Puiuti de Randunici 2008!! (485)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata fetelor !

Va invit la o cafea speciala !

Va doresc o zi excelenta!

la munci!
Ooops iar e asta cu slipu' !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Neata,sucuri,cafele,ceaiuri cu lamaie,avem de toate,numai sa poftiti

Ma duc sa-mi incep si eu curatenia,sa-mi las curat,dar cred ca pana sambata e la loc Mariana,a avut si sotu o tentativa in dimineata asta sa o cheme pe socrela,cica sa ma ajute,da mai mult ma-ncurca,da i-am retezat-o,i-am zis sa o cheme numa vineri,si dupamasa...go..acas.Eu nu stiu de ce se baga ai socrelele astea ca musca-n lapte,in loc sa-si vada de batranetea lor.
Spor la munci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

He, He, He!!!
Buna dimineataaaa!!!
Sunt prezenta la cafea si nu numai
...
Azi va servim o cupa de sampanie si o felie de tort burburuza!!! Aniversam 15 ani de casnicie si avem party...asa ca sunteti invitatele noastre, da?
Avem de toate...baloane, confeti, artificii, cantam, dansam...si tot felul de surprize!
Va si va doresc o zi ca a noastra!

Tatiana, data urmatoare n-o mai ratam...

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Da' ce dezmat pe noi dis de morning !

Doinita, daca-i party cu placere !
La multi ani impreuna cu multa intelegere ! Sa fiti sanatosi, sa aveti parte numai de fericire si bucurii alaturi de puiuta voastra !
Multumesc si pentru link . Am atat de multe adunate....da' interes ioc. Cupilu' nu are rabdare sa stea intr-un loc ... astept sa vad ce anume o s-o intereseze pe viitor...deocamdata am descoperit ca-i place sa deseneze, picteze, e pasionata de lego si puzzle si cireasa de pe tort.... ii plac masinutele la nebunie .

Tatiana imi pare rau ca nu ai reusit sa ai parte de dixtractie ! Vor mai fi si alte ocazii! Poate o punem de-o chestie in grup ! Ufff...fara cuvinte in privinta soacrelor... ce sa facem... cand te casatoresti, neamurile nu poti sa ti le alegi.... Luptam, luptam...forever .
Sa ai spor la treburi !

Alina, capul sus...afacere fara profit...se mai intampla...o sa fie si alte ocazii mult mai bune .

Va las...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Doinita casa de piatra in continuare si lti Ani de casnicie inainte.
Spun si eu prezent la cafea chiar daca m-am trezit mai tarziu si eu azi am zi de si mai am si maseaua umflata.Trecem peste imi doresc doar sa scap mai repede de maseaua umflata.Va doresc o zi usoara si DOINITA petrecere frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Doinita La multi ani fericiti impreuna!. Sarumana pt cinste ... foarte bune.

Alina spor la treaba... poate oboseste si maseaua aia si te lasa in pace.
Tatiana mama... ce reject i-ai dat soacrei
Mariana cum a decurs negocierea cu sotul? Te vad mai veseloasa azi...

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Ce linisteee !

Doinita, nu mai spui nimic ? Sau pregatesti fundita pentru diseara?

Alina, sanatate !

Nyny a mers cum nu ma asteptam ! Oricum l-am lasat "masca" cu invitatia la o coffee . Pacat ca efectu' s-a evaporat cand am ajuns acasa.... Da' nu ma las ever !

Fetelor, cu un ochi plang si cu altul rad , omu' si-a gasit un job part time dar...trebuie sa-mi las frunzuta toata ziua la cresa . Da' ne facem noi mari, nu?
Aseara am fost pe bulevard la desene pe asfalt....ce bucurie...a facut impreuna cu tati o pisica si s-a urcat cu piciorusele pe ea spunand "Uite mami m-am urcat pe Mutzi!" Asa o cheama pe noastra si de multe ori vrea sa se urce pe ea ...bietul animal...
Oare sa vina soarele si pe strada mea ? Nici nu indraznesc sa ma bucur! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Mariana ma bucur ptr tine si gandeste pozotiv in continure si totul va fi bine stai linistita.Sunt alaturi de tine chiar daca numai virtual fin pacate

Mergi la inceput

Buna dimineata !

Poftiti la cafele, ceaiuri, energizante, fresh-uri de fructe, ape tonice cu lamaie si cornulete din foietaj... Avem de toate...doritoare sa fie...

Noutati:
Quick 24 - 70% reducere la rochii, bluze si fuste in perioada 15.06 -21.06.11;
Carrefour din Braila - promotii cu ocazia aniversarii a 10 ani - ex. tricouri pentru femei, barbati cu 10 RON, jucarii 10 RON, set 3 maieuri pentru fetite 10 RON...si altele; perioada 16.06 - 29.06.11

www.link de reclama catre alt site - avertizare/articol/Psihologie/8202/Uimitorul-test-de-personalitate-al-dr-ului-PHIL-10-cinci-si-aproape-totul-despre-tine.html" target="_blank">Test de psihologie

Va doresc o zi nemaipomenita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Buna dimineata dragutelor!
Mariana, multam de cafea...si sa dea DD sa dogoreasca soarele la voi in casuta
Fetelor va multumesc pt urari si va doresc ceea ce-mi doresc si noua...adica sa ajungem bunici fericiti...
Deci aseara la noi in cuibusor a fost party(noi 3)...am cantat, am dansat pana pe la vreo 22,30...cand am cazut late...eu adormind inaintea Alexiei, asa ca fundita...a ramas poate pt. seara asta.
Ieri am gasit la o librarie niste rame de confectionat (la modicul pret de 3.2 lei), cu tot felu de brizbrizuri...de lipit...si Alexia s-a distrat cu ele...si cu o poza de la nunta noastra
Azi avem inot...si maine e ultima zi de serv. inainte de concediu...
si o zi excelenta va doresc!

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput