PRIETENE FARA TITLU (78)
Raspunsuri - Pagina 15
monica70 spune:
Chiar voiam sa iti zic si eu ca frate-meu a mers fara viza in Elvetia cand a fost la schi.
E groaznic de cald si eu trebuie sa ma car pana la dentista sa ii arat radiografia facuta ieri.Ufff si frate-meu mi-a plimbat masina asa "un pic" ca acum e parcata la ai mei la bloc in loc sa fie aci sub nas
Fac bagajul si de plaja,poate apucam cumva sa ajungem si pe-acolo azi ... daca nu vine taifunul intre timp.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
Denisam spune:
Hello,
Ingrid-m-am delectat cu pozele voastre dar cam putine,insa peisajele mi-au mers la suflet iar Diana e o superba ca si fetele Mirei-ce au crescut si ce scumpe sunt.Am incercat ieri sa te sun,nu am reusit, o sa mai incerc astazi,dupa 9 pm la voi
St Tropez-go for it, chiar dc e cald nu se stie cand te mai intalnesti cu ocazii din astea si ai ocazia sa vezi si ceva VIP.
Cred ca U2 o sa vina si in RO cum a fost si Bonjovi,recomand sa faci tot efortul sa ajungi-MERITA 150%.
Moni-multumesc pt incurajari,esti o mama eroina si tin pumnii si va pup pe toti-cu Diana se va rezolva,relax si Emma mai are comentarii ne la locul lor cand se "simte" nebagata in seama sau cand e alt copil cunoscut in centrul atentiei pt o perioad amare de timp.Azi ajunge la ai mei, la 7 o pot vedea pe calculator,mi-e tare dor de ea ca nu am vazut-o de 3 sapt si sunt curioasa si cat de neagra este si cum ii arata parul,ca il lasa lung si numai ea si l-a aranjat
Mira-spor la amenajat casa si sa gasiti materiale ieftine!
Bee-te imbratisez si
Lili-ce scumpi sunt flacaii,dar mai vrem poze
Fug sa trazesc pe Alex sa il duc la gradi si apoi la gym si treburi ca in WE noi avem cursul pe yacht pe lac,asa ca el sta pe la nasi si vreau sa ii fac si niste paste favorite-va pup,sper sa mai intru si WE fain la toata lumea!
Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani
monica70 spune:
DENISA ioaii lasa-ma cu eroina,nu vezi ca-s mai mult repartizati care incotro? Cand sunt impreuna sau se ciondranesc,sau se distreaza cu sarit+fugit+tipat.Doar daca ma joc eu cu ei e ceva mai liniste.Dar daca incerc sa evadez si sa ii las doar pe ei cu lego sau mai stiu eu cu ce ne-am apucat impreuna, gata baiul.Ca Diana ea vrea musai sa ma joc eu cu ea,iar Tudor fuga fuga la mine la PC sa imi arate una alta si esuez in cerinte insistente sa ii pun filmulete Daca merg in alta parte,bucatarie ... la fel, cel putin unul din ei hop dupa mine sa imi arate ceva si instant apare si celalalt In concluzie nu prea pot face mai nimic cand sunt amandoi acasa.La maica-mea la fel e ...
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
Ingrid S spune:
Denisa, esti binevenita sa suni cand vrei, mai avem o varianta, sa vb pe comp cu microfon, o bazai mereu pe Moni, dar ba ii e hardul-nu-stiu-cum, ba nu-si gaseste microfonul...eh, de-ale ei.
Pe Diana sa stii ca m-am straduit sa nu o tin la soare si chiar ca nu era canicula, insa am eu un fix si nu de cand cu Moni, mai demult. Nu arata bronzata.
Emma are alta textura la piele, e creola ca mine, se bronzeaza repede si usor, nu se arde.
Sa aveti spor la conversatie, stiu ca ti-e dor de ea.
Moni, tu nu stii cum circula zvonurile? Asa si cu amicul meu, el asa stie ca musai viza, ce mai...cu atata siguranta a spus-o ca nici nu aveam curajul sa trecem nici daca am fi vrut.
