Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *285*
Raspunsuri - Pagina 10
laura_dimitris spune:
Buna, dupa mult timp! Atat de mult ca nici un mai tin minte cand am intrat ultima data pe despre copii !!!ma simt ca o tradatoare dar am avut sunt nu sunt an tare greu. La munca , acasa, cu copilul mare in clasa intai, cu copilul mic plin de crize de plans din cele mai stupide motive.am fost plecati 2 saptamani in vacanta in grecia. Am fost in platamonas unde mi a placut mult. De maine incepe si "vacanta" mea. Incep serviciul miercuri iar maine ii duc pe copii l-a mama l-a tara. .i a fost dor de voi si mi au lipsit discutiile noastre zilnice altadata !!
gattasalvaje spune:
Ola zuzici !
Laurici , welcome back !Sper sa intri mai des si sa ne povestesti de tine si nazdravanii tai 
Nati waaaw...maine decolati! Sa aveti o vacanta minunata !
Elle , adresa mea de e-mail este : simonaioana75@yahoo.com. Daca ai timp sa-mi trimiti chestia aia cu regimul , ar fi super .Aerosoli cu adrenalina , ser si flixotide i-am facut Sarei cand avea bronsiolita . In ultimul timp , eu i-am facut Sarei cu prospan picaturi+ser 1/2 . Acum vreo luna , cand am fost racita si eu si n-am dormit o saptamana din cauza tusei , mi-am facut si eu aerosoli cu prospan si in 2 zile nu mai aveam nimic. Este f. eficient , insa miroase oribil
Grati...uuff ce belea pe Duducu 
.Incearca o cura cu oua de prepelita pentru anemie si pt pofta de mancare . Sanatate multa!
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE
Povestea nasterii
Ellenuta spune:
buna fetelor
iaca vin si eu la ceas de seara .... sunt cam suparata caci mama se interneaza maine ptr analize premergatoare unei operatii la genunchi .. artroscopie .. am tot citit pe net despre asta si sper din suflet sa fie bine ...
nati disctractie placuta la turcaleti!!! sper sa fie totul bine si sa va simtiti bine. ai un curaj mami!! bine, si eu aveam 32 s cand am plecat la mare in concediu, insa, eram aici la vecinii bulgari ..
laurici va pup pe toti cu drag! tare mi-a fost dor de tine! m-am gandit eu ca esti super mega ocupata!! cand ii aduci pe pitici inapoi? facem un moghioros? cine se mai baga?
gatta ti-am trimis pe mail regimul! spor! referitor la prospan picaturi .. nu e ptr tuse uscata?? anna o are productiva .. ii fac cu ser, dexametazona si fluimucil ...
grati uf imi pare tare rau ptr duduc!! sanatate multa si sa se faca bine repede pitix!
jelimoni nu i-am facut cu adrenalina ca nu am sunat la dr .. sper sa fim pe calea cea buna ...
noapte buna!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
NataliaS spune:
'Neata!
Sanatate puiutilor bolnaviori!
Grati - buna ideea Gattei cu ouale de prepelita! Saracutul Dudu...
Gatta, Elle - mersi de urari!Sper sa fie bine, ca azi noapte am avut cosmaruri...nimeream doar in hoteluri oribile![]()
Ref la adrenalina - e buna, dar eu as lasa-o pentru cazuri cu adevarat grave...pana sa ajungi la ea este serul fiziologic, prospanul care merge pe orice fel de tuse si chiar flixotide-ul.
Si Horia tuseste ca un magar de vreo aproape 2 saptamani...inca e cu Aerius si Symbicort si nu vad prea multe semne ca ar trece....poate aerosolii naturali de la mare sa-l ajute.
Pupici si sa va treaca repede tusea!
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si
30 sapt cu 
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
pink_heart spune:
fetelor intru si eu pe fuga...si am o intrebare
Voi cum curatati/sterilizati aparatele de aerosoli?Eu nu l-am mai folosit pe al meu de ceva vreme si aveam nevoie acum de el,dar am vazut ca sunt niste resturi de prospan pe furtunel.
