Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *285*
Raspunsuri - Pagina 6
pink_heart spune:
Nu roli,nu am inscris-o...ca au fost o groaza de probleme,eu nu am putut sa ma ocup si de asta...asta e.
"Viata este precum o melodie frumoasa, numai versurile sunt o incurcatura" (Hans Christian Anderson)
"Pentru orice realizare, primul pas este curajul"– Johan Wolfgang von Goethe
gattasalvaje spune:
Ola zuzici !
Lala ai SMS , aici nu ai activata optiunea PM ...chiar am vrut sa te sun aseara , eram prin Auchan si mi-am amintit de voi.
Roli...
"Azi dimineata aveau amandoi pampersii mustind de pipi si ei se laudau ca n-au facut pe ei ." ....

,mi-ai inseninat ziua cu faza asta !
Elle si Eliza saru-mana pt sfaturi referitoare la afte. Ieri am observat ca incep sa treaca , am inceput sa-i dau cu un spray care , dupa parerea mea a facut minuni , Dr. Geske se numeste , este un spray antiviral bucofaringian...il recomand sa-l folositi cu incredere , e f. bun.
Grati , felicitari Ozanei pentru reusitele scolare !
Fug s-o iau pe Sara de la gradi sa mergem la doctor
Va pup
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE
Povestea nasterii
pink_heart spune:
Gatta am activat si PM.
Si de ce nu ai sunat,eram prin zona si sigur ne vedeam
Zuzici eu va urez un sfarsit de saptamana cat mai frumos si poate mai scrieti si voi pana luni...sa am ce citi si eu la cafea ![]()
"Viata este precum o melodie frumoasa, numai versurile sunt o incurcatura" (Hans Christian Anderson)
"Pentru orice realizare, primul pas este curajul"– Johan Wolfgang von Goethe
NataliaS spune:
Salutare!
Gatta - imi pare rau sa citesc de Sara si de aftele nenorocite...eu le urasc din tot sufletul meu...am folosit bicarbonat si o solutie facuta la farma din Aftolizol +Nistatin +Anestezina, in cazuri extreme cand a fost combinat cu herpes i-am dat Aciclovir tablete. A aparut si ceva solutie de la URGO pentru afte pe care mi-a recomandat-o dr. ca fiind f buna ca nu mai dor.
Roli - si Stef se trezeste cu pampersul mustind...dar asta e, nu renunt la laptele de seara ... cu siguranta vor scapa si ei o data si o data de pampersi...
Grati - felicitari fetei!
Eu mor de ciuda ...vreau la mare! si tot nu se arata...cred ca intru in depresie daca nu vad marea deloc :(
Sunt amarata rau si abia astept ziua de maine sa merg la medic...mi-am primit rez la analizele de trimestru 3 si sunt nasoale...am o multime de modificari si sper sa nu fie totusi atat de rele pe cat par...
Pe stef a muscat-o o insecta de nas si are acum un cartof in loc de nas, ochiul umflat si jumate de obraz...parca ar fi klingonian
...nici nu mai seamana cu ea...Horia e ultra racit, a facut febra 39 de vreo 2 zile, acum e pe antibiotic si antialergice si sper sa-i treaca repede ca e rau la boala ca un bb...
In rest sunt rotunjoara ca o bila, insomniaca rau si asta imi trezeste nostalgii ..."Odiseea by night" mai tineti minte?
ce vremuri...imi sangereaza gingiile, imi curge sange din nas, mi se umfla picioarele si cireasa de pe tort : mi se prinde nervul sciatic
Ufff cat m-am plans...dar o fac si eu aici ca n-am unde...
Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si
30 sapt cu 
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Eliza spune:
Hai Nati ca nu mai e asa mult si vine printesa#3. Sper sa fie ok cu analizele si Stefi sa-si revina ca sa o intampinati pe cea mica sanatosi si cu forte proaspete
.
Noi raportam o saptamana uscata. Azi noapte s-a trezit singura de 2 ori la 12 si la 5 s-a dus dingurica la baie si apoi din nou in pat. Sper sa nu vorbesc inainte dar cred ca am scapat de pampers.
Azi am fost la dentist sa rezolvam si ultimile cariute. Nu stiu daca v-am zis dar la ultimul control in feb i-a gasit o gramada de cariute, la una din masele a trebuit sa-i puna coroana. SI toate astea in 6 luni pentru ca in sept anul trecut era ok
. Asa ca a indurat saracuta de 4 ori anestezie si tot restul. Am inceput sa spalam foarte bine dintii , sa floss in fiecare dimineata si seara, apa de gura , calciu, vit D si sa speram ca reusim sa nu mai facem altele. Spre surprinderea mea a suportat foarte bine, i-am explicat ce se intampla ce o sa-i faca si a fost ok. Noi nu am stat cu ea cat timp i-a facut tratamentul pentru ca doctorul a zis ca e mai bine asa si cand iesea de acolo incepea sa langa nervos, mai mult ca o descare pentru ca dupa cateva minute era totul ok. Am fost tare necajiti din cauza asta, dar acum nu mai avem ce face decat sa fim foarte atenti la spalatul dintilor.
Eliza 
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii
Ioanact spune:
Buna seara!
Eu n-am incercat sa-i scot pampersul noaptea.
Am fost si plecata 5 zile la mama (stiti ca v-am zis ca are cancer
. De ieri e m bine, nu m vomita si nu m are dureri, asemnatoare cu contractiile, ba chiar a mancat bine. A inceput u tratament cu perfuzii acasa), iar fetele au stat cu tati si cu mama soacra.
ginnette ce ma bucur ca ti-ai gasit un alt loc de munca m bun. 
NataliaS ma rog la Dumnezeu sa fie si cea de-a treia printesa, si sa o nasti sanatoasa! 
Astazi a avut Ioana serbarea.
Am facut cateva poze, pt ca nu m are blitz ap foto si era si intuneric in sala.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
Buna!
Unde sunteti?
Va ofer o cafea! 
Poftiti de serviti!
O Duminica placuta sa aveti!
ALINA
de
Blogul fetelor!
roli25 spune:
Noi am fost la botezul finutei, a 4-a pe lista finilor. Au facut la Casa Jienilor pe Agricultori (pe langa Protv). Foarte frumos, terasa mare, loc de joaca pt pici, mancare buna de tot.
Au zburdat de la 2 pana la 8 jumate. Cand am ajuns abia am reusit sa-i spal partial
si au cazut lati.
Fina a fost cea mai cuminte dintre toti, a papat si a dormit. N-a zis nici pas toata ziua.
Ioanact spune:
Buna!
Serviti o www.totuldesprecafea.info/wp-content/uploads/2010/04/cafea-decofeinizata-300x207.jpg" target="_blank"> cafea?
roli sa-i fie de bine increstinarea finutei!
Ma bucur ca ati avut o zi minunata!
Sambata am fost si noi la "motul" finutei !
Au pus masa afara in curte..a fost frumos.
De cand am venit acasa , Ioana are momente cand imi zice mamaie. 
Daca a stat cu soacra 5 zile, s-a obisnuit cu ea.
Si o veste buna, un pic offtopic, ca nu e vb de Ioana: ieri Justina a facut primii pasi
( cam tarziu fata de alti copii care la varsta ei alearga ).
O saptamana frumoasa va doresc si ca tot am intrat in post, pt cei care tin, va doresc un:POST USOR! 
ALINA
de
Blogul fetelor!