PRIETENE FARA TITLU (78)
Raspunsuri - Pagina 14
teolinda spune:
Buna seara.. pe racoare.. da' cu luna plina!
Ufff ce jale cu caldura asta.. Da' MIRA nici ca la voi ca m-as impusca de-a dreptul. Lasa mai bine ma perpelesc io pe-aici si ca sa fie mai "funny" m-a lovit si alergia mea la balarii ca doar e vremea cand isi fac de cap. Am niste ochi... vai de ei.. ma tot frec la ei sunt rosii si umflati (zici ca-s dupa betie).Iau niste pastile pe baza de plante... am trecut pe doza maxima ca nu se mai putea cu cea de mijloc pe care mi-o 'prescrisesem" eu. Aerius si alte d-astea nu vreau sa iau, nah.
Azi am fost cu COSMIN la vaccinul pe care trebuia sa-l faca la 1 an si o luna.. da' mai are un pic si face un an juma. Mi-a zis doctora ca mai avea un pic si pleca in armata si nu avea copilu' vaccinu'. Da' i-am zis sa se uite mai bine la el ca - i venit gata din razboi... julituri pe ambele picioare,, cucuie in frunte, semne pe fata, ciupituri de tantari si o iritatie pe tot corpul de la caldura. E... asta e.. Asadar are 84cm (atat avea si Nicolas) si 10,7kg (frate-su avea 12kg). Da' ce sa fac ca desi mananca asta micu'-i si mai agitat decat era frate-su. Cam cum zici tu MONI de Tudor. Si-ai mei se joaca uneori de parca ar fi de-o seama. Nicolas cand vrea sa se joace cu puzzle mici sau alte chestii care i le strica frate-su ii inchide usa in nas. Asta micu' plange si bocane in usa lui si il striga "AAAS". Mai nou cand vrea apa cere "APIII IOOOO"E mortal....
CRIS .. ce treaba ai tu doamna, te plimbi doar pe la mare... Si daca tot ai munci in gradina mea.. sa te vad cand vii sa o vezi macar ca te-ai dat la fund decand cu sezonul estival.Hai distractie placuta!
BEE - eu nu gradinaresc prea des... mama este de baza. Eu doar mai dau indicatii. A... vinerea trecuta am pus niste boabe de fasole ...asa intr-o doara... ca aveam niste loc liber in rondul de ierburi si gasisem vreo 3 soiuri de fasole prin dulap. Sa va spun ca de 3 zile au si rasarit... Sa ma tin recolta... Sunt vreo 10 cuiburi.
DENISA - e bine ca sunteti pe drumul cel bun cu Alex.
V-am zis ca azi am fost la doctor cu copii.. si deja m-a luat cu imnostimulatoarele pt Nicolas. Mi-a zis ceva de Polimod. A dat cineva copiilor? Stiti daca merita sa ma agit sa fac rost de el (cica din Italia). Sau daca nu mi-a zis sa-i dau Luivac.. d-asta i-am dat si-acum 2 ani da' nu mi s-a parut ca am facut ceva cu el... Asa n-am nici un chef sa-i dau nimic... De la 1 sept il bag la o cura de laptisor de matca. Mai ca imi vine sa plang cand ma gandesc ca iarasi vine toamna si iarasi incep mucii. Da' ia uitati pe canicula asta ce m-a apucat si pe mine sa-mi aduc aminte de toamna si virusi.
Haideti ca ma duc sa vad pozele Dianei si sa mai incarc si eu ceva in drops sa nu mai zica Cris ca sunt zgarcita. Chiar am facut niste foto cu privelistea de la mine de la poarta... gradina inflorita si campul cu floarea soarelui...o splendoare.
Piua... revin...
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
monica70 spune:
Buna seara si eu p-aici cu vesti proaste. Dupa ce ca ma deranjeaza iar dantura de cand cu aerul conditionat non stop, azi am mai si bulit hardul de conta cu o tona de virusi - troieni si altele de gen.Si nu ma mai lasa sa intru pe net.Asa ca am intrat de pe asta de net.Normal trebuia sa bantui pe net de pe asta,dar na' greu sa tot tragi sertarul si sa schimbi de pe unul pe altul Maine dimineata am om la devirusat deci.
