Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *285*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetelor

ce mi-e dor de vremurile alea bune cand umpleam un capitol intr-o singura zi .. acum, multe dintre noi sunt la munca, in plus a venit si vara si e vremea plimbarilor .. abia astept sa plecam la mare, sa ne balacim si sa ne distram .. apoi, de la 1 oct, poate chiar mai devreme, incep serviciul .. cred c-o sa-mi fie tare greu dupa 2 ani de stat acasa .. s-ar putea sa incep mai devreme ptr a-mi lua 10 zile libere la sf lui oct caci pleaca toata gasca in tenerife si n-as vrea sa ratam vacanta asta ...

in rest, toate ok pe la noi .. anna s-a facut o nazdravana, incepe sa vb tot mai mult si chiar ne intelegem cu ea, in continuare e o mancacioasa, are aproape 14 kg si 88-89 cm .. eva parca s-a facut o idee mai cuminte, de ieri cand mi-a promis ca nu mai ma supara .. ma enerveaza ca pune suflet in toate, cat pare de zvapauga, e emotiva si se supara si plange din nimicuri .. ieri, prietena ei cea mai buna, antonia i-a zis ca nu mai vrea sa fie prietena ei si a inceput impreuna cu alta fetita sa rada de ea .... vai ce jale .. ce plansete a tras eva .. s-a rugat de mine sa ma duc la antonia, s-o rog sa fie prietena ei .. Doamne cat suferea si aia radea de ea .. mi s-a rupt sufletul dar ce sa-i fac .. i-am explicat ca nu se poate s-o fortam sa fie prietena ei, ca in viata vor fi alte si mai rele, sa nu mai planga si sa sufere ... azi chipurile s-au impacat ..

eu continui cu regimul .. n-am mai dat nimic jos de ceva vreme, tot la - 20 sunt .. e drept ca nici aerobic nu am mai facut .. sper sa ma apuc in forta iara de sapt viitoare .. incerc sa ajung la 70 pana plecam la mare (caci sigur acolo vor fi tentatii, noroc ca e sala de fitness), adica sa dau jos 6 kg .. nu stiu daca voi reusi ..

ca planuri de vacanta, pe 23 plecam la mare, la nisipuri, apoi in august mai vrem 1 sapt la munte cu fetele, insa, cred ca tot la bulgari, in arbanasi, a fost o prietena de-a mea la o pensiune cu piscina, loc joaca copii, super! 130 ron camera cu md ..e ok, nu?? apoi, sa vedem daca reusim cu tenerife, daca nu, macar un city break in 2 ca sa ne relaxam .. eu as vrea barcelona ..

hai ca m-am intins ca o placinta ...

pupici!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

buna fetelor

ce mi-e dor de vremurile alea bune cand umpleam un capitol intr-o singura zi .. acum, multe dintre noi sunt la munca, in plus a venit si vara si e vremea plimbarilor .. abia astept sa plecam la mare, sa ne balacim si sa ne distram .. apoi, de la 1 oct, poate chiar mai devreme, incep serviciul .. cred c-o sa-mi fie tare greu dupa 2 ani de stat acasa .. s-ar putea sa incep mai devreme ptr a-mi lua 10 zile libere la sf lui oct caci pleaca toata gasca in tenerife si n-as vrea sa ratam vacanta asta ...

in rest, toate ok pe la noi .. anna s-a facut o nazdravana, incepe sa vb tot mai mult si chiar ne intelegem cu ea, in continuare e o mancacioasa, are aproape 14 kg si 88-89 cm .. eva parca s-a facut o idee mai cuminte, de ieri cand mi-a promis ca nu mai ma supara .. ma enerveaza ca pune suflet in toate, cat pare de zvapauga, e emotiva si se supara si plange din nimicuri .. ieri, prietena ei cea mai buna, antonia i-a zis ca nu mai vrea sa fie prietena ei si a inceput impreuna cu alta fetita sa rada de ea .... vai ce jale .. ce plansete a tras eva .. s-a rugat de mine sa ma duc la antonia, s-o rog sa fie prietena ei .. Doamne cat suferea si aia radea de ea .. mi s-a rupt sufletul dar ce sa-i fac .. i-am explicat ca nu se poate s-o fortam sa fie prietena ei, ca in viata vor fi alte si mai rele, sa nu mai planga si sa sufere ... azi chipurile s-au impacat ..

eu continui cu regimul .. n-am mai dat nimic jos de ceva vreme, tot la - 20 sunt .. e drept ca nici aerobic nu am mai facut .. sper sa ma apuc in forta iara de sapt viitoare .. incerc sa ajung la 70 pana plecam la mare (caci sigur acolo vor fi tentatii, noroc ca e sala de fitness), adica sa dau jos 6 kg .. nu stiu daca voi reusi ..

ca planuri de vacanta, pe 23 plecam la mare, la nisipuri, apoi in august mai vrem 1 sapt la munte cu fetele, insa, cred ca tot la bulgari, in arbanasi, a fost o prietena de-a mea la o pensiune cu piscina, loc joaca copii, super! 130 ron camera cu md ..e ok, nu?? apoi, sa vedem daca reusim cu tenerife, daca nu, macar un city break in 2 ca sa ne relaxam .. eu as vrea barcelona ..

hai ca m-am intins ca o placinta ...

pupici!

papa bun

Elle, esti grozava, in cat timp ai dat jos 20 kg? Ai vreo reteta, sau doar sport si mancare ordonata?

Anna o ajunge in curand pe Eva, draguta de ea.

Sa aveti fun in vacante, super ca puteti merge, sper sa aveti noroc de vreme buna si de copii cuminti.

