Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (431)
Raspunsuri - Pagina 16
Erina spune:
Buna mamici!!! Toata lumea in vacanta?
Ramonaiani, ce frumosi copiii!!!
La multi ani lui Daniel!!!Trebuie sa fi fost tare emotionant sa va vedeti prin web cam. Ma bucur ca ai rezolvat din treburi in Germania.
Luiza, salutam frumoasele. Am citit despre scaunul de masina, vorbim la telfon-maine il aduce M de la PN.
Adimercedes, esti inspiratie pentru noi toate! trebuie sa ma organizez cumva sa ajung si eu mai des!!! Multumim.
Moldoveanca, va fi totul perfect! Sa vezi ce repede va prinde Vlad engleza!
Valentina, sigur intra fetele si impratasesc din experienta lor!!!
La noi Daria trista ca a plecat Matei. David agitat cu mucisori si rosu in git. I-am luat alaltaieri exudat, luni mergem la medic, deocamdata fara febra sau alte manifestari.
danuta36 spune:
La multi ani fericiti danielle&Roxali!Multa sanatate, noroc si numai bine!

Noi suntem bine,saptamana asta am stat mai mult pe acasa,ca a fost frig si urat..
Am cantarit-o pe Miru si a mai pus ceva,are ~16 kg si 103 cm 
Erina,multa sanatate lui David!
La noi la mare nu mergeti?
Roxana_G spune:
Salutare si bine v am regasit! Gata vacanta, cel putin a mea, urmeaza o perioada grea la birou. Sper sa fie vremea buna pe aici, ca nu prea pare, incat sa se bucure copiii de vacanta cu bunicii. Va povestesc imediat ce imi trag sufletul putin, dar oricum constat ca nu ati fost prea vorbarete pana acum.
Pana una alta:
AniAst, Danielle si Roxali!
Erina, multi pupici, m am tot gandit la voi si concediul vostru. Multa sanatate puilor si mai povestim noi. La Ela am fost, Rixos se voia a fi mult peste Ela, dar m am lamurit. Im acelasi timp cu noi au fost niste prieteni la Cornelia si impresia a fost aceeasi.
Valentina, eu am Mirena de 3 ani si este f f f bun. Trebuie insa sa treci peste primele 3 -4 luni de adaptare.
Revin ca e cam galagie pe aici.
Roxana_G spune:
Asaaaa. Azi ne am intors din concediul, drumul super ok si copiii exTrem de cuminti in avion. Ceea ce nu pot spune si despre alti pitici care m au capiat.
Per total a fost bine, vremea perfecta, frumos si nu prea cald. Suntem bronzati frumos, o sa dureze insa pana va aratam poze si oricum nu prea multe pentru ca am stricat camera. Da, cea noua cadou de ziua mea. Asadar am doar cateva poze facute cu telefonul.
Serviciile au ramas proaste pana la final, plecarea fiind la fel de enervanta ca sosirea. Dar pe parcurs a fost acceptabil. Mancarea destul de proasta. Cea special pentru copii necomestibila. Insa atomicii au mancat foarte bine din cea de adulti, cam de toate. Andrei a mancat zeci de cuburi de rahat pana i s a aplecat, iar Alex o budinca de caramel. Asta la desert, dar au mancat super si felul principal. Supa necomestibila.
Am iesit si la restaurantele a la carte, piticii s au distrat tare la cel mexican unde la flambau felurile in fata lor. Au mancat fajita picanta putin, dar deh, era buna ca fost cu foc. ![]()
In rest program de entertainment pentru ei si plictiseala pentru noi. Eu ce am mai bagat cate un masaj, ca ma apucase si durerea de coloana pe acolo. Alex inoata superb, e ca o sirena in apa. Andrei a inotat cu aripioare, si s a balacit la greu in piscina, dar tot temator de valuri. La clubul de copii nu s au distrat ca alta daTa, cu greu ce a mai dansat Alex la minidisco. Dar le placeau show urile de seara, de regula circ si magie.
Cam asta in mare, poate ceva poze pe miercuri, pana atunci sunt stransa rau cu programul.
Sa aveti o searA frumoasa si o saptamana buna!
Gabriela77 spune:
Salutare, salutare! De la mic la mare!
Am revenit si noi, sanatosi si cu bateriile incarcate. De vis, concediu. Pana la urma tot in Bg, Albena am ajuns, dar complexul a fost super. Mancare buna si diversificata pt copii, distractie si animatie seara, vreme buna, apa cam rece totusi. Fetele sanatoase si voioase, la final a tras Sara o tranta fix in cap pe gresia din camera din pat
, asta asa sa imi fac eu 1000 de ganduri negre. A plans una buna si apoi nimic care sa ne sperie. A dormit, iar a doua zi nu o mai durea nimic. Offf, dar ce m-am speriat
Sofi a fermecat pe toata lumea, e asa dulce si misunatoare, vorbeste o gramada, ma uimeste cat e de precoce, deja leaga propozitii, de genul nu vreau, nu pot, haide mama, se intelege bine cu Sara, dar se si ciondanesc mereu pe jucarii. Oricum sunt adorabile.
Planul cu Italia a cazut pe ultima 100 de metri, nu a mai putut veni buni cu noi si atunci am optat pt o varianta all inclusive. N-a fost obositor. Fetele dorm in acelasi timp, tati a fost de nota 10. Sara a adunat baieti in jurul ei
Ne adunam si mai inru eu, deocamdata am N masini de spalat
, pa, va pup, abia astept sa vad pozele din concediul Elenei, al Roxanei si cine ne=a mai incantat cu poze! Mi-a fost dor de voi, va pup cu drag
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Erina spune:
Danuta salutam frumoasele!!! Suntem cam in aceeasi categorie-Daria azi la pediatru 16,5 si 111 cm. La mare vom merge in vreun week-end doar ca nu stim cind. Avem multe de rezolvat la PN si fugim acolo deobicei.