Asa ca n-am facut mare branza azi,pe la 21 am iesit si eu intr-o plimbare de seara.De gatit facui acum seara pe fuga un ghiveci, cu produse din gradina ceapa,rosii si ,doar orezul e cumparat evident.Oricum jalnica productie - am si scos (adica husbandu') ceapa si usturoiul chiar daca-s micute,dar n-ar mai fi creescut ca erau uscate frunzele.La asa canicula si seceta nu-i de mirare.
LILI si zici ca sadisi fasole acum? Buna idee ca si asa am niste fasole verde in frigider - cumparata de husband si jumate din ea e cam cu boabe deja,ar trebui sa le plantez pe-alea poate iasa tura a doua daca la prima pauza.Efectiv s-au uscat lastarii,au zis ai mei ca n-au mai vazut asa ceva! Si de udat s-a udat gradina macar odata la 2-3 zile,dar degeaba.
LILI aoleu asta iti lipsea alergie acum.De imunitate nu stiu ce sa zic,eu i-am dat doar Dianei asta iarna ceva cumparat de mami,nu mai stiu cum ii zice stiu ca si voi le dadeati.Rezultat ... tot a facut amigdalita Ca altceva ea nu prea facea ... acum vara a tusit si i-a curs nasul odata doar. Lui Tudor nu i-am dat absolut nimic,nu l-am dus nici la mare si a fost mai mult decat super ok toata toamna-iarna-primavara.Doar acum vara a facut odata febra si a tusit un pic,a luat de la Diana.Io cred ca le dai,nu le dai ... tot acolo e La care e mai sensibil poti sa ii dai orice ca tot nu rezolvi mare lucru.
MIRA nasol cu vremea la voi.Nici asa nu mi-ar placea.Sa ne arati si noua poze cu ce model de bucatarie ai ales!
CRISTINA da-o incolooo ,iar la mare? Tot la California? Cu casa cred ca e ceva de moment,o sa vezi ca vine si-aia
INGRID cred ca te-a toropit caldura de ai disparut iar
Ma duc sa ciugulesc ceva pe urma vin sa vad poze,ca vad ca Lili incarca pe-acolo
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
teolinda spune:
MONI - ai dreptate.. incarc si eu pe-acolo... ceva poze da' problema e ca nu si-a dat si vecinu' drumu' la modem sa bag si eu viteza...asa ca merge mai incetisor, deh... Vodafone...
Mai fasolea..cica se pune pt toamna.. da' cred ca mai tarziu un pic.. Eu am zis ca tot sta locu' degeaba si le-am pus.. ce-o fi o fi...Ce-am pus mai pe primavara..cateva cuiburi nu-s decat 3 acum si alea cam afectate de ceva mana... nu stiu cat vor mai rezista. Abia am luat si eu saptamana asta o mana de pastai de-am pus la o ciorbita. Dovleceii au facut... si vad ca-s bine pe productie... Macar de s-ar face mai multi de-odata sa apuc sa pun ceva si la congelator daca nu.. tot e bine ca pana acum n-am cumparat deloc din piata. Macar stiu ca astia -s bio. Rosiile pe care le-a pus vecina la ea in gradina sunt compromise deja... nici macar n-au apucat sa coaca ceva ca s-au si uscat de la mana. Stiam eu de ce am renuntat la gradina. Acum doar solarul mai salveaza legumele.. clar.. am auzit pe toata lumea. Eu as fi avut unde sa-l fac da' deja terenul care a fost pt gradina de legume este de 2 ani plantat cu "gazon". Am pus gazon in ghilimele pt ca e si cu alte balarii amestecat, ca deh evident ca cel care l-a vrut/plantat...nu l-a ingrijit. (adica sotu')Asa ca pe mine nu ma intereseaza zonele cu "gazon"...Cine le-a vrut sa si le ingrijeasca.
