Puiuti de Randunici 2008!! (485)
Raspunsuri - Pagina 20
nyny spune:
Neatza...
Mariana sarumana pt cafelutza
. Doamne ajuta sa va realizati si voi planurile cu concediul
... e necesara o evadare pt incarcarea bateriilor.
Fetelor... voua cum va dorm copiii? Mara e tare agitata de cateva nopti. La inceput am pus pe seama caldurii, dar acum incep sa cred ca e mai mult decat atat. Noi trecem iar printr-o perioada mai incarcata... ne cam certam ziua pt ca s-a schimbat foarte mult... David parca s-a linistit, incepe sa se joace frumos... se cunoaste ca a mai crescut, in schimb Mara parca regreseaza. Face o gramada de treburi urate numai ca sa iasa in evidenta. Eu incerc sa-mi pastrez calmul dar intr-un final cedez si ajungem tot la certa. Nu am lovit-o niciodata si nici nu am de gand sa o fac vreodata... dar mai ridic tonul, tip... nu vreau ..dar inevitabil se ajunge acolo. Voi cum procedati in momente de genul asta?... cum va stapaniti nervii? Faptul ca ne certam ziua cred ca o face sa fie agitata noaptea
.
Mamica fericita de Mara si de David
alina_satena spune:
nyny eu cred ca asta este motivul ptr care nu doarme noaptea.Eu cred ca ea este putin geloasda pe fratele ei,incearca sa o implici in chestiile care le faci tu ptr David.Eu cand Delia facea tampenii o pedepseam la colt.
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny Neatza... Mariana sarumana pt cafelutza . Doamne ajuta sa va realizati si voi planurile cu concediul ... e necesara o evadare pt incarcarea bateriilor.Fetelor... voua cum va dorm copiii? Mara e tare agitata de cateva nopti. La inceput am pus pe seama caldurii, dar acum incep sa cred ca e mai mult decat atat. Noi trecem iar printr-o perioada mai incarcata... ne cam certam ziua pt ca s-a schimbat foarte mult... David parca s-a linistit, incepe sa se joace frumos... se cunoaste ca a mai crescut, in schimb Mara parca regreseaza. Face o gramada de treburi urate numai ca sa iasa in evidenta. Eu incerc sa-mi pastrez calmul dar intr-un final cedez si ajungem tot la certa. Nu am lovit-o niciodata si nici nu am de gand sa o fac vreodata... dar mai ridic tonul, tip... nu vreau ..dar inevitabil se ajunge acolo. Voi cum procedati in momente de genul asta?... cum va stapaniti nervii? Faptul ca ne certam ziua cred ca o face sa fie agitata noaptea .Mamica fericita de Mara si de David |
Nyny sa te auda DD
!Cateodata e cam dificil sa ma stapanesc
...dar oricum nu intelege neam...
Fac intotdeauna ce vrea ea, ca sa evit pe cat posibil certurile si nervii de dupa...caut sa nu se "supere" seara ca altfel e agitata toata noaptea...
. Incerc si eu...dar nu reusesc intotdeauna
. Ii explic ce, cum si ce fel...dar degeaba
. De exemplu azi dimineata, la ora 06:45 ma certam cu ea ca vroia sa ia de acasa "maiti binsele si circuitul" ca sa le duca la cresa...
si nu-ti spun ce smiorcaieli mi-a tras dis de morning...
. Cand se fixeaza pe ceva frate...n-o scoti la capat...nu i le-am dat... in schimb a luat un ursulet jerpelit care canta...Parerea mea

...poate ca e geloasa...simte ca nu mai e in prim plan si face orice sa-ti atraga atentia...
si multa rabdare!Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
nyny spune:
Alina, Mariana

Imi dau seama ca gelozia este motivul principal, cu toate ca dupa parerea mea nu ar avea nici un motiv sa fie asa. Ii iubesc la fel de mult, ma port exact la fel cu aman2, cand il pup pe unul sau il dragalesc, imediat ma duc si la celalalt...samd. Mara se rasfata foarte mult in ultimul timp, plange la comanda cand nu facem ca ea, se izmeneste, tipa (odata am prins-o cand isi exersa plansul in fata oglinzii
... va dati seama ce actrita e? )... nu stiu ce sa zic... simt ca situatia imi scapa din maini. De multe ori ma simt de parca as vorbi cu peretii
.... ce sa mai ...e o perioada foarte grea pentru noi. Eu tot sper sa treaca repede...
Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:

Nyny, ramane sa ne consolam una pe cealalta povestind "iesirile" puilor nostri
.
Va doresc un we placut!

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor
!

si 

sunt pregatite! Poftiti va rog
!
Va doresc o zi fara vant si ploaie
!

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Mariana multumim frumos ptr tratatie,eu deja savurez cafea ca azi am o zi full si tre sa dfiu seata pe viteza super fast
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Mariana multumim frumos ptr tratatie,eu deja savurez cafea ca azi am o zi full si tre sa dfiu seata pe viteza super fast ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina, iti doresc sa realizezi tot ceea ce ti-ai propus

! Cum a fost in we?Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
week-endul l-am stat in casa deoarece in bucuresti a fost urat a plouat a fost rece
,dar speram sa recuperam
.Sper sa term,in toate muncile azi