Pufi de ian-feb 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

ayanna, sorry, dar eu sunt de la tara... de la ce varsta se expediaza copiii in camerele lor? din punctul meu de vedere cred ca psihologic ar fi pregatiti sa doarma singuri in jur de 6-8 ani? (plus/minus 1)...???

da, si eu am observat o crestere spectaculoasa a capacitatii de intelegere si am testat sa vedem daca intelege gesturile mai degraba decat cuvintele si nu... intelege chiar cuvintele... fara niciun gest ii zic sa-si ia de jos pampersul si sa-l duca in galeata de gunoi de la bucatarie... il ia de jos il trece pragul dormitorului si-l arunca in hol, ii zic nu, il iei frumos si-l duci in bucatarie... se apleaca, il ia si-l duce... sau urla ca l-am bagat prea repede in casa, ii zic ca ii dau iaurt (dar nu imediat, sa ne spalam pe maini) si se linisteste si cauta iartul in cosul de la carucior...

eu cred ca ei au deja un bagajel frumos de cuvinte... vreo 50, da cineva mai mult?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Le-am cumparat si eu ieri cuburi din lemn. Mara a fost tare incantata sa le bage in orificii, in schimb David nu prea s-a ostenit cu ele. Prefera sa dea capacul la o parte si sa le dea drumul direct in cutie. Ia cate o forma, o plimba pe toata suprafata aia cu gauri ca si cand ar scrie cu o creta, ceva ...si daca nu intra singura nicaieri se lasa pagubas. Puturosul mami...

si Kay se vrea istet la jocul asta, ridica capacul si pune direct figurina in galetusa... dar am dus munca de lamurire, am exersat de mai multe ori, i-am aratat eu, a primit mii de bravo si aplauze... i-am desenat cu markerul conturul figurinelor si i-am alaturat desenul peste gaura si am asociat-o cu figurina ca sa inteleaga mai bine cum sta treaba si cum sa aleaga figurina corecta... si cel putin cercul il pune din prima, cu restul inca mai tatonam...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Aaaa... pai nu ca eu l-am lasat doar ieri, asa de proba sa se joace cu ele, da de maine daca nu-mi nimereste fiecare gaurica ma pun cu batzul pe el pana invata... ( glumesc desigur). Tre' sa lucram si noi pana se prinde de smecherie

Mai baga si el la nimereala (cilindrul sau dreptunghiul prin gaura patrata) si se aplauda singur

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Ce biiiiiineeee e sa ai bani!!! mi se terminase sampon, detergent, pasta de dinti, sapun... azi mi-am spalat parul cu sapun de rufe si mi l-am clatit cu otet si m-am dus la un birou pentru un meeting... sexy (putzeam a otet numa-numa)...

dar am fost salvati de clopotel...

ce-mi place la sotul meu e ca desi imi reproseaza stilul de caporal, se conformeaza in mare cerintelor mele... ma intreaba "tu chiar vrei pulpele la cuptor in seara asta?" raspunsul meu e da... el "fuck" si se executa...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

Le-am cumparat si eu ieri cuburi din lemn. Mara a fost tare incantata sa le bage in orificii, in schimb David nu prea s-a ostenit cu ele. Prefera sa dea capacul la o parte si sa le dea drumul direct in cutie. Ia cate o forma, o plimba pe toata suprafata aia cu gauri ca si cand ar scrie cu o creta, ceva ...si daca nu intra singura nicaieri se lasa pagubas. Puturosul mami...

si Kay se vrea istet la jocul asta, ridica capacul si pune direct figurina in galetusa... dar am dus munca de lamurire, am exersat de mai multe ori, i-am aratat eu, a primit mii de bravo si aplauze... i-am desenat cu markerul conturul figurinelor si i-am alaturat desenul peste gaura si am asociat-o cu figurina ca sa inteleaga mai bine cum sta treaba si cum sa aleaga figurina corecta... si cel putin cercul il pune din prima, cu restul inca mai tatonam...

