Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (431)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Celor care s-au intors deja - sa va fie de bine vacantele.

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Bun venit fetelor care au fost in concediu...si reacomodare usoara la "program"........recunosc ca si eu abia astept sa plec, dar mai am de asteptat putin....

Anisia ma bucur ca ai "gasit" o catelusa pe placul lui Yanis si al tau....cat despre poze superbe, se vede ca radiezi de fericire, iar Yanis este un frumos, sunt sigura ca o sa fie un fratior "pe cinste" pt bb din burtica, indiferent ca este baietel cum vrea el, sau fetita....sanatos sa fie, iar tie o sarcina cat mai usoara.

Gabriela, cred si eu ca te-ai speriat la cazatura micutei, bine ca a fost doar atat....

Luy, sanatate multa lui Me...

Erina, ma bucur ca Daria s-a acomodat la gradi....pentru tine cred ca nu este nici o schimbare, cu rabdare le rezolvi tu pe toate....maine il duci pe pitic la gradi si o sa spui ca ai prea mult timp, sanatate multa lui David.

Noi suntem bine, Cristi a scapat de bubite in mai putin de 10 zile, iar ieri l-am dus din nou la bunici, unde este super incantat(mai ales ca nu a iesit afara deloc 12 zile) ca are cu cine sa se joace si sa faca "teme", cu verisorul lui...mi-a spus azi la tel. ca el citeste si scrie din matematica de clasa I ...ca face liniute si scrie numere......verisorul lui a terminat cls. I si are lectii pt vacanta, iar C il ajuta

Eu sunt super ocupata, multe probleme de rezolvat, trebuie sa-mi fac timp si de o sopingareala mica pt concediu, dar nu stiu cand...saptamana viitoare plecam la Baia Mare, stam 2-3 saptamani, dupa care ne intoarcem si plecam la mare ,"marea balaceala cum spune Cristi", la Duni.....

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Azi dimineata Ioana (care este in vacanta de la 1 iulie si pana la 1 septembrie) s-a sculat la ora 7 (in mod normal dimineata trag de ea sa o trezesc la 7:30) si a dat buzna la baie, sa se spele ca ea "intarzie la scoala"

Ieri am gasit-o cu o gramada de plusuri in pat, le citea la "copii", ea era "madam"...

Numai de scoala vorbeste toata ziua. Va amintiti de mine si de bancuta mea?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Azi dimineata Ioana (care este in vacanta de la 1 iulie si pana la 1 septembrie) s-a sculat la ora 7 (in mod normal dimineata trag de ea sa o trezesc la 7:30) si a dat buzna la baie, sa se spele ca ea "intarzie la scoala"

Ieri am gasit-o cu o gramada de plusuri in pat, le citea la "copii", ea era "madam"...

Numai de scoala vorbeste toata ziua. Va amintiti de mine si de bancuta mea?

=====================

pup Ioana cea cuminte si desteapa...vacanta placuta Ioana, ca pe mami nu o intreb daca are atata concediu...

Cred ca este perioada cand imita pe cei mari(isi aleg un model)...si noi tot pe plusuri le invatam poezii si cantecele, folosind expreii si gesturi ale d-nelor de la gradinita....

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Lucurile sunt mai interesante cand nu le ai. Minunata Ioana, o pupacim tare, si sa nu fie prea severa cu "copiii".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna din nou dragi mamici!

Gabriela, Cecilia multumiri din inima pentru cuvintele frumoase!

Roxana, cu mare drag numai ca azi nu pot. M-as duce la sala, sunt obosita si nu as fi o companie chiar buna (nu am reusit sa prind somn la prinz de vreo 2 saptamini, seara ma culc tirziu..etc.) Sanatate Alexandrei, am scris si eu ca si Dariei ii curge singe din nas? Abia astept sa vorbim. Sanatate Alexandrei.

Carpatina cu to do list, cred ca e ceva in aer si cu o stare de oboseala si lehamite. Pupam professoressa dulce!

Annisia, v-am vazut, tu funky si frumoasa, in forma sbagliante, Yannis foarte chipes si dulce, jumatatea f prezentabil.

Cit despre ce a zis ex-ul, eu chiar cred ca regreta. Toti avem probleme si cumva-sper sa nu te superi, e pacat ca el sa creasca copilul altuia si pe al lui altcineva, poate a realizat asta...

Uite ii dedic: www.youtube.com/watch?v=Kts6Uykvq1U&feature=related" target="_blank">Against all odds-Phil Collins

Parca am mai scris eu aici despre Cele 5 limbaje ale iubirii de Gary Chapman. A, gasit editaia pentru barbati. Sper sa o citeasca M. Vreau sa iau editia in engleza pentru mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

va scriu repede ca eu lucrez de zor: doctorat si un alt super mega proiect, va zic mai incolo.

Annisia, si ghe a facut circ la picaturi, a zgariat asistenta samd, l-am tinut doi oameni. dar macar a facut controlul.
Lui i-a iesit perfect, Sofia e ochelarista dintre ei, dar ca idee, ca mai sunt si altii zapaugi....

in rest, cu sanatatea, sa nu intram in amanunte ca ne intristam

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, multa multa sanatate, si succes cu doctoratul si proiectul secret.

Erina, nu e bai pentru azi, eu oricum sunt disponibila oricand de acuma, chiar si sambata. Sunt si fara sotul meu vreo cateva zile, asa ca nu am nici un program. Doar sa stabilim cand si cum, ca sa nu mai suprapun alti prieteni, ca am stabilit un program social intens. Maine seara ar fi ok, eu sala nu am voie pana nu ies din criza acuta de coloana. Cat despre faptul ca Dariei i-a curs sange, cred ca am scapat eu, oricum sunt mereu pe fuga si probabil am fost neatenta. Alex are probleme demult, de vreo 3 ani cred. Am fost la doctor, are capilarele sensibile si la una din nari se sparge mereu in acelasi loc. O varianta ar fi cauterizarea, insa ORL istul a zis ca probabil se va sparge din nou, mai sus, si va fi mai greu de controlat. Varianta pe care mergem noi este sa punem vasoconstrictoare, gen Rinofug sau Vibrocil. In plus primisem o reteta pentru o crema care trebuia folosita 10 zile consecutiv. Mai povestim si de asta la cafea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L
ca pe mami nu o intreb daca are atata concediu...

bineinteles ca nu, .. si de aia ne dorim ca bunica sa fie sanatoasa si sa aiba viata lunga

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Lucurile sunt mai interesante cand nu le ai.

Dat fiind ca "aprecierea" a inceput de cateva luni n-as "banui-o" de superficialitatea de care dau dovada oamenii mari...

=====================

Mergi la inceput