Pufi de ian-feb 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 7
ayanna_xem spune:
buna seara...am intrat sa bantui si eu putin pe aici.
RUXI...exista mai multe opinii (care de cele mai multe ori se bat cap in cap) despre subiectul cu dormitul (singur sau cu parintii). N-as putea eu sa-ti spun care varianta e cea mai potrivita, dar pot sa-ti spun ca, cel putin in cazul meu, teoria invatata la scoala pe acest subiect n-are nici o treaba cu practica...suntem fix pe dos. Asa ca ma feresc sa dau sfaturi...ideea e ca eu sunt convinsa ca trebuie abordata fiecare situatie individualizat, in functie de fiecare copil, de fiecare familie in parte, de contextul lor general de viata. Nu cred ca exista o varsta standard la care copilul e pregatit psihologic...depinde de la caz la caz. Uite si aici pe forum, sunt pufi care dorm singurei in camera lor inca de la inceput fara nici un fel de problema, iar altii dorm impreuna cu mamicile.
In cazul meu, in momentul de fata, instinctul, backgroundul meu informational si situatia concreta legata de spatiu si de resursele materiale de care dispunem imi spun ca cel mai potrivit pentru noi e co-sleepingul, dar asta pana pe la 2-3 ani asa, cand consider eu ca ar fi varsta potrivita sa incerc o 'separare'. Nu pot sa-ti argumentez acum exact de ce, dar asa simt eu, asta e concluzia mea...nu stiu daca e buna sau rea, dar e cea potrivita pentru noi...cel putin deocamdata.
Larisel...am vazut poze cu gemanutele. Sunt absolut adorabile. M-am topit de dragul lor.

Ma bucur tare mult ca ni le-ai aratat. 
Ne mai auzim maine...ca-s rupta de somn. Pup nasucurile cele mici de pufuleti.
_
Mami de
zgubilice cu ochi de ciocolata
alicredo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ayanna_xem Nyny...or fi si pixuri lavabile? Ca fii-mea nu vrea carioci, eventual doar markere din alea permanente si pixuri. Dar nu strica sa incerc si cu carioci de alea de zici tu, poate ii plac...mersi de pont! Oricum a fost oarecum si vina mea pentru traznaie, pentru ca am lasat-o sa scrie pe caiet in pat in timp ce eu trebaluiam la bucatarie. Nu mi-am imaginat ca o sa ia la mazgalit lenjeria...m-am bucurat ca sta linistita. Ba chiar ma minunam de cumintenia ei, ca o vedeam printre usi ca sta pe pat, nu umbla aiurea prin dulapuri si sertare, cum facea de obicei... ![]() A, sa va zic de date, ca uitam...am recuperat aproape toate documentele. Doar cateva erau avariate si n-am reusit sa le mai salvez, dar nu erau din cele importante. Poze n-am avut pe C:, alea de obicei le tin pe celelalte partitii, dar oricum ar fi indicat sa fac un backup ca nu am facut si daca doamne feri se intampla ceva cu hardu si pierd tot nush ce ma fac. Zic de ceva vreme ca sortez o parte dintre ele sa le scot pe hartie, in caz ca vine furtuna electromagnetica si sterge tot, macar cu cateva amintiri sa raman si eu... ![]() N-am reusit insa sa recuperez bookmarkul si aveam o groaza de site-uri salvate acolo... :( _ Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata![]() |
era pe tura lui tac'su...el se duce la baie....si cand se intoarce....copilul sus pe canapea....mazgalea pereti....cu ce crezi? cu o masina

cu rotile mergea pe perete...si a lasat urme din alea negre de la cauciuc...
so....galeata de lavabil ne asteapta si pe noi....furtuna electromagnetica....sper ca totusi nu! ai ceva info noi? sau doar ca va veni candva....
si sa fim pregatiti de pe acum...sa stiu si eu cat timp mai amdin 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:

asta da cra cra cra!
felicitari mami si alex!din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
| citat din mesajul lui decenuela neatza fetili...iar e fierbinte cafelutza...si o tin asa, pana va treziti voi alicredo....doamne...m-am linisit...da...ia zi am dreptate cand zic ca la dieta se duce repede surplusul si..cu cat te apropii de greutatea ta...park stau in loc???? modelarea asta corporala cu ce se face ..asa fara munca Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
asa e mami
....eu daca in prima saptamana am dat 2 kg....acum dau doar 600-800 de gr jos/saptamana... am target sa schimb cifra in fiecare saptamanasa aveti drum bun! si multa grija de voi!

din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
....na ca te-am citit si pe tine....cu toata cra cra cra....ce ticaloasa esti....ca ti-am zis ca sunt terminata si nu am timp de citit...si ma faci de mandra minune pe forum
6 luni zici ca faci pauza? las ca te trag fetele de limba....

radeam singura cand am citit fraza din 02.02.2010 cea mai fericita
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
| citat din mesajul lui danasor Salutare, Si noi pe aici, dar mai ascunsi ca suntem suparati rau, de luni nu vb cu tati de A., si ma cam afecteaza , dar asta e... pui mic |
offf mami

