Mamici si copii din Arges (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

am refacut-o, sper sa primesc banii luni pe 18 :), sau cel tarziu pe 21.
mai am 2 saptamani si plec in concediu! yupiiiiiiiiiiiiii

Rares (19 aug 2006) & Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

weekeeeeeeeeeend... uraaaaaaaaaaaa! zi de salariu, sper ca vin si bunurile... cate motive de bucurie pe ziua de astazi!!!!

Mergi la inceput

neatza fetelor!
am innebunit de cald week asta, asa ca este binevenita o vreme mai ploioasa, nu?
ce ati facut in weekend?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Neata fetele. Ce faceti?
Eu in week-end am cautat praguri si plinta pt parchetul din sufragerie, nu am gasit nimic.
Perdele si draperii ieftine si frumoase stiti pe undeva?
Mai eu mai am o problema:peretii Ericai sunt roz si ea vrea mobila tot roz, asa ca m-am gandit sa o fac fie roz cu alb, fie roz cu verde prazuliu. Voi ce ziceti? Ceva modele?
Nu stiu nici perdeaua si draperia ce culori sa le pun si covorul ca daca merg doar pe roz cum ar vrea ea . Stiati ca mie nu imi place rozul?

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

si eu am ceva probleme cu rozul, nu se numara printre culorile mele preferate, insa pt copii merge. mobila cu roz mi se pare destul de mult tinad cont ca si camera are peretii roz. dar daca copilul vrea... mai degraba optezi pt mobila bej si pui celelalte accesorii, gen perdea, draperie, lustra, veioza, cearceafuri, covor etc cu roz combinat cu alte culori.
sa iti povestesc cum arata camerele piticilor mei. eu le-am luat la pitici mobila bej (pat, sifonier si o mica biblioteca), peretii sunt albi in toata casa, deci inclusiv la ei. eu perdelele si draperiile le-am luat din complexul europa/dragonul rosu.
rebeca are perdele pe fond alb cu printesele barby si draperii de plush rosii, covor roz cu o printesa pe el cu o rochie albastra si un mar in mana (nu stiu cine ar vrea sa fie) si pe pereti niste abtipilduri disney cu printesele din povesti (alba ca zapada, sirena ariel, cenusareasa, frumoasa si bestia, frumoasa adormita) si unele cu o fetita la plaja.
rares are perdea pe fond alb cu masinutele din "the cars" si draperii albastre, un covor cu tom si jery galben cu albastru si pe pereti abtipilduri cu "the cars" si cu dragoni.

Mergi la inceput

Mirela perdea ii iau ceva fara desene, ma gandeam sa mearga si peste niste ani, ceva alb probabil...Nu stiu jaluzeau, iar la covor ma gandeam la unul mic uni care sa se asorteze cu draperia. Imi trebuie ceva contast...Erica urla dupa mobila roz, asa ca eu ma gandeam la alb mult cu ceva...Nu am deloc inspiratie

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Hai sa-ti dau o idee...ia-i mobila alba sau culoarea lemnului, sau cum vrei tu si pune sotul sau pe cineva care se pricepe la traforaj sa-ti faca niste fluturasi, flori, le dai cu vopsea roz si le lipesti pe mobila din loc in loc. Peste cativa ani cand se satura de roz, le dai jos. Sau mai simplu, niste abtibilduri mai maricele, sau colaje decupare....o pacalesti tu pana la urma.

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Fetele multumesc de sfaturi.
Ralu la alb majoritar ma gandeam si eu.
Dar chiar habar nu am la perdea, draperie, covoras
Nu pot vizualiza nimic pe roz si pace

Mergi la inceput

Stiti ca ma gandeam daca ii fac camera acum si are aproape 5 ani sa mearga pana pe la 14. Visez, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Si pe mine ma irita rozul...hai ca pe o haina il mai suport, dar mobila si toata camera...yahhh, dau in diabet.
Hai sa-ti zic la ce ma gandesc eu pentru fetele mele, si tot asa, mobila cat sa le tina ani buni...un alb murdar spre bej, pat dublu, sifonier, comoda, noptiere gen scaun fara spatar, eventual cu un sertar, o oglinda sic pe perete si ceva polite...mobilierul sa nu fie drept, sa aiba maginile rotunjite, ceva stil mai vechi(de,am depasit faza mobilierului drept italian, acum sunt pe clasic). Covorul poate fi un vernil, e o culoare buna pentru camera, la fel si perdelele, eventual cu ceva roz ca sa impaci si capra. Copiii inca pot fi manipulati la varsta asta, baga-i si tu in cap ca arata mult mai bine asa, ca asa au printesele, bla bla bla. Mai pui ceva decoratiuni roz, care pot si scoase in timp.

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput