Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (111)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Laura, multumim de cafea!

Si eu scriu mai mult pe FB decat aici, e greu in ambele locuri.
Andreea face la WC de saptamana trecuta, am inceput de luni si vineri deja era ok, mai face cateodata un strop pe ea, apoi isi da seama si incepe sa tipe: mama, pipi, repede, a WCu! Nu vrea la olita decat afara pe terasa. Vad ca si la somnul de pranz n-a mai facut de 2 zile, noaptea inca mai face.

mai scriu cand mai apuc.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna fetele!!

laura oana, multumim de cafea. eu nu am cont pe fb, asa ca ma bucur sa o bem aici impreuna.

strunfita, tare mult mi-ar placea sa scrii si aici, sa te pot citi si eu.

matei face la olita de cateva luni, dar cand suntem in curte vrea pisu doar la copac si isi alege el copacul . la somnul de pranz nu ii mai pun pampers de prin mai. mai are pampers doar noaptea sau cand mergem undeva, in calatoriile mai lungi. se cere si cu pipi si cu caca. a durat 3 zile pana sa-l obisnuiesc cu olita si de atunci fff rar accidente, doar daca e ff prins cu joaca si uita ca e fara pampers.
despre propozitii, asa cum am mai spus, faca propozitii, dar cele mai multe fara predicat. ne descurcam noi, ne intelegem bine.

va pup si va doresc o zi cat mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Pup fetele!

OTILIA, nu iti faci si tu cont pe facebook?

LAURA, este posibil, totusi, sa fie gradinita cauza. Noua e-au recomandat si pediatra si educatoarea rebecai sa o tinem pe sara acasa pana la 3 ani. Au spus ca este varsta potrivita datului la gradi, ca pana la 3 ani este indicat sa fie tinuti, acolo unde se poate bineinteles, in mediu familial.

SAR face si ea pipi si cava la olita, pastram scutec la somn, insa il gasim uscat dimineata. Da din gurita toata ziua, vorbeste din ce in ce mai coresct, formeaza si fraze. O minunatie...
Am pus poze pe facebook.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Ioana, am vazut pozele, o frumusete de familie ai

Otilia, promit sa scriu si aici, macar din cand in cand.
Am pus poze de la mare pe webshots, pe FB nu sunt vizibile daca nu esti "prietena" cu mine:
http://family.webshots.com/album/580561525zdnSwH

va pup, mai sunt intr-o sedinta, acum scap

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

neata fetele!

ioana mie educatoarea mi-a spus ca un copil singur la parinti niciodata nu va avea atita distractie acasa cum are la gradinita unde e plin de copii si pina acum asa a fost...sebastian era incintat de gradi...si in weekend cind se trezea ma intreba daca mergem la copii..eu nu il duc la gradi..tasu il duce..si cica de miercurea trecuta a inceput sa faca crize ca nu vrea sa ramina...eu l-am dus vinerea trecuta si cu mine nu a facut crize..a ramas fara probleme..mia zis chiar "paaaa"..da pina acum tot tasu la dus si nu au fost chesti de genu asta..nu stiu ce sa zic..lui ii mai lipsesc 4 masele..poate dau alea sa iasa si diaia o fi mai tatos...chiar nu pot sa imi explic..pe de alta parte o educatoare cu care era el obisnuit a intra la pensie..si alta e in concediu..deci acum sunt doar niste fete ajutatoare pe acolo..fete care tocmai fac scoala de educatorea si in vacanta de vara fac practica..o fi si asta..ca nu le conoaste..poate nu-i place mecla lor ...om trai si om vedea...

aseara am fo la "harry potter" asa ca am reusit sa vad primul harry potter si ultimul..:) cind ajung acasa ma informeaza gabi ca la pus pe sebastian la nani fara scutec! eu:" CEEEEE??? " ma uit repede la copil bineinteles ca copilul era deja leoarca!!! cinestie decind statea puitu meu ud la poponeata ca eu abia pe la 23:30 am ajuns acasa..dupa ce i-am tinut lu al meu morala m-am pus sa schimb copil adormit si pat pisat...NOROC ca inca de cind era bebe si mai facea asa mult pipi noaptea ca mai iesea din pampers m-am invatat sa pun sub cearceaf si o chestie dinaia care nu lasa lichidele sa ajunga la saltea..ca deja ma vedeam cumparind alta saltea asa ca m-am culcat cu draci si la 05:30 cind mi-a sunat ceasul imi venea sa dau cu el de pereti!

vad ca eu azi ma lungesc cu vorba nu gluma..:)

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

buna dimineata fetele!!

servesc eu cafeluta in dimineata asta... cine doreste??

beca, nu am intrat niciodata pe FB, nu stiu sa-mi fac cont. cat despre gradinita, cred ca il vom da pe matei la gradi din septembrie, ca nu avem alta solutie. se va acomoda el.
despre pampers - la matei dimineata da pe dinafara, de cele mai multe ori e ud pana la piept. sa inteleg ca sara nu mai mananca lapte nici inainte de culcare si nici pe timp de noapte??
ce bunataturi mai pregatesti??

strunfita, am vazut pozele... o minunatie... sunteti o familie ff frumoasa.

laura oana, e f posibil sa ai dreptate cu maselutele... si al meu e atat de mamos de o perioada... cum ma vede, incepe sa se alinte ca o pisicuta si ma pupa continuu, pe fata, maini, haine... e haios tare...intre timp i-au mai iesit 2 maselute, mai avem 2 si gata.
din cate vad eu, ai vostri copii nu prea mai fac noaptea pipi, cred ca al meu e campion. oricum matei bea seara, pana sa adoarma si o sticluta de apa si aproape 250 ml lapte si mai bea si peste noapte inca o sticla de lapte, asa ca are de unde face pipi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimi

otilia si dudu face noaptea pisu pt ca bea laptic dar are nopti cand nu face cica azi dimineata a umplut jumate de olita

sa aveti o zi frumoasa

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/5682500831/in/photostream/" target="_blank">poze clodya

pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Neata!
La Suceava ne coacem de caldura deja la ora 9.
Eu nu am timp deloc, desi sunt in concediu; era mai usor cand duceam fata la cresa. Acum tot o mai duc 1-2 ori pe saptamana, ca am o meditatie si nu am cu cine sa o las.
A inceput si Cezara sa vorbeasca, are si tendinta de a face propozitii din 2 cuvinte, dar fara predicat.
Ziua sta fara scutec, il mai folosim noaptea si afara. Dimineata e uscat dar nu ma incumet eu sa risc. Binenteles ca mai avem si accidente, mai uita sa ceara ... dar creste ea mare!

O zi frumoasa!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

serialbastre voi va coace-ti si noi dardaim de frig..brrr..si bate un vint de zici ca imediat rupe copacii!!

clody sebatian are zile si zile..in unele dimineti e scutecul plin..in altele gol... dar el nu bea noaptea lichide..doar seara inainte de nani ca 250ml lapte

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

neata fetelor! ma straduiesc sa mananc, in timp ce pedalez balansoarul si va citesc pe voi.

OTILIA, Sara suge peste zi, noaptea nu mai bea lapte de mult timp. Bunataturi nu prea mai fac, ne straduim sa trecem pe dieta vegana cruda, asa ca mancam verzituri la greu.

LAURA, de ce te trezesti asa de devreme?

CARMINA, da' stiu ca are pustoaica plamani, nu gluma Frumoase poze!

Mergi la inceput