....imi pare rau ptr cearta....si noi suntem in aceiasi situatie....
nu avem vorbitor....dar eu stiu ca asa e el....eu astept sa isi ceara el iertare, el vrea ca sa imi cer eu.(orice ar face, daca greseste el...intoarce in asa fel faza in cat tot eu sunt de vina
)...faza e, ca mie in trece in 5 minute supararea si uit tot...dar el nu vb nimic o saptamana....pana la urma tot eu ma duc la el...ca ma plictisesc sa stau asa imbufnata... acum avem deja 3 zile...il mai las maine si poate sambata....sa vedem...daca nu-mi arunca vreo privire din aiasper sa se rezolve toate

sunt alaturi de tine...
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
ayanna...mama ce mesaj plin de... de toate!
mersi de ganduri...
si e frumoasa treaba cu rugaciunea....prin ritualul nostru de seara noi mai zicem ''Ingerasul''...se uita atat de fascinat la mine
cateodata e plictisit ...dar schimb tonul, il cant....fac eu ceva...dar trebuie zisa...ca e parte din rutina zilnica
ayanna, decenuela,nyny,mire... multumesc de ganduri ptr soata
bf ce ma bucur ca v-ati petrecut la mare! si ce frumos povestesti tu acolo....
muntele zici ca va asteapta acum?
ruxita...multa sanatate sotului
evyme, yasmine, larisel
bine ati revenit !
de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
alicredo spune:
deci....david cred ca e indragostit....azi e a doua seara...cand imi plange...pardon urla dupa vecina (doi ani si ceva)...si nu stiu ce sa-i mai fac,si urla care o juma de ora

....i-am distras atentia, l-am luat in brate, i-am povestit....imi arata usa...plangand,urland ,facand crize, si daca ii deschid usa, si usa de la intrare....se duce si bate la ea la usa...
..deci am exclus posibilitatea de vrut afara...vrea la ea!
ne-am vazut si ieri si azi...dar ei duminica pleaca in concediu....ce ma fac atunci cand nu mai e iulia??

plec la dus...apoi la nani
tocmai s-a trezit plangand???? el nu face asa...oare de ce?

de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
sorina_bz spune:
Buna dimineata, haideti la o cafea!
M-am delectat si eu in dimineata asta cu poze noi...doamne ce pufi frumosi, veseli si poznasi avem!

Larisel..wb! Gemanutele sunt super-scumpe!
MP...wow! cate lucruri facee Alex! Mi-a placut cum te-ai ciorit!Cum e Radu? A obtinut permisul? 

Lorex...felicitari pentru bursa!
Danasor..sorry de cearta cu tati de A.!
sa treaca repede supararea, si impacarea sa fie dulce!
Alicredo...impacare dulce va doresc!
frumosul fost-cretzolin indragostit!
Si felicitari pentru rezultatele dietei!
Ayanna...super scumpa mica pictoritza, si ce pozitii de somn are!
Sa stapanesti sanatoasa noua jucarie!

Nyny...
...m-am distrat cu .."pusul batzului" pe Dav!
BF...ce super mini-vacanta ati avut! Ma bucur pentru voi, iar asta imi da si mie sperante, pentru un ipotetic concediu.

Ruxita...felicitari pentru realizarile lui Kay!
Bea....
...bine ca ai trecut de greturi...eu m-am distrat de peripetiile lui Ivan cu kk...Oricum, Ivan e suuuper avansat la capitolul "controlul sfincterelor"!

Mire...sorry de jumatate de drum cu peripetii! Bine ca ati ajuns la mare, asta e ceea ce conteaza! De acum....o sa fie tare frumos, cred!O vacanta de vis va doresc!

Dece...

...
Multumesc tuturor pentru urarile de sanatate adresate fetelor! Din pacate, s-a dovedit ca si la Iris "rosul in gat" este tot stomatita, luata de la sora ei.(Asta...din seria.."de ce ti-e frica...nu scapi.") Eu tot sterilizam prin casa de frica sa nu faca pitica stomatita. Ei bine....a adus diana ceva viral, n-am idee, si acum au amandoua. Diana e bine, aproape i-a trecut, dar cu iris trecem prin clipe grele. A facut temp mare, 39.5, refuza solide, lapte, apa...tot. La noi acum e ca o lupta de gherilla. Din pacate, a si cazut, cand era cu bona, si si-a spart buza, si nici maseaua 4 n-a iesit de tot. S-au adunat cam multe, dar...trecem noi si peste astea. Cu toate tziglele pe casa, dac-am ramane...ar fi tare bine.
Pup you all, si o zi frumoasa va doresc!
decenuela spune:
buna seara, fetele
noi am ajuns ok....far incidente neplacute...jiji mai mult pe langa scaun decat in scaun.
ta-su cam spumat..ca nu-si putea da telefoanele
....mie imi radea barba in fatza si eram f relaxata....sa-i iasa pe ochi tot concertul meu( cik imi cauta concertele scorpions pe dvd...hm)
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...