Prietene la bine si la greu - 124

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Multam de complimenturi, Amaliei de muulta vreme nu ii mai zic rechinila, a fost doar contextual sa rimeze cu balena care e chiar balena si cu delfinul fara nume inca

Andre, de maine imi reintorc si eu copila la un sg somn pe zi la pranz, chit ca moare de oboseala in cur la ora 10.30-11 dimineata. Nu se mai poate, de cand doarme de 2 ori pe zi iar, ma chinui si dimineata si dupaamiaza sa o adorm, si mai nou, seara nu mai adoarme cu ta'su ci tot cu mine, adicalea cam 3 ore de frecat/leganat pe picioare pe zi. Pai nu se mai poate asa...si mai si adoarme la ora 22.30 seara. Nu zic cum sunt eu fleasca de transpirata dupa reprizele de adormit, si cu ce burta tare ma aleg. Am zis! Mai bine o ora la pranz de somn, adormita repede, si seara nani la 21 cand adoarmea destul de repejor cu ta'su, decat in halul asta...

Simina, felicitari pt reusita la olita!! Chiar ca e mare realizare, dar noaptea cum faci sa o pui pe olita??Asa in somn sta in fundulet?

Ionela, si eu azi m-am trezit sa ma duc la eco si cand colo? Fix azi e prima zi de concediu a dr mele, si sta in concediu pana pe 15 iulie, deci nexam eco..Singura consolare a mea e ca macar nu isi mai ia si in august concediu, pe cand ar trebui sa nasc eu la sfarsit..cel putin asa sper.

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 28+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Multumesc pt raspunsuri si incurajari. Nu merge prea bine metoda, insa. Dupa prima seara promitatoare, in urmatoarea a durat 45 de minute adormitul, iar azi 60 minute. Deci iar am luat-o in sus...

salutari tuturor mamicilor, mai ales gravidutelor. nu pot sa scriu mai multe, dar ma gandesc la voi.

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Simina, felicitari pt reusita la olita!! Chiar ca e mare realizare, dar noaptea cum faci sa o pui pe olita??Asa in somn sta in fundulet?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 28+ cu

Firefly's shop

BLOGUL MEU

am zis "cu putin noroc" , asta inseamna dc se trezeste.Se mai intampla sa se trezeasca pt apa si se ridica in fund, atunci profit si-i pun olita rpd;am incercat si varianta "in somn", da nu curge

Am mare noroc cu stalpul de iluminat stradal, ca bate fix in geamul nostru

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Buna seara,
Magda sunt superbi micutii tai.Am incercat sa pun comenturi dar nu m-a lasat.
Simina bravo.Sper sa reusiti.
Sa-l laud putin pe Geo.Azi a zis pentru prima data pipi,kaki,caise ,panda (ursul panda).Tot azi mi-a spus cum fac leul,maimuta,lupul si ursul.
Pe zi ce trece vorbeste ot mai mult.
Sa va zic cate ceva de Ralu:poze de la motz inca nu are.Le primeste saptamana viitoare.LA curent nu mai e cu tot ce scriem.Sotul ei are mult de lucru asa ca greul e pe ea.Ne mai citeste cat poate.Reuseste sa se culce pe 01.30-02.00 din cauza treburilor casnice.
Eu zic ca o .Sper ca sunteti de acord.

sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neata

desi sunt ai mei la mine si teoteric as putea sa mai dorm, iata ca practic n-o fac

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

am vazut si poze cu Ruxi, Amalia, Geo, Rares&Iarina niste frumosi cu totii!

Raluci ideea ta nu e rea deloc, dar nu stiu cum mama zmeilor poti tine lapte dulce 10-12 ore peste noapte cald, fara sa-si modifice compozitia . Poate o intrebi pe pediatra ta cum sta treaba, pls?
Pana la ce varsta zice profu ca nu e chiar ok apa mai rece de 29 de grade?

Many imi pare rau ca te-am prins asa necajita. Poate va ajuta vacanta asta sa va mai adunati si voi. Si energiile si gandurile . Drum bun!

Dozz da, daca e mama implicata pe undeva, lucrurile se arata bine . Doar ca mama mea nu vine d ela toamna la mine si chiar nu stiu cum o sa ma descurc.
Spor la metode noi de adormire .

Tina spor si voua la antrenamentul cu olita. Eu nu am inceput inca .

Dymomo stiu ca e usor de spus si greu de facut (been there!) dar ar trebui sa mai dormi acuma sa mai salvezi ceva energie pt la toamna. Cred ca pana la urma le vom rezolva cumva pe toate, ca nu avem cum sa renuntam, nu?

Ionela tinem pumnii pt echo, sa vii cu vestile bune, ca altfel oricum nu se poate . Iulian e si mai ceva decat zilele trecute dar e ok. Pupam buzita umflata de Mihnea .

Smarandita imi pare rau ca esti "prinsa" la pat si nu avem ocazia sa ne vedem; de la voi se ajunge rapid la mare... Hai spor la dospit fetita

Andre cum ati ajuns la programul perfect? raporteaza la grup te rog

Mergi la inceput

raportez F5 stricat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

raportez F5 stricat

Stai, stai....... sa nu arunci tastatura/laptop. Doar ca unii au fost mai lenesi azi si s-au trezit la 10.00

Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Buna dimineata,

Eu acum imi beau cafeaua alaturi de voi. Dar Andrei ma cam trage de pantaloni sa ma ridic de pe fotoliu.

Am trecut cu bine peste vizita la pedi la cluj. A spus ca Andrei e bine dezvoltat pentru varsta lui, iar cu alergiile sa avem rabdare. Am primit tratament in continuare. A zis ca daca ma simt bine sa il mai alaptez pana pe la 2 ani.

Revin in timpul somnului ca a cum e un chin scrisul.

Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Va salut si eu din Romania!

Tare obositor mi s-a parut drumul pana aici. Punctul culminant a fost in aeroport unde nu ne-au mai lasat cu caruciorul pana la scara avionului ci ne-au pus sa il dam la bagaje. Noroc ca l-am avut pe fratele meu cu mine ca altfel nu stiu ce faceam.
David s-a acomodat imediat la maia. Ce imi place tare si ma uimeste este faptul ca au rasarit o gramada de parculete frumoase prin Berceni (traiasca Piedone) iar David iese tot timpul cu maia la joaca iar mami se relaxeaza. Cat de incantat este nu mai zic
Daca se mai organizeaza vreo intalneala sunt si eu pe faza.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 17+

Mergi la inceput