MONI de imunitate eu i-am dat de toate pt toti lui Nicolas. Eh, nici chiar asa... am vrut sa spun ca i-am dat si farmaceutice si naturiste da' nu au avut efect. De-asta ma gandesc sa nu-i mai dau nimic. Ii dau doar apicole, nah. Adevarul e ca pe primavara i-am scos cu mierea cu scortisoara din tuse si gat rosu. La mine in debara e o farmacie in toata regula ca tot ce mi-au prescris medicii medicamente de tip.. Antialergice, Singulair, antibiotic, siropuri de tuse... eu nu le-am mai dat. Le-as lua si le-as duce la dr. de fam. sa le dea cui ii trebuie (ex. Singulair) da' o sa ma intrebe de ce il am ca eu i-am zis ca i l-am dat .
Gata ma duc sa vad ce mai fac pe-aici ca maine dimineata am niste treburi de rezolvat si apoi pe seara merg iarasi la tenis cu Nicolas .
Noapte buna si somn usor!
LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
monica70 spune:
LILI numai 3 poze? Zgarcito,astea-s numai asa la momeala Mai dar ce seamana Cosmin pe tine, ceva de groaza! Fix cum seamana Nicolas pe taica-su!
Tu ziceai ca "pe racoare" ce racoare ca la noi tot mai sunt cca 26 de grade si la miezul noptii ... acum e fain de dormit pe munte
Luna plina o vedem si noi,aseara era la fel de frumoasa si aparuse deja pana nu s-a inserat,stiu ca mi-a aratat-o Tudor si mi-a spus ... "UITE STELELE" Na' stia el ceva acolo,a gresit doar un mic amanunt nu? Altadata zicea corect.Azi am stat vreo 10 minute pe banca la blocul lui mami la scara alaturata si ce mi l-au mai laudat vecinele pe Tudor,ca vaai ce mai vorbeste.De l-ar auzi ele seara in pat cate turuie.Pana adoarme aminteste tot ce s-a intamplat peste zi,isi aduce aminte de una alta - in principal de animale si de neamurile de la tara."DINU DAT APA A VACA" "TUSI MULGE VACA" "CATZELU SPELIAT CAPLELE" "CAIILE MELS A PADULE PAPAT IALBA" "PUII MELS A CUCALE" "GAINILE FACUT OUALE" si tooot asa.P-asta fermier il fac ca e patruns rau de din astea vad
Ieri in Gradiste imi cerea imperativ "foalfeca" sa taie si el via ca taica-meu.
Ah si Diana mai inchide usa de Tudor,dar acum ca ajunge la clanta e degeaba ca le deschide.Si cheile sunt scoase de la toate usile sa nu ma tresesc cu niscaiva surprize.Diana ma cam dispera.Neascultatoare,obraznica si miorlaita.Se miorlaie din orice,in principal de la freza si haine Ma intreaba cu ce sa se imbrace,daca ii zic comenteaza ca nu vrea aia,la urmatoarea propunere la fel,iar daca imi bag picioarele si ii zic sa isi ia ce vrrea ea si sa ma lase in pace,gata cu Cu parul nu mai vorbesc, nu i l-am mai prin eu nici nu mai tin minte de cand, doar ea singura se ocupa - de-aia si arata sa fain "coafata" in poze
Am crezut ca daca e vacanta ii trec fazele astea,dar nici pomeneala.
Merg si eu la nani,noapte buna!
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
Ingrid S spune:
Buna seara sau noapte buna, cum preferati!
Moni draga, n-am disparut din motive de zapuseala, ci de curatenie, imi stii meteahna de obsesiv-compulsiva, hainele spalate, calcate, apoi aspirat, sters praful...ca din concediu.
In fiecare seara imi ziceam, gata, acum incarc pozele si scriu, dar ma lua cu draci cand vedeam cate poze sunt si ce selectie sa fac. Asa ca renuntam.
No, am pus asta-seara cateva, iote aci:
http://s1222.photobucket.com/albums/dd500/Ingrid281/
Imi pare sorry de hardul tau, pe unde ai intrat de ti l-ai virusat asa?
