Puiuti de Randunici 2008!! (485)
Raspunsuri - Pagina 19
nyny spune:
Neatza....
Mariana sarumana pt cafelutza
Asa e... noi suntem bine, dar duminica am fost la un botez in Buc si la intoarcere am lovit un caine pe sosea. Am cam bulit masina
... se repara cu casco, dar dureaza. Intre timp, multumim lui DD ca suntem noi sanatosi, ca nu s-a intamplat vreo tragedie. Sotul conducea si a izbit cainele in plin, n-a schitat nici un gest pt a-l evita, ceea ce este foarte bine, ca altfel puteam sa ne rasturnam pe camp, sau cine stie ce altceva se mai putea intampla... o aveam si pe Mara cu noi. Si bine ca nu conduceam eu... ca teoria o stiu bine (ca nu trebuie sa incerc sa evit nici un obstacol mai ales cand ai viteza), dar practic nu stiu ce fel as fi reactionat
.
Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny Neatza.... Mariana sarumana pt cafelutza ![]() Asa e... noi suntem bine, dar duminica am fost la un botez in Buc si la intoarcere am lovit un caine pe sosea. Am cam bulit masina .Mamica fericita de Mara si de David |
Off...important e ca sunteti bine, tablaria se repara...Bine ca sotul tau a avut prezenta de spirit si a trecut cu brio peste incident...

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Nyny ne bucuram ca sunteti bine si ca DD v-a ajutat sa treceti cu bine peste asta.Va las un fresh de fructe si o inghetata cu caramel.
Eu fug sa gatesc ,mai am calcat si sa fac ordine in baie si la mine in camera.
MarianaPop spune:
Alina, multumesc pentru fresh
! Il beau pe nerasuflate si fug...am o zi "rupere"
si am o stare bleah...
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
nyny spune:
Mai da ce-i linistea asta aici?...Hai sa bag si eu un mesaj inainte de culcare...
Duminica, daca tot am fost la Buc i-am luat Marei bicicleta. Bine... dupa cateva ore ne-am dat seama ca are o roata desumflata (4 persoane am fost in magazin cand am cumparat-o si niciunuia nu i-a trecut prin cap sa puna mana pe roti sa le verifice
). Am asteptat pana luni, am dus-o la vulcanizare: PANA...nu avem (sau nu vrem) sa-i punem un petic la camera, asa ca am asteptat pana azi cand a ajuns sotul iar la Buc si s-a dus cu ea inapoi la magazin. Una peste alta i-a schimbat bicicleta cu alta noua si azi i-am facut proba in parc. Merge super... neasteptat de bine. La inceput se misca mai greu, dar dupa putin timp n-am mai avut nici o problema. E super incantata
.
Si despre David... ieri a vrut sa se pupaceasca cu un pom (cred) si si-a facut praf nasul. Nu era de ajuns ca are numai vanatai pe picioare... cine il vede cine stie ce parere isi face, acum are si nasul zdrelit de parca-i Rudolf, renul lui Mos Craciun
.
Gata, ma duc la culcare. Va doresc sa aveti o noapte linistita
.
alina_satena spune:
Neatza fetelor va poftesc la o
aburinda si la un ceai irlan\dez.
Nyny sa foloseasca Mara cu placere bicicleta cat despre nasucul lui David dai cu crema de galbenele si nu yi vor ramane semne.Eu
la piata cat mai este racoare.
MarianaPop spune:
Buna dimineata si din sud-est
!
Alina, multumesc pentru cafeluta
...eu deja o beau pe a doua
. Si azi am o zi cam "zbuci"...asa trece timpul si nici nu intervine monotonia...
Nyny, Mara sa foloseasca bicicleta cu placere! Bine ca ai avut posibilitatea sa o schimbi
. Off...nasucel de Davidutz...ce sa pateasca...
mama sa-i treaca. In privinta vanatailor...imi era asa de ciuda ca Bianca e "premianta" la capitolul asta...dar anu' asta mi-a trecut...
. E un copil nazdravan, deja ni se curata cojitele de la al treilea rand de cazaturi...
Mariana, mamica de
MarianaPop spune:
Mai fetelor dar ce-i cu linistea asta
? Nimeni mai zice nimic
?
Alina, gata piata? Ce bunatati pregatesti azi
? Delia ce mai face
?
Doinita, ai disparut brusc si fara cuvinte...Sunteti bine 
?
Va doresc o zi racoroasa! Ce bine o fi acum la mare
!

Mariana, mamica de
nyny spune:

Da ne-a molesit caldura de tot. Am avut o dimineatza
tare nasoala. Vad ca s-au mai domolit lucrurile acum...sper sa o tina tot asa. Am aranjat si noi un weekend la munte la mijlocul lunii iulie. Abia astept
... Doamne am ajuns sa ma bucur ca ies 3 zile din oras... si oricum ne ducem cu copiii deci mai mult ca sigur o sa ma intorc mai obosita decat plec. Dar nu conteaza... atata timp cat se simt ei bine si mai iesim si noi din monotonia asta... e bine.
Mariana asa nazdravana e pitica
? Lasa ca se mai domoleste cand se face mai mare
.
MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor
!
V-am pregatit cate un irish coffee
si
ceai verde cu lamaie! Sunteti asteptate la o sueta pe ramurica
!
Nyny, ma bucur din suflet ca ai reusit sa programezi o iesire la munte 
. Si eu o rasucesc pe toate partile..poate..poate o iesi vre-o 4 zile la mare la sfarsitul lunii iulie...
Sanatosi sa fim, daca vrea DD o sa mergem.
Iubita mea e un baietzoi in toata puterea cuvantului
, ca tot si-a dorit mami un flacaias
.
Va doresc o zi racoroasa
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**