Roxana, Gabriela bine ati revenit!!!
E adevarat ce mai cresc copiii. Ieri vedeam poze din Martie anul trecut, asa de mult a crescut si Daria!!!
Maine incepe gradinita, acvem aviz si tot ce trebuie.
David e pe aerosoli cu Flixotide, sper sa scape de secretii si tusea rara.
Si eu va imbratisez si numai bine!!!
luy spune:
Bine ati revenit, Rox
si Gabriela
!
Imi pare rau ca mamica de atomici nu a fost incantata de vacanta, sper sa mai compensati cu cateva iesiri pe la mare la noi sau la Bran
. Abia astept sa vad poze 
Gabriela, si noua ne-a fost dor de tine, dupa cum ai sa observi lumea nu prea s-a inghesuit sa scrie in lipsa ta
. Nici nu ma indoiesc ca printesa cocheta avea admiratori. Stai sa vezi mai incolo, va fi tati
tot timpul cu asa fete frumoase
. Bine ca v-ati ales numai cu sperietura dupa cazatura Sarei... Si din pozele voastre vreau sa simt marea, relaxarea, vacanta... Si sa vad printesele 

Erina, multa sanatate lui David ! Si noi am ajuns azi la doctor, Maria a inceput sa tuseasca destul de tare de ieri, acum incepe sa si muceasca, semn ca incepem sa scapam de secretii. Deocamdata noi facem aerosoli numai cu ser, in rest Sinupret si Prospan.
Sper sa-i placa gradinita Dariei, te asteptam cu impresii 'de prima zi'.
Si noi ne-am cantarit/masurat azi ( bineinteles ca am fost cu amandoua ) : Maria 15 kg si 102 cm ( pitica pe langa Daria
), Irina 9.24 kg si 73 cm.
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
Erina spune:
Buna dimineata!
Roxana si eu abia astept poze si de la tine si de la Gabriela. Cum zice Luiza veti compensa din plin, important ca s-au simtit copiii bine, iar despre plictiseala adultilor tare as vrea si eu...
Luiza sanatate multa Mariei. Irina il ajunge pe David. El 10.300g.
Intradevar zi cu emotii la mine. Daria a mers la gradinita, bineinteles ca ea nu avea nici o problema, aproape ca nu ne vedea sa isi ia ramas bun, asa era de grabita sa descopere pe acolo.
Impresia completa o sa mi-o fac cu timpul. Saptamina aceasta e saptamina verde, au activitati frumoase. Maine ma interesez despre excursii, cursuri, etc...
In rest David pe aerosoli, M va intirzia la sedinta pentru ca m-a ajutata sa il tin, plinge asa de tare...plus ca are o forta...
Annisia spune:
Salutare! Ce mai fac fetele mele? Am revenit si noi din conced. Prima parte, ca in august e partea a doua... Avem pozici la semnatura.
Eu ma simt destul de naspa. Am o sarcina total diferita de cea a papanasului. Adica am o sarcina in toata regula, ceea ce nu ma incanta extrem. Sper sa nu am si o nastere in toata regula... Hihihih...
Am anuntat si la munca. Sunt foarte intelegatori si ma protejeaza cat pot. Eu aveam program de 7 ore, dar cred ca nici pe alea nu le mai rezist. Mi-au spus ca daca doresc, imi pot micsora cu doua ore si chiar mai mult, in functie de cum ma simt. Sper ca de data asta sa merg cat mai mult la munca. Nu mai vreau sa stau la pat si sa fac fundul mare.
Yanis este foarte incantat de bebic. Il giugiuleste toata ziua. Abia asteapta sa se faca mare si sa aiba si el bebicii lui. Oricum asta trebuie sa fie neaparat baiat. Daca e fata cica sa il dam lui Dodo (mama mea, care vrea sa fac fetita). Pentru mine e bine oricum. Important e sa fim noi bine si bebe sanatos. Restul e regleaza din mers.
Va pupic si va doresc concedii placute celor care urmati. Si mai mult curaj celor care inca nu ati trecut la BB2!!! (vorbea viteaza din mine... ca mie nici acum nu-mi vine sa cred ca o sa nasc iar si ca am luat-o de la capat cu umflatul...)
ANNISIA, mami de
YANIS si suriorul lui (10+)
Micul Yanis creste mare
Suriorul lui Yanis
Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"
mandarinutza spune:
Bun gasit si de la noi, ne-amintors si noi sambata din Grecia, a fost tare bine, 2 saptamani cu soare nu f arzator dar bun pentru balaceala. Copiii au fost super incantati de apa,Filip s-a distrat la maxim la baita in mare sau prin nisip, Antonia a avut parteneri de joaca, caci ne-am mai intalnit cu niste prieteni acolo, asa ca nici nu am simtit ca am avut copii pe plaja. Am stat mai mult la plaja aroape de vila noastra, care a fost foarte buna pt copii fiind cu apa mica, dar ne-am mai si plimbat pe la alte orasele, statiuni.
Acum ne acomodam la rutina zilnica, Antonia va incepe cursuri de inot de saptamana aceasta, si saptamana viitoare ne pregatim sa il sarbatorm pe Filip.
Annisia, v-am admirat in poze, sunteti frumosi toti 3, Yannis este un dulce, are niste trasauri asa de finute, iar tu arati infloritoare si frumoasa ca de obicei, sarcina usoara in continuare!