Denisa, esti super ca ai scapat de petele alea cu doar doua sedinte de laser. Eu am vizavi de mine clinica unde e tehnica IPL, dar astept pana la toamna. Oricum, prietena mea vine pe 1 aug si imi aduce o crema, plus ca merg si la o dermatoloaga buna, le vin de hac urataniilor.
Ma bucur mult pentru progresele facute de Alex, mi se incalzeste inima cand aud. Emma se simte bine in Romania, nu-i e dor de Canada?
Cris, of. Vroiam sa-ti zic bravo pentru casa si pentru eforturile pe care le faci sa va mutati intr-un loc mai spatios, pentru dragul de Razvan. Ghinion. Am citit si despre progresele lui si despre licenta ta, felicitari cu brio, doamna, ca le meriti din plin!!
Iar mergeti la mare? Fain de voi ca stati asa aproape.
Mira, tu esti fericita. No draga, sa aveti mult noroc in noua casuta. Vreau sa vad poze cu mobila. Surioara ta cum mai e cu bebelusul? Sper ca numai vesti bune.
Lili, vad ca te ocupi cu gradinaritul. Apoi crede-ma, dupa ce m-am intors din Tirol, imi vine sa stau doar cu sapa in mana si sa fac aranjamente florale. Imagineaza-ti ca aveau pomi de muscate! Cum fras! Un soi special, altoit, cresteau in ghivece mari, ca leandrii si erau plin de flori. Sa mori de ciuda. La noi daca-si tund iarba din fata casei wow, deja e mare osteneala. Bine, nu-i zona turistica si nici conditiile meteo nu-s propice, mie mi s-a ars gazonul chiar si udat mereu. In Bucovina am mai vazut flori asa de frumoase ca in Tirol.
Bee, tu ai reusit sa-ti mobilezi casa in stil vechi sau vintage? In Tirol am fost la un targ vechi si aveau atat de multe lucruri dragute, gravuri, oale pictate, vaze, papusi, draperii chiar si mobila, mai mica evident, rafturi si scrinuri, dar faine.
Eu mi-am luat un crucifix de bronz, mi-a atras atentia si ma tot invarteam pe langa el, la un moment dat l-am luat in mana si am simtit ca trebuie sa-l cumpar, am scos banii si asta a fost.
Sanatate la copii.
Taica-meu ma bazaie sa-i rezerv un loc la Saint-Tropez, el acolo vrea sa mearga, cica sa vin si eu cu Diana. Ha, eu vreau sa scap de mare si tot acolo ajung. Vad eu cum ii gasesc un loc, e cam scump, i-am propus Caraibe dar el e satul, a fost anul trecut prin Bermude si nu mai are chef. Ce de pretentii are.
Ma duc la culcare, lesin de somn.
Noapte buna!
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Ingrid S spune:
Buna dimineata!
Am citit tot din urma, cafeaua e de vina.
Denisa, o sedinta de laser? mea culpa, vazusem doua. N-ai ceva poze din alea, before si after ca la reclame? M-am dat zilnic cu crema de soare cu factor mare si totusi s-au accentuat. Cand stau in casa, isi pierd din culoare. D-apoi nu pot trai ca vampirii, sa ies doar noaptea. Mai scrie despre operatie (vorba vine) ce indicatii ai primit, din astea.
Ce scump e baietelul tau, cu pupatul de maini. Un gentleman in miniatura. O sa fie totul bine cu el, la cum te ocupi.
Concert U2? ce noroc pe voi. Imi plac la nebunie.
Mira, as fi trecut eu in Elvetia, dar e nevoie de viza. Nu-s in Schengen dragutii de ei. Peisaje ca acolo, mai rar, stiu. Poate in urmatorii ani. Pe la voi ploua? In Tirol am prins ploaie, dar mai mult dupa-masa si putina. Ploua cu soare si nu era curcubeu.
Cum te-ai hotarat, le faci camere separate la Selin si Daria?
