Prietene la bine si la greu - 123
Raspunsuri - Pagina 12
Ramonika spune:
fetelor, multumesc de raspunsuri.
Ancutzel - nu merge sa-i dau altceva, oricum cand e vorba ca vrea tztz nu accepta nimic altceva. am incercat sa-i dau si LV indulcit cu miere, dar se stramba si nu-l bea...
Licu - la a mea nu merge sa scap daca nu-i mai dau eu tztz. poate daca era mai mica, insa asa stie deja de mult unde sa caute...
am ajuns sa mananc in picioare, tastez la PC din picioare numai sa ma lase putin in pace.
cuscri - singura solutie pt. noi ar fi cum spui tu, sa o tin non stop ocupata. si chiar asa nu garantez ca in timp ce ne jucam nu-si aduce aminte de tztz.
oricum, eu sunt incantata ca suge, insa PREA DES. is tare curioasa cum o fi intarcatul la noi, cand o fi sa fie. eu am mers pe principiul ca o sa se intarce singura, om vedea.
monis - mersi de linkul ala cu alimentatia, am frunzarit putin, o sa-l studiez mai intens cand iese sotul cu fata la plimbare, ca acum is cu Ruxi in brate, suge...
oricum la ea problema in general e ca nu prea se da in vant dupa nici o mancare, nu ca nu i-ar placea doar carnea si ouale si in rest ar manca orice, nu...
simina sper sa-ti treaca repede vanataile. asteptam poze de la mare. noi vara asta nu servim mare, iar singurul meu regret este ca nu o sa o cunosc personal pe licu
gabitza nu stiu ce sa zic de iritatia aia, sanatate lui Dragos.
lumi_c La multi ani pt. ieri
cristina boc La multi ani pt. azi
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
Ramonika spune:
nu s-a uitat nimeni pe mailul comun? am trimis in mailul "fotografie impresionanta" o poza. ce parere aveti?
zebra roz
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika nu s-a uitat nimeni pe mailul comun? am trimis in mailul "fotografie impresionanta" o poza. ce parere aveti? Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz zebra roz |
Ramo, e super cunoscuta poza si f f impresionanta. Uite si www.imagegossips.com/2011/05/women-breast-feed-for-animals/" target="_blank">aici.
Sa stii ca nici Alex de pe blogul cu pricina nu papa mare lucru, de aia sunt sigura ca te poti inspira de pe acolo cu diverse
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
ionelamaria spune:
Mneata
Lumi C Cristina
Multumim de cafea, Monis
Cuscri, macar un timp , cat sa nu mai asocieze starea de bine doar cu suptul, zic si eu. Acum na, si eu sper sa alaptez cat mai mult pe Mihnea si apoi si pe bb2( n-are inca nume). Ca nu va renunta ea la suptul de peste zi doar pentru distractie.... asta e clar.... mai ales la inceput, dar incet incet poate ramane cu suptul numai cand ii e foame/sete sau o deranjeaza ceva... La astea 3 eu cred ca nu trebuie sa-i refuzam niciodata..... dar na... asa simt eu....
Eu sunt o norocoasa, sau nu... ca a renuntat singurel. Cand cerea sisi il intrebam daca sigur sisi sau poate vrea sa facem altceva. Uneori cerea sisi... si asta primea, alte ori renunta fara sa ceara a doua oara si prefera joaca.... dar asta a fost la noi... Nimeni nu poate garanta ca Ruxi nu va prefera mereu sisi.
Vedeti voi cum va gasiti echilibrul... asa incat sa-i fie in primul rand copilei bine si apoi si tie cat de cat... ca eu incep sa cred ca te streseaza... am impresia ca te fugareste prin casa . Trebuie sa recunosc faptul ca "imaginea" imi pare comica... asa cum imi par comice multe chestii facute de piticii astia la aceasta varsta... Incepe sa se manifeste evident imaginatia si inteligenta si gasesc solutii tot mai haioase sa-si rezolve problemele.
Despre noi:
Marcam un progres: Cu tot zbuciumul din ultima perioada, incet, incet, Mihnea ajunge sa ceara la wc pt "treaba mare". Cum nu am depus efort in acest sens.... sunt tare mandra de el. Asta ma ajuta sa fiu increzatoare si sa ma las in continuare "la mana lui". Daca a stiut singur sa faca asta... si de scutec va scapa singur. Imi pot mentine starea zen , nu?
Si una "rece": azi ma duc la soacra-mea. Sa mor de stiu de ce?!?! Dar na, sotul e peste tot cu mine ( mai ales acum cand am avut atatea pe cap cu tata) si ma simt prost sa-l refuz sa-l insotesc la socrela. Moamaaaa... in cap am numai scenarii de stres: stai sa vezi ca "nu e bine ca alaptez", ca "nu e bine ca Mihnea inca nu mananca tot ce mananca lumea" ( la ei tocatura si tochitura si prajelile inseamna mancare... restul e frunzareala). ca... ca..... si alte alea la care vor juca rol de victime in fata rautatii mele...
