Puiuti de Randunici 2008!! (485)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Am morcov,ceapa,cartofi,ardei gras si dovlecel.Ghiveci am facut ieri am pus si mazare.Deci m-a cuprins o disperare de nu am cuvinte.Cu 50Ron toti banii habar n-am ce sa fac.

http://alinahandmade.blogspot.com/

Dovlecei umpluti de post ! Calesti putin orezul, ardeiul gras si ceapa taiate marunt, morcovul dat prin razatoare, condimentezi dupa gust, adaugi la final in compozitie bulion, patrunjel sau marar, umpli dovleceii...si gata. Ce zici? Merge?

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Ar merge dar nu stiu daca tre sa fierb dovleacul inaintre sa umplu dovleacul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Ar merge dar nu stiu daca tre sa fierb dovleacul inaintre sa umplu dovleacul.

http://alinahandmade.blogspot.com/

Dovleceii NU se fierb inainte. Ii tai sa fie de inaltimea unui ardei gras, ii cureti de coaja, ii scobesti si dupa aceea ii umpli. Le pui capacele din rosie taiata rondele. Ii tii la fiert pana se face orezul, nu mai mult! La calit poti sa adaugi cateva linguri de apa si lasi sa scada bine, bine...Dovleceii pot fi serviti cu o lingura pe deasupra de smantana, in cazul tau e f. bun si iaurtul. Ce-ti ramane de la scobirea dovlecelului, storci bine in maini si faci compozitie de piftelute. Adica: adaugi branza rasa, ou, marar,piper dupa gust, dai prin faina si le prajesti ca pe piftelele obisnuite .

Mergi la inceput

Cine s-o fi logat cu "randunici" la 12:23 ? Si de ce oare ?

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Scuze pt absenta... am avut 2 zile libere si n-am avut timp de nimic altceva in afara de copii. De maine intru iar "in paine" cum se zice si o sa vb mai des. Cam liniste p-aici...

si sa aveti o zi usoara in continuare

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Nyny speram ca te-ai bucurat de aceste 2 zile.Eu mi-as dori macar o zi ptr mine(poate suna egoist)dar simt nevoia.Abia astept sa vina week-endul sa fie si sotul acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

Buna seara si scuze pentru absenta, dar e motivata.Acum o saptamana am plecat la tara de mosi, si am facut pomana parintilor mei iar cand am ajuns acasa mi s-a stricat calculatorul.
Yari a avut serbare pe 15, si a fost o scumpa si o dragalasa. Ne-a facut surpriza si a spus poezioara singurica, neajutata de doamna educatoare, a dansat, a cantat, chiar nu s-a observat ca ea era cea mai mica de varsta din grupa.
De vineri a fost la noi si ne-am simtit extraodinar de bine in compania ei. I-am pus pe terasa o piscina si mai tot timpul a fost la balaceala. Noi o scoteam pe o parte, ea intra pe cealalta. La inceput ne-a cerut si sapunul, pana a inteles ea ce e cu piscina.La gradinita au ramas doar cativa copii si nu prea ii mai place.Vrea la Nina la baie tot timpul, sa o aducem la noi.Probabil saptamana viitoare va merge cu fata mea la tara la ceilalti bunici ai ei.

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor !

Cafeluta-i gata! Poftiti si serviti !

Nyny, Magdalena ma bucur sa vad ca absenta voastra "motivata" nu s-a datorat unor evenimente nefericite si ca sunteti bine atat voi cat si puiutii !

Alina ti-a iesit reteta de dovlecei ?

Va doresc o zi buna !

Mergi la inceput

Mariana iti multumesc ptr tratatie.Reteta nu am mai avut timp sa o incerc.Acum incerc sa ma trezesc

Mergi la inceput