Puiuti de Randunici 2008!! (485)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Fetelor, da' ce liniste-i pe-aici !

Va las cate o cupa cu inghetata amandina cu cirese confiate, eu doar ce-am terminat de mancat una...yamii .

Off...tare trista a fost puiuta cand am lasat-o dimineata la cresa . Ce inseamna programul/rutina pentru copii...cum il schimbi... parca sunt debusolati mititeii . Greu e cand nu ai cu cine sa-i lasi...

Doinita, ma bucur pentru voi ca ati petrecut o seara frumoasa ! Si mai da drumu' putin la funda aia sa nu te stranga Intri deja in co ? Noi avem incepand cu saptamana 29 .

Fac apelul de pranz:
- Alina
- Tatiana
- Nyny
- Magdalena

Unde sunteti fetelor ?

O zi racoroasa !

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Neatza fetelor,eu am fost lka stomatolog e si prima siu ultima oara(cu toazte ca trebuie sa imi pun 3 dinti)dar la ce ma chinuit aia numai calc ibn veci.
Am lipsit motivat.Mai vreau si eu cafea daca a mai ramas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

Mariana, despre ce inghetata vorbesti tu...cu amandina...ca vreau si eu!
Imi pare rau ca Biancuta e fost trista mititica de ea...pana la ce ora sta la cresa?
Alina sa-ti rezolvi problemele cu dintii...ca-s tare nasoale...si piperate la pret!...eu fara anestezie nu-mi fac nimic prin gura

Eu parca retinusem ...ca azi ar fi ziua omului Tatianei?...daca-i asa ...ii urez sanatate, sa traiasca fericit pana la adanci batraneti!!!
Daca nu-i ziua lui...inseamna ca neuronu a cedat...si-i timpu' de o revizie, un CO..tot se apropie el

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Am gasit ceva amuzant...cum poti convinge oamenii sa foloseasca scarile normale in loc sa se imbulzeasca la cele rulante in orele de varf, in statiile de metrou...si nu numai
Deci umorul...poate schimba comportamentul oamenilor si ajuta la imbunatatirea vietii. La unii se poate...la noi tb. date legi, amenzi, constrangeri etc...
Daca vreti sa vedeti...http://www.thefuntheory.com/

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Si noi p-aici cu treburi... servici, facturi, copii, parc... d-astea.

Mariana sarumana pt inghetata... coincidenta sau nu, tocmai am mancat una. Imi pare rau de puiut ca s-a intristat de dimineatza. Acomodare usoara la cresa.
Alina sorry de experienta nasoala la stomatolog. Nu e bine nici sa stai asa. Poate iti recomanda cineva unul cu mana mai usoara. Si mie mi-era frica pana acum 4 ani cand am dat peste un stomatolog super. Nu mai am probleme de atunci.
Doinita distractie placuta la piscina. Sa nu te obosesti prea tare... sa fi fresh diseara

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Am scapat acum ma bucur akum tre sa strang ban pe bani vb Doinitei(sper ca am retinut bine)ca fara anestezie nu imi fac nimic jur,ca m-a dururt a zis aia k zici k sunt copil de 2 ani dar la cum ma durea,ma interesa pe mine ce imi spunea si niste ustensile de pe vremea lu nea nicu.Acum voi avea mai multa grija de mine.

Mergi la inceput

pai da Nyny...ideea-i sa obosesc copchilu' sa doarma neintors la noapte
ce mai fac Mara si Davidutzu?...cum e cu Mara in vacanta?
Vreau sa-mi iau o carte relaxanta in concediu...aveti ceva idei?

Alina, da...doar cu anestezie, altfel e nashpa rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

Mariana, despre ce inghetata vorbesti tu...cu amandina...ca vreau si eu!
Imi pare rau ca Biancuta e fost trista mititica de ea...pana la ce ora sta la cresa?
Alina sa-ti rezolvi problemele cu dintii...ca-s tare nasoale...si piperate la pret!...eu fara anestezie nu-mi fac nimic prin gura

Eu parca retinusem ...ca azi ar fi ziua omului Tatianei?...daca-i asa ...ii urez sanatate, sa traiasca fericit pana la adanci batraneti!!!
Daca nu-i ziua lui...inseamna ca neuronu a cedat...si-i timpu' de o revizie, un CO..tot se apropie el

Yep...amandina cu toping de ciocolata si cirese confiate...
Vineee....inca o portie la doamna...

ne duce tati cu masina la 06:45 si sta pana la 16:30 ora cand reusesc sa ajung de la servici . Caut sa o recompensez cumva ca o las atat...ieri ne-am plimbat cu tramvaiul loz, i-am cumparat "mighty beanz", urmeaza sa-i iau si caruselul...e la oferta la Carrefour cu 10 RON...astazi avem plimbare cu maxitaxi si shopping-uiala la Billa...offf....ma doare sufletul... dar daca nu incerc sa ma detasez putin...nu pot trece peste...

Eu inca nu am terminat lucrarea la masea..., si eu sunt pentru anestezie...dar...generala . Asa cer de fiecare data, noroc ca ma cunoaste doctorita si-mi permite sa glumesc cu ea...nu va mai spun ca o intreb daca ma doare, ce-mi face, nu suport sa-mi puna pansamente in gura...sunt dificila rau...

Din cate stiu ziua sotului Tatianei e pe 22.06 si pe 21.06 vor pleca in Antalya...chiar ma gandeam ce aniversare frumoasa va avea ...Oricum Tatiana ne va lamuri

Nu mai stiu ce vroiam sa va spun...tot neuronu-i de vina .

Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita

**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinita_g

pai da Nyny...ideea-i sa obosesc copchilu' sa doarma neintors la noapte
ce mai fac Mara si Davidutzu?...cum e cu Mara in vacanta?
Vreau sa-mi iau o carte relaxanta in concediu...aveti ceva idei?

Alina, da...doar cu anestezie, altfel e nashpa rau

da sincer la treaba cu obositul copilului nu m-am gandit.

Copiii sunt bine, multumesc de intrebare. Ocupati cu nazbatiile lor toata ziua. Mara e un pic mai intelegatoare in ultima vreme... chiar si cu David am observat ca este mai impaciuitoare, sper sa o si tina asa.... si David ma uimeste cu franturi de cuvinte. Toata lumea din parc ma retinuse de anul trecut dupa tipetele lui, ca tare scandalagiu a mai fost vara trecuta. Acum, cand il vad mergand ma intreaba: " deja merge?".... pai normal ca merge, ca are aproape un an jumate (bine ca el de fapt merge de la 10 luni)... s-a facut mare si el

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Mariana,...cu siguranta neuronu tau ii mai dezghetat
Mai, mititica...da' la cat se trezeste?chiar ca tb sa te revansezi...
Doamna draga,...inghetata am vazut eu cu ce-i...dar de la ce firma?...

Mergi la inceput