Mamici si copii din Arges (2)
Raspunsuri - Pagina 14
mirela0521 spune:
anca iti inteleg mahnirea, insa treb sa aibe si ea mititica vacanta, nu? nu se poate chiar fara.
noi suntem de 1 luna jumate in vacanta! si-au dereglat prg de somn de tot! mai devreme de 00.30 nu se culca si se trezesc intre 08-10.30, depinde de zi. dupa-masa nu mai doarme nici unul, f rar beki, rares nici gand! mai nou i-am download-at lui rares niste fise de lucru (daca vrei ti le trimit si tie) si intentionez sa i le listez, sa ii dau sa scrie si sa coloreze ca sa isi mai omoare timpul si cu altceva decat cu desene animate ca m-a innebunit cu niste desene!!!
Rares (19 aug 2006) & Rebeca (4 iun 2008)
ank999 spune:
salutare.
Mirela ia dreptate cu vacanta, mai ales ca dimineata se trezeste super greu. Trimite-mi si mie fisele alea, desi a mea are in cap numai alergat, iar masa nu are timp.
Tu mai ai un pic si pleci acasa. Im sfrasit vine week-endul.
Va doresc tuturor un week-end super
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
neatza! ce faceti? cum ati petrecut weekendul?
noi sambata am fost la muzeul golesti. e f aproape, doar 9-10km pana acolo. frumoasa zona, si intretinuta, merita vazuta. din pacate nu am vizitat si casele memoriale pt ca piticii nu au avut rabdare pt asa ceva. abia asteptau sa se plimbe cu poneii, au fost f incantati de ei, chiar mai vroiau o data! s-au mai dat un pic in leagane. este un mic parc amenajat acolo. dupa-masa au venit niste prieteni pe la noi, asa ca s-au jucat si au obosit ceva in ziua aceea.
duminica am fost in strand si ne-am plimbat cu barca. suuuuuuuuuper incantati de plimbarea pe lac. rares a vaslit cot la cot cu tati!!!! viata lui apa infiferent in ce mod o are. de preferinta la scaldat... iar dupa-masa au stat in parc de la 17 pana la 21.30. am crezut ca vor cadea lati, dar de unde! pe la 23 tot se auzeau razand.
mai am doar saptamana aceasta si plec in concediuuuuuuuuuuuuu!
mirela0521 spune:
anca, ti-am trimis fisele de lucru pe mail.
ank999 spune:
Multumesc Mirela Am vazut ca veneau da nu am apucat inca sa deschid nimic.
Super de tine cu concediul.
Cat despre Golesti si Erica a fost cu ai mei si a fost super invcantata, mai ales ca ea are numai cai/ponei in cap.
Sambata am fost la botez si Erica a stat vreo 4 ore cu nistr iepuri, iar ieri am iesit in centru la o pizza, apoi cumparaturi, asa ca am avut activitate nu gluma. Mi-e somn de pic.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Mirela vad ca iar am ramas singure pe aici. Dac pleci si tu in oncediu raman doar eu. Bag seama ca Argesul e coda pe DC.
Am tras un ochi la fise si sunt super. A incercat a mea sora sa listeze azi cate ceva, ca io nici imprimanta nu am.
ralu80 spune:
Anca, din joi in Paste sunt si eu pe aici. Nu prea am ce sa scriu, inca acasa cu copiii care se cearta, se mai si bat..acum sunt in niste interviuri, pentru un job pe care mi+l doresc mult..sper sa iasa ceva.
Mirela, imi trimiti si mie te rog fisele? Cand zici ca pleci in concediu?
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
ank999 spune:
Ralu Doamne ajuta sa obtii jobul Noi iti tinem pumnii.
Mirela parca zicea ca de luni pleaca, dar cred ca a fugit deja. Cat despre batai si certuri si la noi sunt la ordinea zilei intre veri si de sexe diferite
mirela0521 spune:
buna fetelor! inca nu am plecat, sunt tot la serv pana maine inclusiv, dar maine oricum e zi scurta... abia astept sa plecam. ma tot gandesc ce sa pun la bagaj. desi stam 13 zile as vrea sa iau cat mai putine haine pt ca mereu iau multe si fara rost, si nu apucam sa le imbracam nici jumate. plus de asta mergem 4 adulti si 2 copii intr-o masina, deci trebuie sa incapa bagajul pt toti.
raluca sa ai bafta la interviu. tin pumnii!!! ti-am trimis si tie fisele. spor la lucru!
anca sunt alaturi de tine, nu ramai singura. imi iau leptopul cu mine si sper sa am net acolo. asa ca poate mai vb.
cat despre batai... eu ce sa zic, ca ai mei sunt campioni. se gheranesc in ultima perioada ceva de nedescris!!! acum 3 zile rebeca i-a bagat degetul in ochi lui rares, iar rares a ciupit-o zdravan de obraz, exact de sub ochi, si are 2 semne de toata frumusetea. adevatare bubite. i-am certat dar tot nimic nu au inteles.
mai nou ocupatia lor este sa faca hartii si hartiute taiate cu foarfeca, sa deranjeze toate jucariile dand cu mingea in ele ca in popice, sa "zboare" cuburile cu sabia ca la baseball sau sa bage toate animalele de plus in "cazemata" adik sub plapuma, si ei sub ele, ori sa foloseasca plusurile drept artilerie/grenade/bombe etc aruncand cu ele in noi sau unul in altul.
in parc se urca pe topogan (din ala stil tunel) desculti, pe exteriorul lui pana sus de tot, si stau agatati acolo pe el si mananca biscuiti, iar in leagan se dau in picioare ca e mai interesant.
mirela0521 spune:
ah, noi ne-am tot dus in centru la fantana seara pe la 21.30. dar marti de ex nu a mai cantat fantana.