Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (431)
Raspunsuri - Pagina 17
Annisia spune:
Mandarinutza, in poze suntem cinci. Vreau sa stiu care sunt aia trei frumosi... Hihihihi... Unde ai stat in Grecia? Ma batea si pe mine un dor nebun, ca iubesc tara asta, dar cu toata zapaceala de la ei ma cam da inapoi... Mai am trei saptamani de conced in august si vroiam sa plec pe afara. Grecia sau Croatia. Bine, daca ne da tati de Y voie, ca suntem la semnatura lui acum... Ei nu ar face figuri. Poate doar ar vrea si el sa vina. Asa face... Hihihi... Familie de nebuni ce suntem...
Acum m-a sunat ca vrea sa il ia pe Y la munte. Zic e la ai mei si nu are rost sa-l zapacesti. Mai vin copii? Nu, ma duc doar eu cu una. Pai si atunci la ce iei copilul, sa se uite in fundul vostru?! Hahaha...
Cand am fost la mare s-a suparat foc ca nu i-am spus ca venea si el cu noi. Cred ca ii fileaza o lampa. Eventual dormeam toti intr-o camera, sa stim o treaba.
Ciudat mai e si omul asta. Mi-a spus intr-o zi, asa pe departe, vorbeam de fratele meu care e in divort, ca barbatii intotdeauna regreta sotiile pe care le-au avut. Acum nu stiu daca intram si eu la categoria regretelor. Daca da, s-a trezit nitel cam prea tarziu...
Am fugir, ca mi-e foame. Imi e pofta de coaste prajite, cu ou si mamaliga. Yuhuuu...
ANNISIA, mami de
YANIS si suriorul lui (10+)
Micul Yanis creste mare
Suriorul lui Yanis
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
crishtina spune:
Annisia ma bucur tare mult ca ati gasit-o pe Happy. Ai scris aici cum ati gasit-o? ca eu nu am prins postarea.
Si voiam sa te intreb..sper sa nu te superi. Cu Yanis si strabismul cum mai e? Faceti exercitii? Ocluzor? Sau i-a trecut si e ok acum?
Sarcina usoara in continuare iti doresc si nastere usoara cand ajungi acolo ![]()
Crishtina cu Robert , Nicole &

Annisia spune:
Nu am scris, pentru ca nu l-am gasit... Este un alt catel, unul nou-nout. Este o catelusa, pe care o cheama Jasmy. Suntem indragostiti de ea. E un nou membru al familiei. Daca sunt plecata, abia astept sa ajung acasa sa o vad si sa o pupacesc. E o dulceata. Yanis e foarte atasat de ea si l-a ajutat sa treaca relativ usor peste pierderea lui Happy.
Cat despre strabism, nu am mai facut nimic, pentru ca Y face crize la doctor. Am zis sa mergem acum, dupa ce face patru ani, ca e mai mare si intelege mai mult. Intre timp, ducem munca de convingere sustinuta si ii explicam ce-i cu doctorii, de ce trebuie sa mergem la ei, nevoia controlului la ochi si altele. Plus ca B are o gagica cu un copil ochelarist. Poate asa va vedea si el ca nu e capatul lumii si va accepta picaturile in ochi. Eventual sa se duca chiar cu ea si copil la doctor. Nu conteaza, numai sa reusim sa facem fundul de ochi si sa vedem exact daca are nevoie de ochelari sau doar de exercitii si ce fel de exercitii...
ANNISIA, mami de
YANIS si suriorul lui (10+)
Micul Yanis creste mare
Suriorul lui Yanis
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
crishtina spune:
Pe de o parte imi pare rau ca Happy nu e cel adevarat, insa daca v-ati atasat de Jasmy si mai ales ca Yanis o accepta asta e important. Si noi vrem sa luam o pisica pentru copii dar suntem inca in faza de hotarare, argumente pro/contra.
Cat despre strabism iti doresc sa inteleaga cat mai usor si sa rezolvati problema. F buna ideea cu baietelul cu ochelari. Speram sa fie si tratamentul cat mai rapid si eficient. La Nicole avem deja 1 an si 2 luni de ocluzor, in august din nou tratament sa vedem ce facem dupa. Oricum e alta poveste fata de strabismul la un copil mai mare...ziceam doar asa.
Crishtina cu Robert , Nicole &

Erina spune:
Buna dimineata!!!
Luiza am uitat sa spun ca daca suntem in Bucuresti pe 31 veim cu drag la picnic!!!
Annisia, ma bucur sa citesc vestile bune, imediat ma delectez si cu poze.
Mandarinuta excelenta vacanta voastra de 2 saptamini, si de aici astept cu interes poze.
Gabriela pe cind pozele??? Ce frumos ai descris, v-ati relaxat si odihnit excelent!
Daria e incintata de gradinita. Am primit si raportul pe ieri si e descrisa ca: cuminte si cooperanta
, cu stare de spirit curioasa
, a mincat bine, de dormit doar 45 de minute dar e normal fiind locul nou si tot euforia primei zile.
Cum stiam David e cel mai solicitant dintre ei doi, ieri nu am simtit nici un pic de relaxare numai cu un copil. Am avut si multe de facut si ridem in sinea mea ca ar trebui sa scriu howsewife jurnal sau poate desperate housewife
: dus copilul la gradinita, aerosoli copilul 2, simtit ca Jamie Olivier jonglind cu trei feluri de minacrea, oprit copilul 2 de 10 ori de la lucruri periculoase, incercat sa calmez copilul 2, plimbat copilul doi, in disperare de cauza spalat pe cap cu copilul 2 bagat in cada...copilul 2 refuza mincarea solida...etc...
Seara ce m-am mai relaxat ca am iesit la o cina-Casa Alba-decor bun, mincare proasta.
Cert e ca abia astept sa faca David 2 ani sa mearga la grupa baby!!! Ma gindesc sa reconsider si avantajele ajutorului in casa...
Hai ca v-am inebunit, sa aveti o zi super-buna!!!
Gabriela77 spune:
Erina, ma bucura nespus vestile despre gradinita Dariei

