Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *285*
Raspunsuri - Pagina 9
Ellenuta spune:
gatta santatate multa .. of dar ce v-a lovit si pe voi .. imi pare tare rau ..
nici noi nu stam prea bine, ma rog .. anna care e cu mucii taras si desigur cu tuse care da in voma .. mi-e groaza ca stiu ca ma voi chinui cateva saptamani cu tusea asta, asa e mereu ... eva vad ca e relativ ok, sper sa nu ia de la anna ... n-am vb cu dr pediatru, insa, o mamica la eva la gradi zicea ca l-a scapat pe fii-su in 3-4 zile de tuse cu aerosol cu adrenalina si ser .... ????!!!! voi ce ziceti?
azi n-am mai plecat pe nicaieri caci ne-a dat ploaia planurile peste cap .. poate diseara la un film, sa vedem cum e asta mica ..
pupici!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela si lui Dudu i-am facut aerosoli cu adrenalina acc si ser in proportia data de dr. "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
mie mi-e cam teama de adrenalina asta .. anna tuseste, insa, parca nu atat de grav sa-i fac aerosol cu adrenalina .. o sa sun dr sa intreb .. pana atunci o sa-i fac cu ser si acc ...
sanatate mult!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
Ioanact spune:
La multi ani, roli!
Multa sanatate si fericire!
Concediu placut!
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
grati.ela, Ellenuta sanatate multa!
ALINA
de
Blogul fetelor!
NataliaS spune:
Salutare!
Ce ma bucur c-ati mai scris macar putintel..hai mai fetelor, in ritmul asta ne incheiem topicul in scurt timp...
Elle - faine planuri de vacanta...octombrie...Tenerife

...la mine va fi un octombrie cu parfum de scutece![]()
Gatta - mersi frumos de laude...si eu zic ca sunt frumoase amandoua, (iar Stef e "ratusca cea urata" transformata in lebaduta
), ca doar sunt ale mele si dupa cum spuneam si pe FB imi doresc ca cea mica sa fie sanatoasa si in rest...sa semene cu surorile ei![]()
Roli - vacanta placuta!
Si acum sa va zic ce n-am mai facut si voi face acum...sper sa nu fie o mare teapa...am luat bilete de Tez Express 5* Ultra All Inclusive in Antalya...asa ca noi mergem in vacanta, dar nu stim unde
...aveam insa de ales intre varianta asta si a nu merge in vacanta, asa ca am preferat sa ma risc...va zic cand ne intoarcem daca am dat sau nu cu capul de pragul de sus
Plecam marti, pe 28 cu avionul din Cluj. Am emotii cu imbarcarea ca sunt in sapt 32, dar mi-am luat hartie de la medic si sper sa nu comenteze prea mult...
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si
30 sapt cu 
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Ioanact spune:
eladea La multi ani, lui Filip! 
Sa fie sanatos, cuminte si fericit! (scuze pt intarziere)
ALINA
de
Blogul fetelor!
Ioanact spune:
Buna!
Am si eu o intrebare: ce pot sa-i dau/ fac Ioanei ca sa nu o m doara/usture cand urineaza?
Azi dimineata plangea cand urina.
De ieri e deranjata la burta (dealtfel si eu si sotul suntem
).
Ii dau ceai, ii pun ceva cald pe burtica..
Dupa amiaza vom merge la dr., dar pana ajungem m-am gandit sa va intreb si pe voi.
La multi ani, Honey79! 
La multi ani, sweetgys! 
M-am uitat in lista de pe prima pagina si l-am vazut pe Bodgan al Lalei_d, ca a implinit o frumoasa varsta, pe 23.06.
Asa ca ii ureaz si eu cu intarziere un sincer : LA MULTI ANI! 
ALINA
de
Blogul fetelor!
jelimoni spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ellenuta
mie mi-e cam teama de adrenalina asta .. anna tuseste, insa, parca nu atat de grav sa-i fac aerosol cu adrenalina .. o sa sun dr sa intreb .. pana atunci o sa-i fac cu ser si acc ... sanatate mult! Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun |
Elle si eu i-am facut lui Robi aerosol cu adrenalina, chiar fara ser mi-a recomandat doc. i-a mers super,in 2-3 zile rezolvam problema. i-am facut de mai multe ori, chiar n-am avut nici o problema.
grati.ela spune:
i-am facut analizele dimineata lui Dudu la Medlife Grivita si are infectie urata....intra pe CEDAX... a rezultat si o anemie la fel de urata pe care o vom trata dupa faza cu infectia.