Bee, sa inteleg ca pe acolo lumea nu se inghesuie la munca. Si aici, nu prea vor sa se angajeze pe perioada verii. Le e lene. Adevarat ca nu la toti, satul unde lucrez eu e destul de instarit. Exemple de lene gasesti insa pretutindeni.
Ce-am mai ras cu Spiderman. Bine, imi da mana sa rad ca e amuzant si ai rezolvat cu bine situatia, dar daca o prindeam eu pe Diana....intai faceam infarct si apoi daca puteam, discutam cu ea. Si ea se mai urca pe geamul de la bucatarie si jos e panta de la garaj de beton....clar albesti cand vezi asa ceva. Ma rog, acum a crescut si a inteles. Sper.
Sotul tau e de groaza cu mancarea. Cred ca mai repede ar calcula logaritmi decat sa lucreze in bucatarie. Pune-l sa incalzeasca in cuptor o pizza, cu asta n-are cum sa dea gres si aveti si voi asigurata masa cand "gateste" el.
Lili, voi cultivati si legume nu doar flori. Ce suprafata de gradina ai?
Ii place baiatului bicicleta? Diana toata ziua ar merge cu ea, dar pe caldura asta unde s-o las? Prin soare? Iar dupa ce apune, ea deja doarme. S-a mai plimbat ieri prin parc, dar e plictisitor sa dea ture imprejur.
Apropo de alergie, la finalul vizitei, adica pe samabata, a inceput Diana sa stranute, sa-i curga nasul, dar rau de tot. Am zis ca o fi bolnava, a racit de la statul in apa rece (si era cu adevarat gheata), dar nu. Facuse un episod alergic. Am salvat-o cu Xyzal, de doua ori pe zi, cate 5 picaturi. Noroc ca il aveam la mine. Si-a revenit. Uf.
Foarte bine ca nu i-ai dat lui Nicolas Singulair. Si mie mi-a spus mai demult pneumoloaga, cand avea Diana bronsita, ca s-ar putea sa-i recomande, ca s-ar putea sa aiba astm bronsic si s-ar putea-uri din astea de m-a tampit de cap. Ei, s-a vindecat Diana si gata cu medicamentele.
Totul a fost de la pneumonia aia nenorocita de la 3 ani. A ramas cu sechele.
Moni, ce frumos deseneaza Diana! A mea n-a mai desenat, acolo a sarit pe trambulina, acasa ajunsa a reinceput cu pianul...si tot asa.
Ieri a plans cu suspine ca nu mai vrea pian, sa-i spun profesorului sa nu mai vina, zic bine, dar de ce? Ca nu stie sa cante lectia. Primeste mai grele (normal) si se deprima ca nu ii iese melodia. Atunci bufneste in plans. Dupa asta se pune singura, canta de cateva ori si cand vede ca stie, gata, i-a trecut tot. E cam dificila. Ce caracter!
Fain ca invata a ta italiana. Dupa Muzzy? Noi le avem pe toate, scriem si exercitiile, le facem si la calculator. Noroc ca stie sa citeasca si sa scrie, ca acum profesoara de engleza ii da si teme. Citeste evident mai greu in engleza ca in romana, dar citeste. No, ca m-am mandrit cu ea. Mai rar.
Cand iti vine rezultatul la teste?
Daniela, ce de-a peripetii in Italia. Frumoasa tara, splendida pentru un iubitor de arta, acolo mergi pe strada, iti ridici privirea si vezi Frumusetea. As vrea la Florenta, locul de bastina al lui Michelangelo si in Umbria, unde a trait prea-dragul meu Francisc de Assisi.
Noa, bine ca ai scapat de varicela. Eu nu-s ca Bee sa vreau sa ma intalnesc cu boala, (desi o inteleg ca vrea sa scape cu toti trei deodata) ba mai mult, vreau sa-i fac Dianei vaccinul anul asta.
Ioi cat am scris. Asa ceva...