Si Sofi va merge din septembrie la cresa, putin mai repede de 2 ani, cred...sa vedem. Nu am reusit sa pun poze ca am lasat aparatul la Ludus la bunici, unde e tati cu fetele, dar recuperez si ma invrednicesc. Pana atunci le-am savurat ale voastre. Cat mi-au placut! Asa frumos si expesiv s-a facut David. Are mutrita de nazdravan
. Darie, sensibila si dulce in rochitele ei diafane...poza in care te pupa pe obraz m-a induiosat. Atat de frumoase amandoua. Tu stralucesti, nu alta. Ce bine arata totul. Si impozant.
Luiza, multumesc
mult de primire,e dificil inr-adevar cu meniul fara gluten, dar cred ca nu imposibil, uite chiar o sa fiu si eu atenta la aspectul asta
, felicitari pt datele fetelor, excelente!
Annisia, super vestile tale, simt eu ca fetita va fi de data asta, desi stiu sigur ca orice ar fi, o sa fie o binecuvantare
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Roxana_G spune:
Dragelor, bine ati revenit din concediu. Sigur, la unii mai obositor, la altii mai plictisitor, dar sunt convinsa ca placut pentru toata lumea. Mamicile cu 2 copii sigur au avut ceva mai multe batai de cap, dar asta este. Citeam mai devreme postarea Erinei si imi aminteam cum povesteam si eu acum 3 ani cam acelasi lucru si probabil parea ciudat pentru mamicile cu un singur puiut.
Imi pare rau ca nu am apucat sa vad toate pozele, sper sa apuc dupa amiaza sa intru pe contul comun. Abia astepte pozici cu fete si baieti fermecatori. Erina, imi dai link pe mailul meu personal te rog?
Eu nu am apucat sa pun pozele. Nu sunt in forma mea maxima, am o stare destul de proasta, cu spatele sunt mai bine dar nervul sciatic e inca prins si iau pastile cu pumnul. La serviciu...mai bine nu mai povestesc. Dar nu am fost de ani de zile atat de demotivata.
Erina, sanatate multa lui David. Sa stii ca si Andrei a avut probleme prin concediu, l-am tratat pe acolo cu ce am apucat si acum e bine. A fost luni la dr cu bunicii si cica e ok. Acum e Alex mucioasa, si cum ea are pb cu capilarele in nasuc ne chinuim cu sangele care curge din nas. Pupacim pe Daria, micuta care frecventeaza gradi. Ma bucur ca totul e ok acolo si ca ii place. Tare as vrea sa povestim mai multe la telefon, chiar si la o cafea (apropos, si diseara pot iesi daca vrei).
Annisia, imi pare rau ca nu e cea mai usoara sarcina, dar sunt sigura ca o duci tu si asa, si probabil se va mai inbunatati situatia dupa 12 saptamani. Pozele voastre le-am vazut (e mai simplu cand postezi link aici) si mi-ati lasat impresia de liniste si caldura. Sunteti minunati, iar Yanis e frumos, smecher si zambaret foc. Legat de strabism, sa stii ca si Andrei a facut ceva circ la picaturi, dar a trebuit sa rezolvam cumva. Ochelarii ii poarta fara probleme, insa exercitii nu prea merg ca nu coopereaza. Insa la Alex, in ciuda ochelarilor si exercitiilor nu se vede nici o imbunatatire. Poate e mai bine sa faci acum ceva, cu varsta se corecteaza si mai greu.
carpatina spune:
Buna dimineata...
dadeam navala sa zic ca iar am o perioada mai aglomerata.. insa citind "programul" Erinei m-am razgandit ![]()
Adevarule cam am multe de facut si nu prea reusesc sa ma mobilizez... si seara ma simt tare obosits (sau poate doar lenesa) asa ca nu bifez prea multe pe lista de "facute".. iar lista cu "de facut" se umple tot mai mult
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
Offf, pozele Erinei sunt pe Picassa si la birou nu le pot vedea decat ca lista. Prestez diseara de acasa. Dar unde sunt pozele Gabrielei si ale Mandarinutzei? Eeeeee!
Diseara incerc sa descarc si eu ceva acasica, de azi copiii au plecat la mare cu bunicii si am ceva mai mult timp.
carpatina spune:
crishtina cum te mai simti? gata de marea intalnire? 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)