Cum suporti caldura? Eu ma topesc aici.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
monica70 spune:
Groaznic o suport.Io-s rea si de caldura si de frig si de foame si de sete Tocmai m-am echipat si ma duc la dentista, o iau si pe Diana cu mine ca nu s-a culcat. Efectiv mi-e groaza sa scot nasul afara.Atat ca bate f. tare vantul ... totusi parca vad ca nici nu ajung bine la masina ca deja-s transpirata E gata si sacosa de plaja,daca ajung inapoi pana la ora 17,30 cred ca mergem si la strand.Ca momentan e super senin.
monica70 spune:
Am fost la strand de pe la ora 18,30 pana la 21,30 ... vai ce suuuper a fost Soare lipsa deja,dar afara inca 30 de grade,apa nu mai zic,cam ca vara trecuta la mare - "supa calduta" . Si la ora aia nici nu a mai fost asa de aglomerat.Diana si fetele la ora 21 inca erau in bazin.Tudor a fost efectiv incantat,dar si noi de el cand l-am vazut cu "inoata" !!! Il tineam de subsuoara si sa-l fi vazut cu ce forta dadea din maini si din picioare! Faza e ca dadea fix cum se da la stilul ala greu,crawl ... cred ca o facea din instinct.Ca el se uita la Diana si voia sa o imite,dar ea inota bras nu crawl.Daca ne trezim maine dimineata mai la timp,poate mai bagam o tura asa de la 9 la 12 ... sa vedem ca nu prea suntem niciunul genul matinal
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Azi-noapte a fost potop, s-a mai racorit aerul, dar si pentru ca a dat grindina. Sareau bucatile de gheata pe masini, bine ca nu erau de dimensiuni mari. Garofitele mi le-a rupt in gradina, ies altele, nu-i stres.
O astept pe Diana sa vina la masa, s-a dus la nepoata-mea sa se joace cu cainele ei.
Revin.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
monica70 spune:
Si la noi a fost potop - grindina nu stiu ca n-am scos nasul sa vad.S-a mai racorit afara asa cu ... 1-3 grade
Noi ne-am trezit abia dupa 9-10 ,asa ca la strand probabil tot diseara mergem,dupa ora 17 cand se trezeste Tudor.De data asta mergem in partea cealalta a strandului - ca au facut doua zone odata cu renovarea de anul asta.Aici era un singur bazin asa zis "de copii" dar in care nu se baga nimeni ... acum sunt trei,unul de adulti si doua de copii si sunt tobogane,hinte si alte instalatii.Cica e zona "pentru copii".Intrarea e 5 lei aici,dincolo era 10 lei dar in banii aia aveai acces si aici.Copiii sub 7 ani gratis.Evident mergem iar cu Laura si fetele.
INGRID voi cand veniti incoace la o iesire la strand ??? Ce s-ar mai bucura Dianele! Stiu ca io-s restanta cu vizitele,dar ma revansez io
monica70 spune:
Am revenit cu o cafea alaturi.
Tudor a adormit deja,iar Diana desi pare tare obosita,nu vrea sa se culce,ci a cerut sa ii pun desene.Dar daca ma duc si eu in pat,poate vine si ea dupa mine,ca mai face asa.Atat ca eu am treaba!
INGRID ziceai de Muzzy si ce exercitii face deja Diana daca stie citi Deci ai invatat-o deja sa si scrie/citeasca in engleza? Noi ne limitam doar la DVD-uri,ca acolo nu trebuie citit.Si i le pun in paralel pe alea de engleza cu cele de italiana ,desi ea in italiana le cere Nu pot zice ca invata intensiv,dar tot e ceva faptul ca aude pronuntia si mai retine cuvinte/expresii noi.
In ce limba mai faceti in afara de engleza? Parca zicea ca vrea in germana,i le pui si in germana?
Ce priveliste am pe fereastra - zeci de motociclete se indreapta spre Nadlac ,e ceva festival de rockeri-motociclisti,sau ce-or mai fi.Parca in Pecica.
Ingrid S spune:
Moni, sigur ca am veni. La cat sunt de frumoase bazinele si zona strandului aradean, as putea fi acolo zilnic.
Acum ma mai odihnesc si eu nitel, dupa multele plimbari din Tirol. Chiar i-am spus sotului ca mi s-a acrit de masina si bagaje. In perioada 1-3 august mergem la Dunare, la o pensiune. "Team-building", cu firma. Adica sa facem plaja si baie si excursii prin zona. Adaptare romaneasca a definitiei americane (sau engleze).
Apoi la Arieseni, apoi ma leg cu lanturi de casa, ca nu mai am chef de plecari, asta-i sigur. Parca la o Riviera n-as zice nu, totusi.
In concluzie, nimic nu e sigur. Daca venim, va anuntam, ca de noi nu scapati asa usor.
Ingrid S si Diana
Vauvenargues