Puiuti de Randunici 2008!! (485)
Raspunsuri - Pagina 9
doinita_g spune:
Mariana
hai afara din butoi! Unde-ti sunt ochelarii roz
? De ce sa plangi si sa fii trista? ...n-o poti ignora?...zic si eu
Alina adica dupa ce l-a reparat...il vinde? ...nu prea inteleg
A, sa va spun...noi acum suntem in faza in care vindem diverse chestii de cand era Teo mica (inclusiv jucarii), pe okazii...si uite asa mai facem un banut la pusculita
!

Doinitza
>>
Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
MarianaPop spune:
Alina, multumesc
!
Doinita ma bucur pentru voi ca ati avut o minivacanta odihnitoare
. Si uite tablou cu mine protagonista: port ochelarii roz
(ce folos ca pe soacra-mea o vad la fel
), stau pe marginea butoiului si ma balacesc cu picioarele-n el poate-mi ma mai limpezesc la creier...
Dupa amiaza ii cer o intalneala privat randunoiului...am ajuns sa vorbesc cu el in sat...
Parca sunt intr-un vis urat si nu ma mai trezesc...
. Saptamana trecuta am avut o premonitie....si i-am dat "ignore" 

. De alta data sa-mi fie invatatura de minte...
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
nyny spune:

Mariana uoffff... imi pare rau ca te necajeste soacra. In cazul asta e nasol ca mai locuiti si impreuna. Lasa ca o sa vina si vremuri mai bune... scoate picioarele din butoi, poate reusesti sa faci ceva si pt tine, sa te detasezi... un coafor, ceva... un mic shopping acolo... pe mine ma mai scoate din starile proaste

Alina imi pare rau ca ati ratat iesirea la munte
.
Doinita ma bucur ca s-a simtit bine micuta la munte
...
Mamica fericita de Mara si de David
doinita_g spune:
Da, Mariana si eu aplic cu succes metoda Nyny
...sau poate prelungiti intalnirea privata...asa, doar pt voi doi![]()

Eu trebuie sa ma pregatesc sufleteste ca de vineri pana luni am musafiri...un fost coleg de facultate cu familionu
...au un baietel de 4 ani...asa ca imaginati-va ce va fi la mine
Faza mai naspa e ca aveam si eu vineri o intalnire programata cu fetele
...
Vroiam sa va intreb ceva: voi stiti cumva cum se poate 'amana' CMul...ca sa nu strice concediul?
...am o prietena care pleaca la mare taman in perioada aia...

