Mamici si copii din Arges (2)
Raspunsuri - Pagina 13
mirela0521 spune:
eu am optat pt mobila bej pt ca nu mai imi place mobila colorata. am avut si nu mai vreau. mobila o schimbi mai greu, pe cand o perdea/draperie/covor/lustra le schimbi mai usor. nici nu costa enorm de mult, si nici nu trebuiesc schimbate toate odata.
mie abtipildurile mi se par o idee buna. dau o nota copilaroasa la camera, sunt placute vizual si ei sunt super incantati de ele. in plus le poti dezlipi cand nu mai are copilul chef de ele.
Rares (19 aug 2006) & Rebeca (4 iun 2008)
mirela0521 spune:
pana anul trecut s-a tot purtat mobila wenge, acum am vazut ca se poarta mobila combinatie alb si negru, eventual peretele cu tablia patului imbracat in tapet, insa nu stiu cat de potrivite sunt intr-o camera de copil... eu sincer nu prea le vad sa mearga la copii.
ank999 spune:
Multumesc fetele. Pana ;a urma am ales un alb-bej cu un pic de verde mar (un sertar, o polita, vad eu) ca modelul nu l-am ales inca.Va fi un pat de120/190 cu sertar, un birou cu polite deasupra eventual si cu un corp de biblioteca prins langa si o noptiere/soldat sau vad eu ce... Probabil lustra va fi roz cu alb (an vazut uba cu niste flori de lemn in magazinele de bricolage), perdeaua alba, eventual cu ceva prin ea, dar n u cu printese ca probabil la anu' m-ar pune sa o schimb mai vad eu... De abia dupa 15 apar si banii pt mobila, restum mai vedem probabil in septembrie...
Peretele cu tablia patului cu tapet ar merge cu printese poate, dar ma lipsesc. Am vazut si eu ca mobila de living er mai mult alba sa alb cu negru.
V-am spus ca sambata am botez la al meu cumnat?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
ihmmmm, baieram mare inseamna! suuuuuuuuuper... unde face? care din fratii lui G? (parca are 2 mai mici?) cred ca erica va fi innebunita sa alerge printre invitati si mese... cu ce te imbraci? putina distractie nu iti strica, mai nasol ca trebuie sa dai si ceva bani la plic.
mirela0521 spune:
raluca, din pui ai taiat pana acum ceva? cam cat de mari sunt?
ai mei nu prea mai mananca f mult. cred ca de la caldura. tu le dai ceva medicamente?
ralu80 spune:
Ceva?..Sunt de mult in congelator. Daca nu mananca scad in greutate si e pacat de banii bagati. Dar tu de ce-i tii atata? Ai mei niciodata nu i-au tinut mai mult de 2 luni.
Avem si noi sambata nunta, la un var primar al sotului, la Oradea. Cand ma gandesc la cat banet trebuie sa dam pe aceasta 'escapada', ma ia cu ameteala. O luam si pe Riana cu noi.
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)
ank999 spune:
Hai ca am pierdut de 2 ori mesajul.
Mirela e al 3-lea botez la ei si ma duce la faliment. E mijlociul si face botezul lael in curte , as fi vrut eu la restaurant, ca macar nu alergam dupa Erica prin soare. Nu prea sunt optimista cu distractia.
Fetelor pofta buna la pui bio
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mirela0521 spune:
anca lasa ca e bine si in curte. se va obosi dupa alergat pisici, catei, gaini etc. spatiu este destul de limitat la curte. decat sa te trezesti ca trage de toate alea pe masa la restaurant si ca se baga pe sub masa sau cine ctie ce trasnai ii mai vine... dar cum adik al treilea? a facut 3 copii asta mijlociul?
raluca si eu am rude la oradea. verisori de-al doilea. doar unul a facut nunta acum 3 ani. a fost super distractiv. au meniul diferit de al nostru (nelipsita supa de taitei), plus muzica totaaaaaaaaal diferita. mai am inca 3 necasatoriti. dar nu se grabeste niciunul din ei.
pui nu i-am taiat pt ca pareau micuti. apoi a inceput sa taie tata din ai lui... ne-a dat si noua 5-6. acum ar fi de taiat dar unde sa ii mai bag ca mai am 4 la congelator. si peste o saptamana plec la felix...
ank999 spune:
Mirela are 3 copii si de asta am aflat acum o luna si ceva dupa ce a nascut si mai are si ditamai curtea cu o balta (ei ii zic lac) in gradina, iepuri, caini ,gaini. o livada... Stau la Babana...daca ma apuc sa alerg peste tot o iau razna.
Ralu distractie placuta la Oradea. De mult vreau si ei sa vad orasul
.
Mirela o saptamana? Ce repede trece timpul...
ank999 spune:
Salutare fetele. Ce faceti?
azi am avut o zi de kk cu multa treaba si simt ca nu mai pot. Macar daca era vineri.
Aseara am ramas fara crengile de la geam ca le-a rupt furtuna...
Maine e ultima zi de gradi si se inchide caminul si vad eu jale apoi (la ea distractie) ca nu am cu cine sa o las fara sa-mi scoata ochii si o sa ma ia si de odihnita. Macar paote reusesc sa ma mut.
hai ca v-am facut capul patrat