"Viata este precum o melodie frumoasa, numai versurile sunt o incurcatura" (Hans Christian Anderson)
"Pentru orice realizare, primul pas este curajul"– Johan Wolfgang von Goethe
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanact Buna! Am si eu o intrebare: ce pot sa-i dau/ fac Ioanei ca sa nu o m doara/usture cand urineaza? Azi dimineata plangea cand urina. De ieri e deranjata la burta (dealtfel si eu si sotul suntem Ii dau ceai, ii pun ceva cald pe burtica.. Dupa amiaza vom merge la dr., dar pana ajungem m-am gandit sa va intreb si pe voi. ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor! MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! ![]() |
Dak nu este prea tarziu, poti sa-i dai nurofen; atenueza senzatia de usturime ; si s-o speli de fiecare data dupa pipi cu ceai de musetel.
Si musai recolteaza-i si du la analize; sa nu fie vre-un balaur.
Sanatate multa!

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 3 ani
Ioanact spune:
ginnette multumesc!
Am fost la dr si mi-a dat: Sumetrolin, Ibalgin si Biotics.
Ii pun si ceva caldut la burtica.
I-am luat scutece up & go, si i-am explicat ca nu e pampers ci chilotel si sa nu faca pipi sau kk in el ca il uda/murdareste.
In seara asta pana sa adoarma a cerut doua ori la baie: o data pt pipi si a doua pt kk, dar noaptea cand doarme nu simte si ieri noapte a udat chilotelul. ![]()
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanact In seara asta pana sa adoarma a cerut doua ori la baie: o data pt pipi si a doua pt kk, dar noaptea cand doarme nu simte si ieri noapte a udat chilotelul. ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor! MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! ![]() |
Si Adela face la 11:00 la olita si pana dimineata o gasesc cu papersul ud (tot chilot i-am pus si eu, dar nu tine faza cu 'nu-l murdari' pt ca mi-a zis ca-l bagam in masina sa-l spele
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 3 ani
pink_heart spune:
Hello!
Zuzici...azi am primit ceva mai buna veste,dupa ce programul meu foarte incarcat nu mi-a permis nici cum sa ma sincronizez cu medicii la care trebuia sa ajung cu Bia la control(ortoped,neurolog si kineto),am hotarat sa ii fac programare la particular.Si am fost astazi la prof.Jianu si dupa 30 de minute de sucit copilul pe toate partile si alte 15 min de vorbit cu mine : explicatii,aratat carti;ca mi-e nu imi venea sa cred a pus diagnosticul :BIA E PERFECT SANATOASA.Ma rog defapt afectiunea care a avut-o ea nu a fost nici pe departe parapareza spastica,ortezele nici nu avea nevoie de ele.
In fine am plans ore in sir de fericire si inca nu imi vine sa cred.
"Viata este precum o melodie frumoasa, numai versurile sunt o incurcatura" (Hans Christian Anderson)
"Pentru orice realizare, primul pas este curajul"– Johan Wolfgang von Goethe
codrutaa spune:
Buna!
Bravo Bia si mamica de Bia! Asta da veste minunata! Prin cate ati tercut si voi...
Laura Dimitris, bine ai revenit!
Alina023 va doresc sa va fie bine in noua tara!
Alina de ct, cu infectia urinara nu uita de multe lichide... ceai, apa plata. Sanatate Ioanei!
Despre noi: Am trecut cu bine peste operatia de polipi care s-a desfasurat vinerea trecuta la o clinica privata. Totul a fost OK , dar cred ca am imbatranit 5 ani, asta in conditiile in care eram la clinica privata si cineva statea langa noi si ne informa de fiecare etapa. Revenirea din anestezie la noi nu a fost foarte furtunoasa, Alexia a dormit 5 ore dupa operatie. Insa starea aceea in care a fost cand a adus-o din sala de operatii cu ochii intredeschisi si cu respiratia sacadata, palida si rece la maini....brrrr si acum cand ma gandesc imi vine sa plang. Sper din suflet sa nu mai ajungem in aceasta situatie niciodata. Acum e insa bine, doarme linistita noaptea, mananca mai bine, e foarte vioaie si, ce e mai important, nu are nici o amintire neplacuta in legatura cu operatia. De maine o duc din nou la bunici, la tara, si continuam cu tratamentul de imunizare. Cam asta e despre noi.