Doinitza
>>
"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"
MarianaPop spune:
Nyny, multumesc pentru sfaturi 
! Deocamdata ma multumesc cu o iesire "turbo" cu randunoiu'. In privinta locuintei...as vrea sa dau timpul inapoi dar nu pot...
. O sa ne lovim bumburezele prin bucatarie fara sa ne dam atentie...naspa rau de tot...dar daca altfel nu putem...
.
Doinita, sunt pastile, eu nu am folosit pentru ca mi s-a parut foarte complicat...
Uite am gasit asta:
"Cum puteti intarzia sau scurta menstruatia?
Intarzierea menstruatiei este mai dificila si de obicei se realizeaza tot prin intermediul contraceptivelor hormonale, insa scurtarea ciclului menstrual, a sangerarilor, se poate obtine in urmatorul mod: incepand cu doua zile inainte de momentul cand stiti ca vor incepe sangerarile menstruale incepeti si luati calciu (efervescent sau sub forma de pastile, la o doza corespunzatoare prospectului). Continuati sa luati calciul si pe tot parcursul sangerarilor menstruale. De asemenea in prima, a doua zi (si uneori si a treia, daca de obicei sangerarile dureaza peste 5 zile) administrati o fiola de vitamina K dimineata. Astfel perioada de sangerari menstruale se va diminua cu una pana la 3 zile (pentru cele care au menstruatie de 6 zile). Atentie, atat calciul cat si vitamina K prezinta contraindicatii la unele afectiuni. Calciul nu se administreaza in bolile cardiace, renale sau de musculatura. De asemenea vitamina K modifica coagubilitatea sangelui in sensul ca accelereaza inchiderea vaselor lezate (inclusiv pe cele de la nivel uterin care sangereaza in timpul menstruatiei). Astfel, persoanele cu tulburari de coagubilitate sau cu boli cardiace, fumatoare etc prezinta contraindicatie la vitamina K.
Este indicat sa vorbiti cu medicul de familie inainte de a incerca orice metoda de oprire sau intarziere a menstruatiei."
Doinita, tu i-ai cumparat cumva Alexiei carticica "Deseneaza frumos lumea din jur"? (se distribuie cu Evenimentul Zilei)
S-o fi intors Tatiana din vacanta de la Poiana?
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
doinita_g spune:
Mariana
multam pt. informatii le voi transmite! Nu i-am luat carticica aia de desenat...ca n-am gasit niciuna desfacuta...sa vad despre ce-i vorba. Are una de la Teora de desenat cu o carioca...si nu prea a fost incantata![]()
Tatiana cred ca-i la mare deja
...din ce-am retinut eu![]()
Doinitza
>>
doinita_g spune:
I-am luat Alexiei DVD-ul Magicienii cuvintelor de la Gazeta Sp. si e foarte incantata...Sunt 2 povestioare simpatice...interactive, care transmit si cate un mesaj...si ceva engleza. Am citit despre ele pe hotnews si am zis sa le incerc si vad ca a prins-o![]()
Doinitza
>>
doinita_g spune:
asta este linkul
http://economie.hotnews.ro/stiri-media_publicitate-8769793-desenele-animate-educative-sunt-benefice-pentru-copilul-tau.htm
Doinitza
>>
alina_satena spune:
Randunoiul a luat laptopul ptr el ,cand a fost sa il cumpere de la persoana respectiva functiona cand a ajuns acasa nu a mai functionat.
L-a vandut apoi cu 150Ron si acum vrea sa isi ia alt telefon.Acum eu nu stiu ce sa mai spun incerc sa ma gandesc eu cat mai pozitiv si sa nu ma mai gandesc la asta.Am adunat o parte din banii de pe traducere si de pe bijuteriile vandute dar s-au cam dus si aia.Acum s avadem ce vom face.E sigur ca voi sta in bucuresti dar incerc sa nu ma deprim,mai ales k mi s-a umflat si maseaua mi-au venit vizitatorii de la lacu rosu(chestia pe care o au doar femeiile)treburi am garla dar ele pot astepta.
Va doresc o zi placuta si usoara va las si un capuccino si o inghetata.
Gherman_in spune:
Buna sara!
Doinita,

,cum de am ratat intalnirea?Ce s-a intamplat?Noi nu am gasit cazare la voi,nici in apropiere,nu au acceptat sub nici o forma doar pentru o noapte.In Brasov a plouat tot timpul,joi,de cand am ajuns,vineri toata ziua,randunoiu a stat bine mersi in Poiana,nu mi-a lasat masina,noi am stat in casa tot timpul.Cu 2 bombe intr-un spatiu mic,eu singura...Asa ca sambata seara,a terminat randunoiu sindrofia si pa-ci ti-e drumu..catre Simeria.A fost super...naspa.Bine macar ca v-ati distrat voi,poate o sa avem o alta ocazie pe care n-o vom rata.Cu privire la amanarea CM.,cand pleaca in vacanta,sa inceapa o folie de anticonceptionale,in momentul cand vrea sa-i vina CM,sa le opreasca.La mine a functionat.Sambata plecam la Arad la nasi,dormim la ei,iar de luni avem avionul catre Antalya.Sper ,macar acolo sa-mi mearga mai bine,ca de nu,imi dau demisia
Va pup,mai vb.,ca a venit randunoiu sa il frezez