Ce sensibila e Eva, deja au inceput fetitele cu chestii din astea? Nu e cam devreme sa se necajeasca unele pe altele? Zic si eu...eu nu am observat inca la al meu.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ellenuta, ce bine sta Anna cu kg. Andrei abia acum are si el 15.

Am gatat bagajele. Mai are sotul sa puna catrafusele de plaja si eu sa fac niste snitele pt drum.
Maine la 7 suntem pe cai. Va fi canicula si noi n-avem AC!!! Dar nici mai devreme nu putem ca sotul e varza de oboseala. Mai bine topiti de caldura, da cu soferul odihnit.

Sa va regasesc cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

elle, uauuuuuuuu, ce grasunica ai tu acolo...Eric abia acum, are 14.5. kg.. of ce fetite rele...asa sunt astia micii, din pacate...cand vor sa te raneasca, o fac fara menajamente...pupam pe Evita scumpa sa-i treaca supararea...nu merita...

roli, distractie faina... drum bun!

alina, sa fie cu noroc marea mutare... sa va acomodati rapid...cat despre familia lasata in urma, hmmm...e greu, f greu, dar daca ati ales deja drumul asta, e bine sa fiti impacati sufleteste...si e bine ca ai tai va sustin...

eliza, haha...si? l-a dus acasa?

LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULT NOROC SARBATORITILOR ZILEI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

hello ma' girls

da .. nici eu nu credeam ca pot fi asa rele fetitele la varsta asta, dar uite ca se poate, din pacate .. oricum, antonia o impinge numai la nazdravanii pe eva si in plus vb tare urat cand vine cu bunica-sa in parc, o face nebuna si proasta, o musca de-i face vanatai, etc .. eva se mai ia dupa ea ..nu va spun ce perdaf i-am tinut si am luat-o si pe sus si am adus-o acasa .. acum, cand o aude pe antonia vorbind urat cu bunica-sa, o cearta si ii zice ca nu e frumos etc .. mi-e un drag cand o aud ..

raly aprox in 5 luni jumate am dat jos 20 kg cu regim, sport, eletroctimulare si masaj .. nu zic ca m-am chinuit tare rau, am mai si trisat, am mai gustat una alta .. sper sa-mi ating goalul de a ajunge la 65 kg la 22 nov, adica fix la 1 an de la startul dietei .. asa mi-am propus .. sa vedem daca voi reusi .. astea ultime 12 kg par cel mai greu de dat jos ..

roli have fun in vacanta!! lasa ca de sambata cica se face racoare .. 21-24 grade .. anna sta bine cu kg ptr ca mananca bine, e pofticioasa .. eva .. vai viata mea .. o masa dureaza enorom si la 2 minute tb sa-i zic .. eva mesteca, da mancarea dintr-o parte in alta si inghite, altfl sta cu ea asa la nesfarsit ..

eladea sar-mana! lasa ca si eva are 14,8 kg .. nu-mi vine sa cred c-o ajunge anna din urma .. pup baietii!

noapte buna fetele

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Elle , pentru regim ai mers la un nutritionist ? Daca ai vreo recomandare pt mine , ar fi binevenita ...eu astept s-o trimit pe Sara la Campulung si sa ma apuc si eu serios de slabit. Nu stiu ce naiba se intampla , parca ma ingras cu aer . De mancat , mananc f. putin , e adevarat ca nu prea fac miscare , dar am pus 7 kg in 6 luni si m-am abtinut de la multe chestii , n-am facut excese , nu m-am lasat de tigari...clar , se intampla ceva cu mine , imi vine sa sparg oglinzile de prin casa cand ma vad
Super planuri de vacanta aveti !

Roli , drum bun si vacanta placuta , sa va intoarceti bronzati si odihniti !

Nati sunteti o familie superba , am vazut pozele pe FB si am ramas uimit cat de frumoasa s-a facut Stef . Eu o admiram si cand era bebe , avea o dragalasenie deosebita , insa , din ce creste , se face pe zi ce trece mai frumoasa !Cred ca o sa roiasca pretendentii la usa voastra peste cativa ani !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

La multi ani, tuturor celor care poarta numele Sfantului Ioan Botezatorul!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

seara buna

Doamne ... m-a secat de nervi azi eva, dupa ce-mi promisese ca e cuminte ... i-am zis ca-i gasesc o gradi particulara s-o duc acolo caci nu se mai poate ... colac peste pupaza, de ieri behaie intr=o veselie si of course au si muci ..

gatta nu am fost la nutritionist, eu tin un soi de regim monti, care nu e un regim ci un stil de viata .. chiar da rezultate, combinat cu miscarea .. da-mi adresa de mail sa-ti trimit o sinteza ..

alina ce sarbatoare e de urezi lma? habar nu aveam ... oricum, lma ioanei!

noapte buna

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

alina ce sarbatoare e de urezi lma? habar nu aveam ... oricum, lma ioanei!

papa bun

Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul!
Multumesc!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Roli, vacanta placuta!

si noi raportam o casa virusata...Dudu e cel mai lovit: are deja 10 zile de viroze. Prima rosu in gat...facut exudat si iesit negativ...la 4 zile se suprapune o alta viroza care se lasa cu muci...par verzi si ne pregatim de analize...surpriza....mucii dispar si vomita in timp ce conduceam...imagine de cosmar...uda pe par, haine, tot bordul varza, scaunele...efectiv horor!...apare diareea crunta....toate aceste zile au fost insotite de febra, de ieri aproape de 39. Avea si el 13.5kg acum 10 zile...acum are cu indulgenta 12.5... eu sunt cu capul teapan, Ozi cu nas si tuse, tatsu cu gat... in concluzie am dat de belea!

Elle, te admir!

Pupici tuturor!!!

Mergi la inceput