Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (111)
Raspunsuri - Pagina 16
LauraOana spune:
ioana pt ca pina la urma am reinceput munca...nu in firma veche...altundeva..lucru de la 07:00 la 14:30 si la ora 15:00 sunt acasa...si ca sa fiu la 07:00 in firma..imi suna ceasul deja la 05:30
e naspa cu trezirea asta asa de devreme..dar e super ca sunt asa devreme acasa si mai am timp de una alta. cum e cu alimentatia vegana cruda? eu nu mi-as imagina deloc sa ma alimentez doar cu frunze
eu fara lapte, brinza si oua nu pot trai...chiar daca nici eu nu sunt fan carne..dar doar din vegetale nu as putea trai
deci tu alaptezi tandem? 
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
Bebe Beca spune:
LAURA, inca nu ne-am despartit de lactate si oua. Deocamdata am scos carnea si doar am redus consumul celorlalte. Fac lapte de migdale sau alte nuci/seminte, este gustos. De la 8 litri de lapte de vaca pe saptamana am ajuns sa consumam max 4. Dar nu pentru ca ne abtinem, ci pentru ca am introdus tot felul de lucruri noi in allimentatia noastra si nu mai este loc pentru laptele de vaca...
Da, acum alaptez pe amandoi, pe sara mai putin, numai de 2 ori pe zi. Uneori 3, cand este foarte insistenta![]()
alynta27 spune:
Salutare! Noi suntem acasa in formula completa.
David a exersat mersul pe bicicleta cea noua si e incantat!
Cei mici au fost putin bolnaviori dar le-a trecut repede.
Strunfita faina vacanta voastra!
Beca bine ai revenit! Poze nu ne arati?
Andata 
Carla misca bebelina? Aveti nume?
Otilia voi plecati undeva?
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
otiliap spune:
matei doarme, asa ca pot sta putin pe net.
clody, noi inca nu am avut nicio noapte in care sa ramana cu pampersul uscat. mai asteptam. ![]()
serialbastre, si la noi e tare cald. azi am stat in curte doar pana la 11, ca nu se mai putea.
lauraoana, am vazut aseara la tv ca in bavaria - germania a nins, asa ca... iar la mine sunt acum 34 grade la umbra... noroc cu aerul conditionat care merge de dimineata de la 10. 
beca, inca o alaptezi pe sara?? si pe bebe mic?? 
laurraa, sorilea, philip, coraly, nemora, carla, alic, oana du, anaela, danami, andata, unde sunteti?? 
otiliap spune:
beca, multumesc de explicatii. o sa incerc si FB, sa vad daca reusesc ceva. 
lauraoana, chiar ca e greu cu trezitul la 5,30. dar e bine sa poti ajunge asa devreme acasa.
beca, cum faci laptele de migdale???
felicitari ca ii poti alapta pe amandoi! la cat mai mult laptic!! ce face bebe mic?? 
alynta, vom merge la munte in august, cand are si sotul meu concediu. momentan si eu sunt inca in activitate, tot in august voi fi in concediu. voi ce faceti?? aveti ceva programat??
sanatate copiilor!!! 
LauraOana spune:
buna dimineata! cum am scris si pe facebook la noi sunt 14 grade si ploua torential
asa ca cine vrea o
calda?
chiar daca voi aveti 30 de grade...
otilia philip e la paris in vacanta..![]()
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
otiliap spune:
buna fetele!
ce liniste e pe aici...
lauraoana, multumim de cafea. si la noi a plouat de dimineata pana pe la 10, dar a fost o ploaie curata, fara grindina, vijelii si altele de genul asta. am vazut ca in tara a fost urat de tot aseara din cauza vijeliilor.
nu am stiut de philip ca e in vacanta, nu am apucat sa citesc din urma. 
philip, vacanta cat mai placuta si distractie maximia!!! 
fetele, ce faceti??
clodyac spune:
otilia eu sunt la munca astept sa plecc ca am terminat ce aveam de facut ... si am o leneeeee![]()
si la galati a plouat tot fara vijelie dar la mine in casa tot cald e 
in rest nimic nou ... maine sper sa pot pleca mai devreme ca sa ma duc cu trenul la dudu ... cu autobuzul e o adevarata aventura
ori soferul vb cu altii si nu se uita la drum ori e full si e cu navetisti din combinat dupa o zi de munca sper ca va imaginati mirosul pe care tb sa il suport 1.5 ore bleahhhh asa ca mai bine cu trenul dar numai daca plec devreme de la munca
o sa vad ce si cum
fetelor eu ma gandesc oare o sa pot merge vreodata in concediu? asa ce m-am saturat de banii astia daca ma gandesc intru in depresie ma gandeam sa incep o afacere la tara sa depun dosare pt finantare de la Uniune dar ma gandesc ca nu stiu ce sanse am eu un om de rand fara nici o pila, fara bani sa pot face ceva gata nu ma mai gandesc cat e de greu ca nu mai ies din butoi 
va pup

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/5682500831/in/photostream/" target="_blank">poze clodya
pui mic
LauraOana spune:
hallo fetele
ma doare spatele de mooooooor! si e un zgomot infernal aici in firma pt ca tocmai se renoveaza birourile..avem muncitori care sparg pereti, scot podele etc...abia aud telefonul cind suna 

clody
si fara pile nu ai avea nici o sansa? ce sistem de rahat