara de-a ei mai mare, care ii seamana ff bine.

Mami de Timi nazdravan si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

boooon, am fost reprogramata la morfo pe martea viitoare... Fugarit emotii, le astept sapt viitoare.

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 21+ cu

Mergi la inceput

Smara, chiar ca ma iau si pe mine emotiile cand iti vad semnaturica..... uhuuuu! acusica-i acusica... Eu pe Mihnea l-am nascut la 37 sapt... asa ca imi pare ca mai ai atat de putin.... Bine, acum poate bebita ta sta cumintica pana la 40-41.
Ati gasit nume?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Smara,si pe mine m-a luat cu fiori cand am vazut semnatura,ce frumooooossss!!!! Eu am nascut la 34s si 5 zile, sper din tot sufletul ca papusica ta sa stea cumintica acolo pana la termen!

Ionela,si la tine e frumoasa semnatura,ai ajuns la jumatate.
Bine ca ai lasat piticii,nu trebuie sa te stresezi fara motiv

Licu,nici eu nu sunt de acord cu "Rechinasa",ca prea e frumoasa si finuta fata!

Noi ne pregatim sa plecam la Roman,sa facem un gratar.....si sa ne jucam cu puii,pisicile si cateii!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!
Licurici ce ti-ai propus ai reusit. Arata super Amalia... si ce frumos se joaca in apa...sper sa ii placa si Andrei marea.
Tina am admirat marea si pozele tale...dar m-a atras silueta ta... arati fain.
Smara mai ai un pic... si iti tii puiul in brate... iar marea o sa o vezi la anul...
Iar am avut pauza scurta... s-a trezit puiul..va pupik pe toate si sa aveti o saptamana faina.

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Am adaugat aici cateva poze.

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua mamici
Am intrat sa dam vestea: am scapat de pampers ziua
Mai punem noaptea,dar cu putin noroc (adik un pipi la olita pe la 2-3 noaptea), al gasim uscat dimineata
Cat se simte la buzunar

EDIT: Maya nu stie sa ceara la olita si nici nu se aseaza singura, dar m-am obisnuit eu sa o pun pe oala la un anumit timp si face
Afara ai place la nebunie sa o pune pe vine si sa se uite intre piciore cum curge

Am vazut fetele de la Mangalica.Bre licurici , da ce picioare slabutze ai, si ce burticutza frumoasa, iar Amalia este o adevarata donsoara frumoasa foc.IA SA NU-I MAI ZICI RECHINILA, CA NU I SE MAI POTRIVESTE!!!!

AAA....si am vazut si mamica "ilegal de slaba" si cu odorul ei "copie la indigo"

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Pup cu drag mamici de fulgusori si pe puii lor, la ceas de seara. Nu ca as avea ceva de zis, dar scriu si eu sa ma aflu in treaba. Monis Multumim de urari, s-a reglat la modul in care as spune ca e super ultra ok. Iulian s-a linistit? (cred ca e prima data cand ii spun asa).Am vazut-o pe Ruxi cea cocheta, s-a facut tare frumoasa! Many Te imbratisez, sejur frumos, treburile le vei rezolva, daca nu, se vor rezolva, relaxeaza-te si bucura-te de minunea ta deoacamdata, da? Dozz Multumesc pentru postarea ta utila si ma bucur ca functioneaza. La noi metoda cu asezat in coltul patului nu tine, se distreaza copios si ore intregi, insa acum pot spune ca suntem la un program perfect, doarme singura, pentru prima data in viata ei, 4 ore la pranz, seara la 21.00 incepem tratativele si cel tarziu la 21.30 doarme, e super ultra bine acum. Am vazut-o si pe Amalia care e extrem de furmoasa, pe mami ei care mi-e draga, e frumoasa si burticoasa si mi se pare mie, mult mai calma decat la prima sarcina, ceea ce ii prieste.Na, de Tina ce sa zic? Nu pot decat sa fiu de acord cu ce zice Ionela. Invidie plus plus plus, Geo e un scump. Parca esti sora lui, ce mai!De apa de mare chiar nu stiu ce sa zic, nu m-am intrebat deloc, daca e suportabila, ne balacim. Daca o vad ca tremura (sau am citit ca i se invinetesc buzele, nu a fost cazul la noi) iesim si ne uscam, daca nu, ne distram. Azi de exemplu nu a intrat niciun copil in apa, erau tinuti la mal, eu am intrat in mare, pitix dupa mine si radea senina, asa ca am dedus ca ii e ok. Am vazut si pozici frumoase de Iarina si Rares , doi ochiosi frumosi.Nu am avut multe de zis, decat ca stim prima injuratura , evident ca lumea e suparata pe mine, eu ma topesc de drag cand imi aud copila (inca ma topesc). In rest murim de cald, de pofta de tigara, dar ne e tare tare bine cu un singur somn pe zi. Pupam Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

seara buna

Lumi , cum fu gratarul? iesira la socoteala puii???
Strumfyscurta pauza dar macar a fost. Bucuroasa ca te "revad"

Iesencele , dar noi cand ne mai plimbam? Ca... io nu ma vad alergand dupa pitic peste vreo luna... faceti-va mila de o burtoasa si dati-i intalnire!!!! ( nu ca peste o luna sunt la Bv la nunta)

Shtephy , ca veni vb de Bv.... tu ce mai faci??? nu ti-e dor de noi?? ca noua de tine DA!!!

Magda, nu prea te lasi pozata. Frumosi pitici ai...

Simino , felicitari pentru progresele ranjitei! Ai fata maaare!!!

Monis, ce face Iuli scump? Mihnea si-a spart azi buza la plimbare de l-a speriat pe tat-su... Are niste buze si mai buzate acum

Andre, io te invidiez de mor pentru apa marii... e drept ca nu si pentru caldura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria
Magda, nu prea te lasi pozata. Frumosi pitici ai...

Exista o explicatie: eu fac pozele.
Imi cam pare rau ca nu am poze si eu cu piticii...

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput