Prietene la bine si la greu - 123
Raspunsuri - Pagina 11
raluci_b spune:
pt zilele astea ploioase va recomand sa vedeti filmul Due Date, este destul de haios
tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 13+cu
laurairina13 spune:
Diana, vazut si eu pozici cu iezii tai, Vlad deja mi se pare ca are o mutrita de mare cuceritor, dar si protector cu Teo, iar fetele, una mai frumoasa ca alta! Timeea e deja domnisorica Frumos la Germanica per ansamblu, dupa cum reiese din pozele si filmuletele voastre!
Ramonika, de ce descrii tu am fugit eu mereu, de asta am si intarcat copila imediat dupa ce am aflat ca sunt gravi. Nu am vrut sa ajung la situatia voastra, pe care, sincer, pe mine m-ar termina psihic. Ma bucur ca rezisti inca, si ca ii oferi lui Ruxi inca luxul asta, chiar si cu pretul ..rabdarii tale.
Nu stiu sa iti ofer solutii, eu de inainte de un an tot i-am scos din mesele de supt de peste zi, incet incet cate una, fara mare tragedie( de altfel nici nu s-a simtit pt ea nici un disconfort/lipsa tatzi) caci nici nu manca mai nimic altceva. Cum i-am scos suptul, a mai inceput sa manance cate ceva, nu exagerat, iar cum am intarcat-o cam dupa vreo luna deja aveam nopti intregi dormite.
Ce zice Raluci ca traieste de doua nopti eu deja traiesc de vro 5 luni, sunt si nopti cand mai maraie, ii dau apa, o intorc, o mai sucesc si adoarme imediat, aproape ca nici nu o simt ca doarme langa mine( cu exceptia faptului ca doarme in pozitii tare incomode si pt ea si pt mine, de-a curmezisul patului, cu capul in coastele/burta mea, sa fie cumva aproape de carne de om) Nici nu vreau sa imi aduc aminte ce a fost pana la intarcat, nopti nedormite cu duiumul (pana la 4 luni, sugea din ora in ora noaptea), si inca cate..Deja ma apuca jalea cand stiu ca vine bb2, si o luam iar de la capat.
Repet, asta e experienta mea in ale alaptatului, sunt perfect multumita de cum a decurs, Amalia a supt lm pana la un an si aproape 2 luni, iar la bb2 la fel voi proceda.
Intarcatul a fost treptat, i-am tot scos din supturi pana ajunsese sa suga doar la adormit, apoi a avut o perioada imediat dupa un an cand a cam inceput sa refuze si suptul de la adormitul de seara si atunci am simtit ca incet incet se pregateste singura de intarcat.
Atata regret am, ca de cand am intarcat-o nu prea mai mananca lapte de nici un fel..Suplinesc prin muuulte iaurturi si ce branzeturi mai accepta.
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 27+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
gabitza35 spune:
Diana,sunt absolut minunati copiii tai..
Noi,mai precis Dragos s-a potcovit cu o iritatie urata pe scrot. Cel mai probabil e din cauza ca m-am apucat eu sa schimb marca de pampersi asa din senin.Pana acum foloseam Pampers premium Care ala albicios si le-am luat Pampers Acive baby.Eva nu are nimik,iar la el a aparut cand eram deja la baxul nr 2,asa ca nu stiu daca scutecele sunt de vina 100%. Suntem in tratament cu cremute,pe el nu-l deranjeaza iritatia (asa pare) sper sa fie ok in o saptamana.
Incet-incet si-a eliminat masa de noapte de la 2,acum se trezeste pt bibe undeva la 4.30-5... astazi a fost la 6...bea 180 lp si somn in general pana la 7,azi a fost 8.
Pana ieri la culcare le dadeam 210 ml Lp, goleau tot si uneori mai mataiau si le suplimentam. Asera le-am dat 250 ml si l-au baut pe tot. Acum nu stiu daca trezirea mai tarzie a lui Dragos e legata de cresterea cantitatii de lapte la culcare sau de temperatura de afara. El este ca mine, cum se depaseste temperatura de 27 grade maxim, incepe calvarul ..urasc caldura asta irespirabila.Cum se racoreste afara si in casa, parca invie Dragos,nu mai e pleostit si marait. Eu am bagat AC in functiune,ininte de somnuri le racoesc camera macar sa poate adormi in conditii ok,eu dorm la mine cu geamul deschis (la ei il inchid sa nu-i trezeasca zgomotele din cartier,alarmele auto, gunoierii, cainii,etc)
Floricik,unde sunt alea 23 grade, ca vin si eu cu mucosii.... stam toata vara
poze
simina_kin spune:
FETELEEE, aveti vreo solutie pt vanatai???
Am cazut pe niste trepte + manerele si colturile din mobilei din casa === am picioarele VARZA
Mai am cateva zile si plec la mare si nu ma pot afisa asa
Am ajuns sa ies afara imbracata in pantaloni lungi
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
LA MULTI ANI LUMI_C!!!
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
DianaR spune:
Simo Hepatrombin sau Lioton sa te ungi pe vanatai.
Multumesc ptr vorbele frumoase! Sper sa revin spre seara...
laurairina13 spune:
Lumi Calin
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 27+ cu
Firefly's shop
BLOGUL MEU
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DianaR Simo Hepatrombin sau Lioton sa te ungi pe vanatai. Multumesc ptr vorbele frumoase! Sper sa revin spre seara... Diana cu Vlad (16.05.04) & Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09) |
SARU'MANA
Ti-am admirat mushetarii
Ancutza_Bro spune:
Lumi C
Diana ce copii mari si frumosi ai, Teo s-a facut o frumoasa !
Gabitza ce nasol cu iritatia aia la Dragos, bine ca nu il deranjeaza, sper sa scapati repede de ea
Ramonik daca te oboseste prea mult Ruxi cu suptul asta foarte des ai putea sa incerci peste zi sa-i oferi altceva , o felie de mar, o rondea de orez, ceva ce stii ca ii place foarte mult...noi asa am reusit sa scoatem suptul din timpul zilei, ramanand cel de seara si noaptea cand nu era prea constienta de ce se intampla...apoi a renuntat si la alea...de cateva luni doarme de la 22 la 7 fara nici o trezire
noapte buna
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
monis5 spune:
hai pana sar sarbatoritele cu o cafea, dau eu una
+
Lumi_calin
Cristina_boc
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)