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
monica70 spune:
Hello si de la mine.Sunt cu PC devirusat,vreo doua ore a manevrat la el,numai bine io am stat si am citit in timpul asta.Ca strumfii erau pe-afara cu taica-meu,le-a intins patura la umbra in fata blocului la ei si le-a dus jucarii.Mai bine decat pe la hinte/tobogane ca putine-s cu ceva umbra dimineata.
Azi aveam in plan sa merg la strand cu prietena-mea Laura si fetele ei,colo dupa ora 17-18,dar pe net vad ca se arata averse.Pe geam nu vad inca niciun nor,dar pana diseara mai e ... Ei au fost in Italia la mare ,dar au cam tot umblat sa viziteze una alta si s-au intors mai obositi decat au plecat ... in plus mi-a zis Laura ca i s-a parut f. scurt doar 7 zile.Nu degeaba io mergeam cam pe 10-14 nopti din care la mare minim 10 nopti.Si frate-meu aceeasi faza in loc sa stea sa se odihneasca mai mult s-a obosit in Creta.Din 7 zile,2 au fost in excursii organizate,iar in alte 4 zile si-au inchiriat masina si au umblat de capul lor.Si pe caldura d-aia Dupa mine cand e mare+ caldura e de zacut la plaja + balaceala la greu.Plimbari placute se fac la alte temperaturi
INGRID mai sa apas pe "butonul de panica" cand am vazut ditamai mesajele.Acum parca vad ca esti impacata si iar nu mai scrii o luna Foarte frumoase pozele,dar atat de putine !!! Reaooo ! Cand mergi la Saint Tropez? Apropo de plimbari, frate-meu deja mi-a programat mie si Dianei un sejur de vreo 3-4 zile la ... Sighisoara la festivalul ala medieval,e la sfarsitul lunii iulie.Au facut deja si rezervari Ramo a mai fost odata si s-a gandit ca ce o sa ii placa Dianei spectacolele de pe-acolo.Chiar m-am gandit sa ii fac rost de niste rochii de printesa si sa o costumez si pe ea cat circulam pe-acolo.Ar fi incantata Voi ati fost vreodata? Trebuie sa o sun pe DEEA ca ea parca a mai fost cu vanzari acolo,poate ne intalnim.
Ingrid S spune:
Moni, unde fras sa fug?
Ce bine de voi ca mergeti la Sighisoara. V-ati rezervat camera? Parca o vad pe papusa ta costumata.
Despre dilemele tale in legatura cu Diana si nervii ei, pot sa-ti raspund cum mi-a zis si mie cineva: ei, creste fata mare, de aia e nervoasa. Zaaau? De la 5 ani? Ce convenabil e sa ai nervi, esti scutit de toate. Eu o las sa-si spuna parerea, mai cedez ici-colo, dar nu in punctele esentiale si de nu asculta, o incurca. Ma deranjeaza ca nu saluta uneori. I-am promis ca ii dau una usor dupa ceafa de fiecare data cand nu saluta, macar va invata prin reflexul lui Pavlov, daca altfel nu poate. Bine, n-am facut-o inca, nu vreau sa-mi bat joc de ea, dar daca mai creste si nu se da pe brazda, pun in practica amenintarea.
Hai ca revin de acasa, mai caut ceva oferte pentru tata, inca nu ma pot decide.
Ingrid S si Diana
Vauvenargues
miraklucker spune:
Ingrid, nu-ti trebuie NIMIC ca sa treci in elvetia. E de ajuns si buletinul. In Schengen sunt ei , dar nu in EU.
....gata barbatu ne striga la masa. Plec apoi iar la mos, si la 4 mergem sa alegem gresia, sa poata dormi linistit Heinz la noapte
Ingrid S spune:
Haha Mira, ce am mai gafat. Asa e, am incurcat UE cu Schengen, vroiam sa zic de prima si a iesit varza.
Ideea asta cu viza mi-a bagat-o in cap o cunostinta si n-am mai verificat de-i reala au ba.
Daca tu spui ca e ok, cand voi vizita Elvetia, nu mai am de ce sa-mi fac griji.
Aici murim de caldura, afara sunt peste 38 de grade.
Ingrid S si Diana
Vauvenargues