Prietene la bine si la greu - 123
Raspunsuri - Pagina 10
magdaz_ina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika in alta ordine de idei, am vazut ieri o stire cum ca cercetatorii chinezi vor sa cloneze vacile pentru a da lapte exact ca laptele matern... |
nu accesez linkul ca numai ideea este vorba lui Monis, fix, dar fix ca laptele matern...
rares - living on the edge
magdaz_ina spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro plus de asta imi doresc ca putinul timp cat sta acasa , sa-l petrecem impreuna, sa ne relaxam, sa discutam, sa vedem o stire |
E tare frumoasa imaginea asta.
In alta ordine de idei, eu mereu am spus: "de aceea are copilul doi parinti, ca sa se ocupe amandoi de el" iar acum as completa ca si o casnicie se duce in doi.
Situatia cu serviciul peste 12 ore pe zi e de plans... sunt fost copil crescut cu asa un tata si va spun din experienta ca nu e nostim deloc... deloc... ajungem la "exista viata dupa serviciu?"... stiu insa ca face parte din realitate dar sper sa faca parte cat mai putin din vietile noastre.
citat din mesajul lui Ancutza_Bro va spuneam eu ca Sabina mea e un mic uragan, Doamne fereste ce ramane in urma ei dupa o zi de stat in casa, nici nu ar avea pe unde sa calce sotul |
Asta face parte din farmecul varstei, peste cativa ani ne vom intreba unde au disparut jucariile...
Ale noastre asa si stau, majoritatea timpului...
Doar mamaia are probleme cu ordinea si Iarina, acum, "fata mare" mai are "accese" de facut ordine... si "vai, mami, Rares iar arunca jucariile..."
Lasa, ca ii trece si lui Rares in cativa ani...
Peste 20 de ani avem timp din belsug pentru ordine si curatenie...
rares - living on the edge
Ancutza_Bro spune:
hai ca am mai prins 10 min cat isi face fii'mea siesta dupa baita
Magda
legat de jucarii (si nu numai) stiu ca e normal, doar ca exact cum am spus, daca nu le-as strange putin nici nu am avea pe unde calca, si nu ma refer doar la camera ei, ci la toata casa, inclusiv bucataria
referitor la stirea cu laptele de vaca, sa stii ca exact asa am reactionat si eu aseara, am pufnit in ras... pana cand nu or exista operatii de transformat vaci in oameni/femei nu o sa existe nici lapte de vaca = lapte de mama
am uitat sa spun ca desi la capitolul ingrijit copil sotul nu exceleaza, el este cel care face mancare in casa in 90% din cazuri , el este responsabilul si cu spalatul vaselor, eu rar ma "ud" pe maini, in schimb, ordinea si curatenia imi revin mie...
nu este dracul chiar asa de negru, doar ca as vrea sa nu se mai eschiveze atat cand vine vorba de facut ceva cu si pentru copilul lui
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
monis5 spune:
citat din mesajul lui magdaz_ina Peste 20 de ani avem timp din belsug pentru ordine si curatenie... |
eu as zice ca peste 15... . Ce adolescent vrea sa aiba de-a face cu "batranii"? (Doamne cand imi aduc aminte cum eram in liceu... brrrrrr, sper ca Iulian sa treaca mai smotth peste perioada aia; si eu cu el ).
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
dankutza spune:
Eu nu prea am multe de zis zilele astea. Prietenii stiu de ce Astazi mi-a venit si ciclul si nu ne putem folosii de el. Dupa ce ne intoarcem de la mare, mergem din nou la dr.
Poze recente cu Ceazara
https://picasaweb.google.com/102033086594026986450/18Luni#
dana n. spune:
citat din mesajul lui dankutza Eu nu prea am multe de zis zilele astea. Prietenii stiu de ce Astazi mi-a venit si ciclul si nu ne putem folosii de el. Dupa ce ne intoarcem de la mare, mergem din nou la dr. Poze recente cu Ceazara https://picasaweb.google.com/102033086594026986450/18Luni# |
E minunata Pinky
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 16+
DianaR spune:
Imi pare rau ca sunt asa scurta dar nu-mi mai ajunge timpul...
Raluci esti o dulce si daca m-ai rugat asa frumos, i-a de aici (si restul fetelor dragi sunt invitate)... Am fost harnica azi si m-am mobilizat sa pun pe langa pozele din linkul de mai sus si 2 filmulete:
Suntem bine sanatosi cu nervii tot mai creti (astia mari )... Pup toate fetele necajite sa sa simta mai bine!
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!
