Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (193)
Raspunsuri - Pagina 11
Lorich spune:
Andree felicitari!!!! SA-TI TRAIASCA BEBE MARC, S AFIE SANATOS, PAPACIOS SI NECOLICOS!!!! 
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
Lorich spune:
Gabi super poze, foarte frumos totul!!!
cleo78 spune:
Andree felicitari!!!! SA-TI TRAIASCA BEBE MARC, SA FIE SANATOS
Ylari, imbratisari si de la noi.
Ieri uitai sa urez la multi ani si lui DAVID ADRIAN m bebe de Nicole1980 

Iar azi sunt aniversate: ALEXANDRA , pui de maiytrei, si ALESSIA CLARA pui de anisiap 

la multi ani fetelor, sa fiti frumoase si fericite!
alina_anto spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 Ieri uitai sa urez la multi ani si lui DAVID ADRIAN m bebe de Nicole1980 ![]() ![]() ![]() Iar azi sunt aniversate: ALEXANDRA , pui de maiytrei, si ALESSIA CLARA pui de anisiap ![]() ![]() ![]() la multi ani fetelor, sa fiti frumoase si fericite! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
LA MULTI ANI COPILASI!!!!!

Alina
9+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
alina_anto spune:
Gabi, l-am vazut pe micul tau Harap-Alb
Sara s-a tot uitat la filmuletul in care recita Andrei si m-a zapacit cu intrebarile
:cine e baietelul, ce face, cum face, bla bla bla..In concluzie i-a placut foarte mult Sarei de Andrei, a spus ca vrea sa il intalneasca si pe el si pe fratiorul lui, Raducu.
Alina
Lorich spune:
La multi ani DAVID, ALEXANDRA SI ALESSIA!!! 

nu a mai scris NICOLE de muuuult...stiu ca ea scria des intr-un timp.
fetelo, am facut
http://biancams76.blogspot.com/2010/06/inghetata-de-capsuni.html
e super buna, naturala si ...a papat Robert fructe!!! Crude!!
alina_anto spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Alina, ce program aveti voi de iesit la plimbare in parc pe undeva? Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
Pai momentam eu fac doar plimbari gen pat-wc-canapea... Iar pe Sara o duc Doru sau verisoara mea in parcul de langa noi sau la gradina icoanei, la sora-mea la rest. maine se duc ei doi la o nunta la palatul Snagov, eu raman cuc.. Dar stau putin stresata ca de aseara Sara are mucisori (atat, nu alte simptome). A fos luni la o aniversare si am inteles ca toti copilasii prezenti au avut ieri mucisori, dar nimic grav, asa ca sper sa fie ok maine.
eu merg sapt viitoare la control si spr sa imi dea dr ok-ul sa pot iesi la o plimbare. Si atunci imi rezerv o banca in Herastrau si ne vedem sigur!

Alina
YLARI spune:
Ooooof, numai oameni neseriosi! Azi trebuia sa mearga sotul sa ia costumul de piti ptr Eva (vorbisem ieri acolo - o firma recomandata de doamna de la gradi) si ramasese ca putem veni oricand intr 9 si 17, cu un telefon in prealabil. Noroc ca sotul chiar a sunat ca i-a zis doamna ca azi nu sunt acolo si sa se intalneasca nu stiu unde, nu stiu cand, bla, bla. Bineinteles ca am sunat-o si am luat-o la 3 pazeste, nu este posibil sa fie atat neseriozitate. Asa ca maine Eva saraca nu va avea costum si foarte bine, ca sa se lecuiasca doamna directoare sa recomande fel de fel de oameni pe care nu se poate conta. Imi este teama sa nu se supere Eva si sa nu mai spuna rolul :( Am fost prin piata dar nu am gasit nimic. Adica aveau un costul de spiridus, care arata mai mult de clown si care era aproape bun de mine. Deci.... pas. Tata s-a dus prin bloc sa intrebe pe la vecini daca au din intamplare ceva de care sa ne putem folosi. Of, of, mai, mai.
In plu, ptr ca normal, cand vin, vin toate gramada, nu se mai opresc, cica s-ar putea ca gradinita sa se inchida pe timpul verii. Great! Nu s-a gandit nimeni sa ne zica nimic pana acum. Am aflat intamplator, ptr ca o colega a sotului a vrut sa isi duca baietelul la aceasta gradinita. Mie una mi se pare inadmisibil asa ceva, cand au de gand sa se hotarasca ce fac si mai mult decat atat, cand au de gand sa ne spuna????? Eu nu am cu cine sa las fata, sotul pleaca din tara de ci eu ajung clar la balamuc, sau ce????? Romania te iubesc.
Mda, ati ghicit, ma simt super ok, am revenit la forma initiala. Prea curand?
Sper ca nu o iau razna.
Va iubesc pe toate.
Lorich, tu la cat timp dupa pierderea sarcinii ai ramas cu Robert? ![]()
Multi pupici!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
cleo78 spune:
ylari, da un tel. la prietena mea din pantelimon, poa are ea un costum de pitic de 3-4 ani?
sit-ul ei era damacom .ro
Nu strica sa intrebi.
Cat despre ramasu insarcinata dupa o sarcina mica pierduta, probabilitatea este mare. Unii dr recomanda 1 luna pauza, altii -dupa menstruatia revenita - etc. Cica sarcinile fac femeile mai fertile
. Io am zis ca io is fertila la prostii...evident.
Iar la gradi, nu te hazarda, poate i-a zis tipei asa, in dorul lelii, ca sa nu ii primeasca copilul etc. Cel mai bine intrebi.
de obicei, gradinitele private au mai putini copii peste vara, si unesc cate 2-3 grupe si fac o singura clasa; sa isi ia si educatoarele vacanta etc. La gradi unde era Mara, asa faceau.
In rest, acolo erau vacantele scrise in contract, si cu contractul in dinti nu cred ca se punea problema sa nu respecte.
Haoleo, Belleane, Homeless-i ati ajuns? Nomazi? Uof 
Mai aveti multe de facut la casa? adica nici intr-o camera nu puteti dormi?
edit: Desiree, pe undi umbli? Ce face printesa noastra? (vrei nu vrei, Victoria e si a noastra
)