Aaaa... pai nu ca eu l-am lasat doar ieri, asa de proba sa se joace cu ele, da de maine daca nu-mi nimereste fiecare gaurica ma pun cu batzul pe el pana invata... ( glumesc desigur). Tre' sa lucram si noi pana se prinde de smecherie

Mai baga si el la nimereala (cilindrul sau dreptunghiul prin gaura patrata) si se aplauda singur

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Buna seara....
Noi absenti de cam multicel de pe forum, sper sa intru un pic mai tarziu (dupa ce se culca tero) sa va mai povestesc una-alta de noi. Am intrat doar sa le intreb pe fetele mai plimbarete - Alexutza- unde trebuie sa ajungem sa-i facem pasaport lui Sebi. Am gasit o oferta pt 3 nopti all inclusive la 3 stele Nisipurile de Aur 590 lei doua persoane, copil pana-n 3 ani gratis si imi cam face cu ochiul, dar nu stiu unde sa-i fac pasaportul si cat costa. Pentru noi e de ajuns buletinul, nu?
Revin mai tarziu ca acum tre sa-i fac baita, laptic si nani...

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

Cel mai interesant in faptul de a avea un copil este ca nu-ti poti imagina cum l-ai putea iubi vreodata mai mult decat il iubesti deja, pentru ca emani iubire, iubesti cat poti, din toate puterile tale; si apoi revelatia: IL IUBESTI TOT MAI MULT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Salutare,

Si noi pe aici, dar mai ascunsi ca suntem suparati rau, de luni nu vb cu tati de A., si ma cam afecteaza , dar asta e...
Sorina sanatate multa la fetele tale
Nyny sa va fie de bine jucaria
Ruxita esti adevarata, n-ar fi la fel forumul fara postarile tale
MP foarte frumos ai vorbit de Alex, succes lui Raducu
Ayanna sa te bucuri de jucaria noua
Lorex felicitari pentru tot ce reusesti sa faci!
Mire sa va simtiti minunat la mare, altfel nici nu se poate
Alicredo sper ca ti-ai facut datoria...
Dece sa aveti un drum usor!
Yasmine calde salutari, poate reusesti sa ne mai pui niste pozici cu puii tai frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Buna seara!
Nu vreti sa stiti cata mai mesajul am pierdut. Reiau mai pe scurt....
Drumul a fost relativ ok...Buc - Fetestia dormit, Fetesti-Medgidia a stat cumintica, Medgidia-Cta urlat de m-a capiat cu lacrimi siroind pe obrajori. Sper sa merite efortul si sa ne simtit bine zilele astea.
Multumim din suflet pt urari, sunteti toate dragute!

Imi pare rau ca va suparati pe soti, adica ca indraznesc ei sa va supere. Dana va doresc sa aveti o impacare dulce si cat mai rapida. Uite, gazelei si lui alicredo le-au trecut spumele.

Evyme
gasesti www.pasapoarte.mai.gov.ro/" target="_blank">aici info, stiu ca fetele s-au dus la sediul din Nicolae Iorga, eu cred ca ma voi duce la cel din pipera, mi se pare mai ok....ai unde parca, sediul e nou, etc. Voua va ajung CI-urile, pupici!

Ruxita
deci au intrat banutii!

MP Bafta lui Radu! La ce ii foloseste permisul respectiv?

Yasmine ma bucur sa aud ca sunteti bine.

Lorex poate te induri si ne pui si noua ceva poze cu bobitza. Cred ca m-am exprimat gresit cu netul Ayannei, ziceam ca ii ajunge sa-l foloseasca cam 3 zile non-stop.

Nyny nu refuz niciodata o inghetat.

Gata....fug la somn. Sa aveti o noapte linistita!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Larisel ma bucur mult ca ai pus poze cu gemanutzele, ce frumoase si nastrushnice sunt
Mire , imi pare rau de partea de drum cu plansul, tu conduceai? La noi daca e sotul la volan, la faze din astea o pun la san, si se linisteste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Sper ca nu ne-ati uitat si ne re-primiti printre voi... Mi-a fost un dor...

Binentzeles ca nu am citit nimic din urma si incerc sa va regasesc din mers...

Despre noi? Nu shtiu ce ash putea spune ... din februarie de cand v-am parasit am incercat sa reconstitui evolutziua fetelor prin poze (le gasiti pe picassa). In cuvinte mi-e greu sa rezum. Totushi... nu vorbesc, nu fac la olitza (abia le-am achizitzionat de vreo 2 saptamani si sunt la stadiul de joaca si acomodare cu "jucaria"), in schimb alearga, sunt active, inventive si iubitoare... nici prea cumintzi, nici prea obraznice... tot slabutze si scunde, dar acum nu mai conteaza, nu ma mai stresez demult pe tema asta...

Aba ashtept sa aflu voi ce ati mai facut... Am vazut de pe prima pagina ca deja avem o gravidutza... felicitari bea! Sa fiti sanatoshi!

Mergi la inceput