Dar na, tot ce nu ne omoara ne intareste.... Ia sa vedeti voi ce tare ma intorc eu de la ei Nu stam decat cateva ore... n-o sa mor... nu? Sper
Sa aveti o duminica frumoasa frumoasa!!!
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 20+ cu
crissa13 spune:
Buna ziua,
Am reusit sa citesc pe diagonala, acum sunt la serviciu si nu am prea mult timp liber.
Vroiam sa ii spun Ancutzei ca tati se va schimba atunci cand o sa incepi serviciul. Intr-o oarecare masura asa era si sotul meu inainte sa incem munca, nu prea se ocupa el de copil, doar se juca cu el. Acum de cand e nevoit sa stea cu Robi ii schimba scutecul urat mirositor fara problema, il hraneste, il culca, e un tata implicat.
Ramonika parca l-ai descris pe Robi la partea cu suptul. E disperat dupa tzitzi. Cand nu sunt acasa mananca bine, cum sunt prin preajma vrea doar san. Momentan la noi e ok asa. Nu stiu cum va decurge intarcatul, imi e putin teama ca o sa sufere.
Noi suntem bine, Robi iar e putin racit, tuseste, e sub tratament homeopatic. Ar fi atatea de povestit de cate lucruri noi face de cand nu am mai scris!! Acum a inceput sa faca mini propozitii, ne striga prin casa pe nume, ii place sa scrie mult, atat de mult incat mi-a scris si pe perete, ii plac foarte mult animalele, pisicile in special, alearga prin parc porumbeii.
Ups trebuie sa inchei aici, sper sa pot sa revin.
Pupici
ionelamaria spune:
Eu pe maili-ul comun nu am mai intrat de 1000 de ani. Sper sa-mi fac timp si pentru asta.... sper...
Pozele cu alaptatul animalelor sunt categoric de "neignorat". Sunt convinsa ca au starnit multe controverse. Unele par naturale , spontane... altele sunt pentru a vinde, pentru scandal. Oricum... sunt impresionante
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 20+ cu
dana n. spune:
Neata!
Monis, multumim de cafea. peste o saptamana imi beau cafeaua impreuna cu parintii mei...nu stiu ce am, dar parca niciodata nu am asteptat asa nerabdatoare venitul in tara.
Lumi_calin Cristina_boc
Si sa imi traiasca si mie mamica draga ptr ca astazi este ziua ei.
Diana, am vazut pozele, aveti niste copii superbi
Te mai asteptam pe la noi.
Ramonika, ce obositor trebuie sa fie ptr tine...eu tot ideea Ancuztei o aveam...dar daca zici ca nu functioneaza...
Ionela, felicitari lui Mihnea, ai baiat mare.
Bafta cu socrela
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 16+
Ramonika spune:
monis wow! eu n-am mai vazut poze din astea pana acum, de asta m-a impresionat poza cu pricina.
cuscri multa rabdare la socri iti doresc si priveste partea buna a lucrurilor, ca stai putin, altii stau un week-end intreg.
crissa deci am o colega de "suferinta".
am mai zis, nu faptul ca suge ma deranjeaza, ci ca suge prea des, in niste situatii in care chiar ma incomodeaza, cand imi iau micul dejun, cand fac gimnastica pe podea...
ma rog , sper sa fie o etapa si cu timpul sa ma mai slabeasca...
dana LMA pt. mami a ta
maica-mea s-a impiedicat de un prag si a cazut. in casa. si-a invinetit o mana, o dor niste coaste... de-acum vin batranetile, plus boala, e greu.
zebra roz
Lumi_Richard spune:
La multi ani Lumi_C!
La multi ani Cristina_Boc!
Va doresc multa sanatate si implinirea tuturor viselor,nu in ultimul rand multa fericire alaturi de familie!
Cory_B spune:
Ramonika - si noi la fel suntem cu suptul Des nene,des. Dar,eu in timpul sapt. merg la serviciu deci intre orele 8-18 n-are tzitziMi-a fost teama cand am inceput munca ca va face mare scandal dupa tzitzi,el sugand aproape non-stop...cum descrii si tu. Insa,surprinzator...a fost f cuminte si chiar a inceput sa pape f bine,orice. Nici la noi nu merge faza cu pacalitul,iese urat daca nu-i dau. Doar apa bea cand nu-s eu acasa,alt lapte nu accepta. Cand sunt acasa,in weekend...cam asa ne ocupam timpul...tzitzi Noaptea...foiala,mai o gura de tzitzi...Si eu vreau sa se intample treptat intarcatul dar la cum il vad de ahtiat dupa tzitzi...nu prea vad sa se intample curand. Noroc ca m-am adaptat...Sfaturi nu prea sunt,nu cred ca vrea prea des...doar o iubeste pe tzitzi...stiu ca e obositor dar...eu am hotarat ca e cel mai ok asa..si cat mai poate dura,totusi? Cativa ani...Va pup,incerc sa revin later ca bubu e obosit,am fost la ferma de animale...super incantat