Ramonika spune:
Diana super simpatica aia mica cu casca pe cap... cum se invartea ea... si ursul mi-a placut.
dankutza frumusica Pinky. ii sta bine cu ochelarii de soare.
vreau sa dezvolt putin subiectul cu suptul foarte des, ca poate nu am fost destul de explicita. cand aud ca fulgusorii sug dimineata si seara imi spun ca e parfum. la noi cred ca e deja prea exagerata cu suptul.
deci noaptea suge de 2-3 ori, mai mult se trezeste spre dimineata cand se lumineaza afara si ca sa nu se trezeasca de tot, o mai pun la san si readoarme (n-as avea chef sa ma trezesc la 5 ).
bun, dimineata la trezire iar supt. dupa aia mergem in sufragerie si daca ma asez pe canapea la TV (sau pentru orice altceva) vine calare pe mine si suge. e in stare sa stea jumate de ora la san, cu mici pauze.
dupa asta, mergem sa luam micul dejun. ea nu mai sta de mult in scaunelul de masa, ci se fataie prin bucatarie, iar cand ma vede asezata la masa si ca mananc, vrea in brate si suge... deci eu imi iau micul dejun cu copilul la san...
dupa aia, indiferent de momentul zilei, cand ma vede pe canapea, sau pe un scaun, sau pe pat, deci intr-o pozitie accesibila pt. ea, vine si ma suge.
cand stau la calculator pe scaun (ca acum), ma suge. asta si face ACUM.
mai suge si cand imi fac exercitiile de gimnastica pe podea. e regula, cum ma vede ca ma pun pe jos, hop pe mine la
daca incerc sa o resping in oricare din situatiile de mai sus, e jale mare. urla de se aude in tot blocul, e in stare sa planga jumate de ora, pana imi face nervii praf si cedez. de multe ori imi spun ca mai degraba o las din prima sa suga decat sa trec iar prin nervi si urlete.
si de cele mai multe ori suge in gol, avand in vedere ca ma suge asa des, normal ca nu suge mereu lapte. deci sunt pe post de suzeta. (acum regret ca nu i-am dat suzeta de mica, la bb2 asa o sa fac).
situtiile in care nu suge sunt: cand mergem afara, normal, cand e ocupata cu joaca prin casa. cand ma joc cu ea nu suge, insa nici nu ma pot juca toata ziua, nu putem si iesite afara toata ziua.
deci cand e implicata in ceva nu suge, insa pe mine ma depaseste energia ei, pur si simplu nu ma pot juca toata ziua cu ea...il mai trimit pe sotz sa se joace cu ea, sa mai lase tztz, insa uneori prefera sa vina la mine sa suga decat sa se joace cu tac-su...
deci cred eu ca nu e exagerat cand spun ca suge prea des... as vrea s-o mai raresc (nu sa renunt de tot). dar nu stiu cum. ar fi simplu daca ar fi toata ziua ocupata, dar n-am cum sa o tin toata ziua ocupata...
plus ca nu se joaca deloc singura, toata ziua trage de noi, de nu mai stim ce sa facem. se plictiseste foarte repede de jucarii, de orice si nu stie ce sa mai faca. ne depaseste si pe noi situatia asta.
se tine dupa mine mereu, nici la buda nu pot sta linistita, ca vine dupa mine...
cam asta e situatia.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
ionelamaria spune:
Mneatza
Iar dau eu ? Fie.... Poftim pentru toate mamicile si toti taticii( ca e we si suntem mai multi la cafea azi)
Cuscri, ce spui tu suna tare obositor pentru tine. Eu chiar cred ca pentru ei nu e niciodata prea mult supt, dar ai nevoie de un echilibru... szau asa simt eu ca iti doresti
La noi era tot cam asa cu putin timp in urma ... aproape asa. Solutia mea a fost sa bag o vreme program intensiv de "ocupat" cupil cat sa descopere alte lucruri importante si sa mai piarda din interesul pt sisi. E drept ca si scaderea laptelui la mine a venit ca n sustinator oarecum, daaaar... el suge cand are chef indiferent daca e sau nu lapte ( dupa cum si spuneam: nu mai e lapte dar e bun asa... parerea lui)
Acum na, fiecare incearca pana gaseste o solutie adaptata.... dar eu incep sa ma ingrijorez ca se lasa de supt cine sa ma inteleaga? Ba mi-e teama de tandem , ba ca se lasa de supt Mihnea...
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 20+ cu
raluci_b spune:
Neatza, baut cafea
LUMI_CALIN La Multi Ani cu fericire, sa fii sanatoasa, implinita si iubita Sa ai o zi frumoasa
Ionela azinoapte am visat ca ne-am intalnit
Ramonik inteleg perfect ce zici, asa era si Remus pana nu demult, acum a mai invatat ca tzitzi face nani si trebuie sa le lase, insa sunt momente cand nu scap, momentele de supt variand intre 2-5 ori pe zi.
Dau si eu ceva de baut pt ca baiatul meu de 2 nopti nu s-a mai trezit deloc si dimineata s-a dat trezirea la 8, eeee alta viatza, sa vedem cat mai tine
Legat de indoirea laptelui, a mea pedi zice ca nu e deloc de acord cu asta, decat daca se depasesc 500 ml pe zi.
Diana sa traiesti, am vazut frumoasele poze/filmuletze. Teo cu casca pe cam e mortala si cu lingura de ciocolata . Sunt minunati pruncii. Va doresc nervi intinsi cu placa si cat mai multa relaxare
Weekend prelungit frumos
tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 13+cu