Prietene la bine si la greu - 124
Raspunsuri - Pagina 13

laurairina13 spune:
Many, asa este, s-au schimbat muult fulgusorii nostri, gata bebelusenia, deja sunt copilasi mari
Astept si eu pozici cu Vladut la plaja!
Multam tuturor fetelor pt comentarii la pozici Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si
28+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU

grigore_tina spune:
Laurici mie nu-mi faci pofta de mare ca abia am parasit-o (acu' 2 saptamani).
Sa stii ca mi se pare si mie mai diferita Amalia.Se vede ca a crescut.sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci!

laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigore_tina Laurici mie nu-mi faci pofta de mare ca abia am parasit-o (acu' 2 saptamani) ![]() ![]() |
lasa ca ii fac pofta lui Strumphy care numara zilele pana vine la mare cu Andruta

Firefly's shop

ionelamaria spune:
citat din mesajul lui grigore_tina poze de la mare ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tinaaaaa, dar tu arati aproape ilegal de bine ( aproape e pentru ilegal nu pentru bine). Uite asa moare burtoasa de invidie....

Eu acu' merg sa ma oftic in liniste in pat.... burta, kg cat cuprinde... mare nu...

Mami fericita de

ionelamaria spune:
Licurici, la cat e de frumoasa printesa ta eu i-as regandi numele... "rechinasa" nu-i de ea!
Hai mai, nu esti balena, esti .... las ca ne facem noi gazele si ne defilam cu 2 copii frumosi fiecare, sa moara de invidie lumile.... daaaa????
Mami fericita de

grigore_tina spune:
Ionela mersi de complimente.
Cu silueta cum zici si tu iti vei reveni iar baietii vor fi mandri de tine.
sarcina usoara Smara ,Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci!

ionelamaria spune:
Mneatza pentru toata lumea!!!
Azi merg la morfofetala si culmea, am emotii!!! Nu pentru ca as avea motive de ingrijorare... dar naaaa! si eu ca omul.... cand n-ai griji le inventezi
Sa aveti o zi frumoasa!
Mami fericita de

raluci_b spune:
citat din mesajul lui ionelamaria Mneatza ![]() ![]() ![]() Azi merg la morfofetala ![]() Sa aveti o zi frumoasa! Mami fericita de ![]() ![]() ![]() |
buna cafeaua, savurat

vazut Amalia la plaja si in apa

Tina sa va fie de bine vacanta si taierea de motz.
RALU hai si tu cu motzul

Monis

Many stiu ca poti

Atata pot si eu acum
tanti mama lu' Remus Andrei